• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

    Παρέμβαση Άγκυρας στην Ειδομένη - Προστάτιδα όλων των μουσουλμάνων της Ελλάδας η Τουρκία

    Η Τουρκία σε συνεργασία με την Σαουδική Αραβία έχει στρατολογήσει πράκτορες ανάμεσα στους «πρόσφυγες» που στέλνει στην Ελλάδα και τους οποίους εγκλωβίζουν στην χώρα μας τα Σκόπια με τις «ευλογίες» της Δύσης. Πλέον περνά στο επόμενο στάδιο του σχεδίου της και παρουσιάζεται ως προστάτιδα χώρα όλων των μουσουλμάνων που εκείνη έστειλε και στέλνει στα εδάφη μας.
    Έτσι, ο πρόξενος της γείτονας στην Θεσσαλονίκη, Ορχάν Γιαλμάν Οκάν επισκέφθηκε σήμερα την Ειδομένη, μετά από σαφή εντολή της Άγκυρας, προκειμένου να δείξει στην κοινή γνώμη πως η Τουρκία ενδιαφέρεται για τους μουσουλμάνους «μενατάστες». Περιηγήθηκε, τόσο στο οργανωμένο τμήμα του καταυλισμού των προσφύγων, όσο και στις σκηνές που βρίσκονται διάσπαρτες πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, που παραμένουν κλειστές για περισσότερο από δύο εβδομάδες, και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
    Η εμφάνισή του και μόνο δείχνει ότι η Τουρκία θέλει και επιδιώκει να παίξει ενεργό ρόλο στην οργάνωση των μουσουλμάνων στην χώρα μας, τους οποίους η κυβέρνηση μοιράζει σε όλη την επικράτεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα στην Άγκυρα να επεξεργάζονται σχέδιο δημιουργίας και χρηματοδότησης μουσουλμανικού πολιτικού φορέα στην χώρα μας, όπως ήδη έχουν πράξει στην Θράκη, ο οποίος θα αναλάβει να εκπροσωπήσει σε πανελλήνιο επίπεδο τις ορδές των οπαδών του Ισλάμ και άρα να αποκτήσει άμεσο λόγο στα ελληνικά δρώμενα (πχ κτίσιμο τζαμιών, Ισλάμ στα σχολεία, ιμάμηδες στις γειτονιές κτλ.).
    Αυτά έφερε η πολιτική των ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης! Και ακόμα είμαστε στην αρχή!

    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ