• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

    Δίνουν τα 11δις που χρειάζεται η Ελλάδα και δεν τα παίρνουν ! Είδηση βόμβα ! βίντεο

    Τα MEGAλα ΜΜΕ έπνιξαν την είδηση φυσικά όπου και είναι η είδηση της Χρονιάς φυσικά, χωρίς να δώσουν καθόλου σημασία στις δηλώσεις του ομογενή προέδρου της οργάνωσης “End National Debt”, κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA όμως φιλοξένησαν τον κ. Λαμπράκη, αν όμως τα όσα λέει ισχύουν, σύγουρα μιλάμε για την μεγαλύτερη προδοσία του Έθνους ! 

    Ο επικεφαλής της οργάνωσης “End National Debt” που έχει φτιαχτεί εδώ και δύο χρόνια από Έλληνες της διασποράς, με σκοπό.....
    την αντιμετώπιση του Ελληνικού χρέους, δηλώνει πως οι Έλληνες της ομογένειας είναι έτοιμοι να εξαγοράσουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας. Δείτε το βίντεο για να ακούσετε να λέει ότι οι ομογενείς με επικεφαλής τον Αρτέμη Σώρρα δε θα αποπληρώσουν το χρέος της Ελλάδος αλλά θα το εξαγοράσουν έχοντας στα χέρια τους ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου τα οποία λήγουν άμεσα . 

    Ο κύριος Λαμπράκης έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία τις 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή σε 14 ημέρες .Επίσης στο βίντεο θα ακούσετε να καταγγέλλει πως προσέφεραν στον κ. Χριστόφια 11δίς, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση της Κύπρου παλινδρομεί με Κινέζους, με Ρώσους και με ΔΝΤ, χωρίς να προχωρεί στην λύση που της δίνει η ομογένεια.





    4 σχόλια:

    1. Πρόκειται για απάτη:

      http://www.greeknewsonline.com/?p=22205

      Πρέπει να κάνετε μιαν επανόρθωση σε όσα αβάσιμα γραψατε.

      Πρέπει επίσης να μας εξηγήσετε πως εσείς καταλάβατε ότι η κατ' ισχυρισμόν προσφορά δεν έγινε δεκτή για λόγους ...ύποπτους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Φίλε Κωνσταντά εμείς δεν γράψαμε τίποτα εμείς απλά αναδημοσιεύουμε την είδηση. Από κάτω υπάρχουν οι πηγές όπου μπορείτε να προστρέξετε για να βρείτε τον αρχικό συντάκτη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Τώρα εάν πρόκειται για απάτη αυτά τα λέει επίσημα ο κύριος Μανώλης Λαμπράκης δεν τα λέμε εμεις

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Οι θείοι από την αμέρικα με τα πολλά στραγάλια

      http://keryneia.blogspot.com/2012/10/blog-post.html

      -.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ