• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 12 Απριλίου 2016

    Σατανιστικές τελετές με φωτιές και «θυσίες» στην Πάτρα

    Δύο περιστατικά τα οποία καταγράφηκαν από ανυποψίαστους πολίτες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σε δύο διαφορετικές περιοχές της Πάτρας, αποτελούν το σημείο αναφοράς των ημερών στην περιοχή του Γλαύκου και της Οβρυάς.
    Πρόκειται για δυο γεγονότα τα οποία έχουν θορυβήσει τους κατοίκους των περιοχών αυτών, ενώ σε μια των περιπτώσεων κάτοικος αναγκάστηκε να απειλήσει τους συμμετέχοντες στην τελετή, ακόμα και με κυνηγετικό όπλο, προκειμένου να αποχωρήσουν από χώρο που συνόρευε με την αγροικία του.
    Στην πρώτη περίπτωση, σημείο αναφοράς του δρώμενου, το οποίο ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ήταν παράλληλος δρόμος προς την περιμετρική στο ύψος της Οβρυάς ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο. Πρωταγωνιστές ήταν ομάδα 10 ατόμων τα οποία φορούσαν λευκές κελεμπίες και στη μέση έφεραν κόκκινες ζώνες ενώ στο κεφάλι φορούσαν λευκές κουκούλες.
    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, απομεινάρια από καμένα πτηνά και ζώα καθώς και ίχνη από την φλεγόμενη πεντάλφα
    Το τελετουργικό περιελάμβανε άναμμα φωτιάς και χαιρετισμούς που παρέπεμπαν στην Κου κλουξΚλαν, ενώ από κατοίκους της περιοχής γίνεται αναφορά και για περίεργους όρκους πίστης αλλά και φωνές ενάντια στους ξένους.
    Η ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σημείο της συνάντησης, αφού πρώτα κάτοικος της περιοχής του οποίου το σπίτι συνορεύει με το οικόπεδο στο οποίο έγινε η συγκέντρωση, χρειάστηκε να βγει στο μπαλκόνι κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να απειλείσαι πως εάν δεν φύγουν θα αναγκαστεί να κάνει χρήση του.
    Με διαφορά λίγων ημερών ένα άλλο περιστατικό καταγράφηκε σε οικοπεδική έκταση στην οποία καταλήγει μια από τις παραγλάυκειες οδούς. Αυτή τη φορά, ομάδα 15 περίπου ατόμων θεάθηκε να έχει ανάψει φωτιές σε σχήμα πεντάλφα, ενώ όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής , οι πρωταγωνιστές έκαψαν ακόμα και ζωντανά πτηνά, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα την επόμενη ημέρα. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγω επίσης και για ανάγνωση κειμένων από την ομάδα, τα οποία παρέπεμπαν σε σατανιστική τελετή.
    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, απομεινάρια από καμένα πτηνά και ζώα καθώς και ίχνη από την φλεγόμενη πεντάλφα.

    Πηγή: patrastimes

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ