• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Απριλίου 2016

    ϟϟ Waffen SS Το δάσος- Μια ταινία χωρίς προπαγάνδα -το τελευταία προπύργιο της λευκής φυλής η εισβολή των Μογγόλων στην Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει!

    Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που κήρυξαν στο Χίτλερ, οι αμερικανομασονοι οδεύουν προς τη Γερμανία.
    Ο επίλεκτος στρατός των Waffen SS,(Ένοπλη - Μοίρα Ασφαλείας) συχνά πολέμησε κατά μήκος της Γερμανίας, οι μάχες και η αντίσταση ήταν σκληρή αλλα τελείωνε πλέον ο εξοπλισμός και τα πυρομαχικά - τα συντάγματα μειωνόντουσαν σε μέγεθος καθημερινά .
    Μέχρι το τέλος ο στρατός του Χίτλερ υπερασπίστηκε το Βερολίνο οπως ο Λεωνίδας απο την εισβολή των Μογγόλων .
    Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο! Το 1945 ο Εβραίος Ilya Ehrenburg, "ποιητής" και Υπουργός Σοβιετική Προπαγάνδας,κατηγορείται επανειλημμένα ο αυτουργός για το βιασμό Σε χιλιαδες γυναίκες.: το όργιο των σ@ξουαλικών εγκλημάτων, σε εκατομμύρια Γερμανίδες γυναίκες που γλίτωσαν απο την βροχή απο εκατομμύρια βόμβες που έριξαν σε όλη την γερμάνια. Εκατοντάδες χιλιάδες από αυτές έχασαν τη ζωή τους απο τους βιασμούς.
    Οι Εβραίοι τα έλεγαν πριν καν κανουν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!! Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ιουδαϊσμού και πρέπει να κυνηγηθεί με θανάσιμο μίσος.Στόχος μας είναι, συνεπώς, μια ανελέητη εκστρατεία εναντίον όλων των Γερμανών, η πλήρης καταστροφή αυτού του έθνους (Εβραίος Kulischer Οκτώβριος 1937)
    Οι νικητές που κατέλαβαν το κατακτημένο έδαφος,δεν είχαν κανένα σεβασμό και αξιοπρέπεια. Η κατοχή της Γερμανίας είχε εξευτελίσει το ανθρωπινό γένος και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως τέρατα! απο τα τέρατα επί της γης τους κομμουνιστές που σφάζουν και έριχναν και αλάτι στις πληγές,τα κομμουνιστικά μιασματα του Βελουχιώτη(απο μαρτυρίες στην Ελλάδα) αυτά εκαναν και στην Ελλάδα στον στρατό της Ελλάδας(ταγματασφαλίτες) η ελληνόφωνη Ιsis της εποχής, έσφαζαν σαν αρνιά μη ομοίους τους κανονική γενοκτονία σε όλη την Ελλάδα! . Όταν, προς το τέλος του πολέμου και μετά από 8 Μάιου του 1945, οι νικητές απέδειξαν σε πολλές περιπτώσεις αυτό που πραγματικά ξεπερνάει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια - δηλαδή τίποτα. Σκληρά βασανιστήρια φυλακισμένων Γερμανών στρατιωτών, ήταν σε καθημερινή βάση.(Αυτη την ταινία θα την μεταφράσουν στην Ελλάδα η ειναι απαγορευμένο να δείχνουν την άλλη πλευρά? )

    Στο Νταχάου και μόνο, εκατοντάδες σκοτώθηκαν, οι τραυματίες βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. Οι στρατιώτες των Waffen-SS που ήταν στο Νταχάου σε άδεια ανάρρωσης και είχαν παραδοθεί Δολοφονήθηκαν επίσης, από σφαίρες στο κεφάλι από κοντινή απόσταση- αλλά αφού τους έκαναν βασανιστήρια . Οι γυναίκες ήταν ένα παιχνίδι στα χεριά των κομμουνιστών.


    Στρατόπεδο συγκέντρωση κρατουμένων, κανονική δολοφονία: εδώ βλέπουμε ένα πληγωμένο άνθρωπο των SS με το όνομα Weiß να βασανίζεται μέχρι θανάτου με ένα φτυάρι από τους εγκληματίες του στρατοπέδου συγκέντρωσης. Στο βάθος, κατά μήκος του τοίχου: 350 νεκροί απο γερμανικές φρουρές πέθαιναν . Παρόμοια όργια δολοφονίας πραγματοποιήθηκαν σε σχεδόν όλα τα στρατόπεδα μετά την εισβολή.
    Καλύτερα να αυτοκτονήσεις πάρα να πέσεις σε χεριά κομμουνιστών, "φτιάχνονται" με το να βασανίζουν μη ομοίου τους, ζωντανές αποδείξεις χιλιαδες! απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις?οπού ακούτε για σφαγές ειναι Μογγολικές Σημιτικές φυλές!ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 30% ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ειναι παντού οπως λενε και οι ίδιοι! και ήδη κουβαλούν αδέλφια τους λαθρο σε όλη την Ευρώπη, την δε Γερμανία την εκαναν ισλάμ ήδη! !το τέλος πλησιάζει ο πλανήτης Γη ειναι υπό κατοχή των εισβολέων.....!
    Για τη δίκη της Νυρεμβέργης ,Ο Αμερικανός δικαστής περιέγραψε τα αποτελέσματα από 139 υποθέσεις βασανισμού κατηγορουμένων ως εξής:"Βασανίζαμε τους κατηγορούμενους Γερμανούς με αναμμένα σπίρτα που έχωναν κάτω από τα νύχια τους. Τους έσπαζαν τα δόντια και τα σαγόνια χτυπώντας τους με σιδερένια εργαλεία. Τους κρατούσαν σε απομόνωση χωρίς φαγητό μέχρι να φτάσουν κοντά στο θάνατο" και αναφερόμενος στις "ομολογίες" που αναφέρεις, είπε:
    "Οι "ομολογίες" που κατατέθηκαν σαν αποδεικτικά στοιχεία, αποσπάστηκαν από ανθρώπους που είχαν μείνει στην απομόνωση 4 και 5 μήνες... ΟΙ ανακριτές τοποθετούσαν μια μαύρη κουκούλα στο κεφάλι των κατηγορουμένων και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιές, τους κλωτσούσαν και τους μαστίγωναν με το λάστιχο του ποτίσματος. Από τις 139 περιπτώσεις που εξετάσαμε, στους 137 οι ανακριτές είχαν καταστρέψει τα γεννητικά τους όργανα. Αυτή ήταν η τυπική διαδικασία με τους Αμερικανούς ανακριτές μας"
    Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως οι υπεύθυνοι για την ανάκριση ήταν ο Αντισυνταγματάρχης Burton F. Ellis (αρχηγός της Επιτροπής Εγκλημάτων Πολέμου) και οι βοηθοί του Λοχαγός Raphael Shumacker, Υπολοχαγός Robert Byrne, Υπολοχαγός William Perl, ο Morris Ellowitz, ο Harry Thon, και ο Kirschbaum ενώ ο νομικός σύμβουλος του δικαστηρίου ήταν ο συνταγματάρχης A. H. Rosenfeld. Oι Ellis, Schumacker, Kirschbaum και Rosenfeld ήταν Εβραίοι και αυτό εξηγεί τόσο τις "μεθόδους ανάκρισης" όσο και την "αξιοπιστία" του περιεχομένου των ομολογιών, καθώς επίσης και το αδέκαστο της δίκης (φυσικά, σε κανέναν απ'αυτούς δεν έπρεπε να επιτραπεί να έχει καμία ανάμιξη στη δίκη, λόγω συμφέροντος, αλλά αυτά είναι μάλλον λεπτομέρειες).
    Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια 
    Το ολοκαύτωμα της Δρέσδης υπήρξε το πιο τερατώδες έγκλημα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Αυτό ξεπέρασε σε βαρβαρότητα και αγριότητα ακόμη και τον ατομικό βομβαρδισμό της Ιαπωνίας.
    Ο Churchill,στην ομιλία του στο Guildhall τον Ιούλιο του 1943, θα ομολογήσει : «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση», και καυχώμενος γράφει σε μία επιστολή προς τον Στάλιν την 1 Ιανουαρίου του 1944: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ την ειρήνη, ούτε την χρονιά που είμαστε εντελώς απομονωμένοι και θα μπορούσαμε να κάνουμε ειρήνη χωρίς πολλές συνέπειες για την βρετανική αυτοκρατορία ».
    Ο αληθινός λόγος της καταστροφής της Δρέσδης.Το 1990 ο David Irving έφερε στο φως μία φοβερή δήλωση του Winston Churchill, με την οποία αυτός ο ''δημοκράτης'' διέταζε εν ψυχρώ: «Δεν θέλω καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη!».
    Θα πω άλλη μια φορά οτι η μάζα δεν έχει ιδέα ούτε γιατι έγινε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ούτε ποιοι ήταν οι "ναζι" στα αλήθεια! μου κάνει εντύπωση πως όλοι αυτοί οι αρχαιολόγοι,ερευνητές,πρυτάνεις,η σάρα και η μάρα ΛΕΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΗΛΗΘΙΟΙ! που καυχιούνται περί ελληνισμού και αρχαίας Ελλάδας και αναπαράγουν τους αρχαίους φιλόσοφους copy paste κτλ δεν έχουν ιδέα περί Γερμανίας του τότε!
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (του εκαναν μήνυση οι Εβραίοι για αντισημιτισμό!και όχι δεν ειναι κανένας απο τους "γνωστούς"!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΨΗΛΆ! )και με ενημέρωσαν οτι Σε ενα ιστορικό βιβλίο ενός Ολλανδου φιλόσοφου, λέει αυτό που έχω ανακαλύψει και εγώ!το ενα κομμάτι. Αν δεν νιώθεται καμια θλίψη για την γενοκτονία των τότε γνησίων Γερμανών(όχι του σημερα) ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΙΤΙΚΉ ΦΥΛΗ αν δεν ξέρετε αληθινή ιστορία φροντίστε να μάθετε πριν πεθάνετε!(υπάρχει λόγος!) αλλιώς ειστε ίδιοι με τους isis ,τους κομμουνιστές αριστερούς και "συγγενείς" με τους Εβραίους! δεν έχετε δικαίωμα καν να λέτε οτι ειστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων γιατι άπλα δεν ειστε!(ΥΓ οτι γράφουμε εδώ ειναι η αλήθεια και τεκμηριωμένο 1000%)μπορεί να ερευνήσει κάνεις γνήσιος Έλληνας για ολα αυτά αρκεί να μην πέσει σε κομμουνιστές (αν και δύσκολο!), ειναι μανούλες στα ψεμματα και διαστρέβλωση των πάντων προς όφελος τους! σας τα είπε καμια "έγκυρη" σελίδα ολα αυτά τόσα χρονιά;©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ