• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

    ΔΡΑΚΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

    ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
    Κατά την περίοδο μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και Ναζί SS οδηγήθηκαν σε τρία μεγάλα σπήλαια στην Ανταρκτική από Ερπετοειδείς εξωγήινους, σύμφωνα με τον πρώην εν ενεργεία της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, William Tompkins.

    Σύμφωνα με τον Tompkins, το Ναυτικό των ΗΠΑ έμαθε για την ύπαρξη αυτών των μυστικών βάσεων της Ανταρκτικής από τους ενσωματωμένους κατασκόπους τους στη Ναζιστική Γερμανία, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι Ναζί / Γερμανοί χρησιμοποίησαν αυτές τις απομακρυσμένες βάσεις για να ξεκινήσουν διαστημικές αποστολές στη Σελήνη, σε άλλους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, και, πιο εντυπωσιακά, σε μακρινές διαστρικές θέσεις.
    Στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του στο ExoNews, που δημοσιεύεται σήμερα, ο Tompkins περιγράφει πώς οι Ερπετοειδείς βοήθησαν τους Γερμανούς / Ναζί να κατασκευάσουν υπόγειες βάσεις σε απομακρυσμένα σπήλαια τηςΑνταρκτικής, τα οποία βρίσκονται δίπλα σε ακόμη μεγαλύτερα σπήλαια που ελέγχονται από τους Ερπετοειδείς.
    Ο Tompkins λέει ότι οι Γερμανοί άρχισαν να κινούν εξοπλισμό και προμήθειες για την Ανταρκτική το συντομότερο το 1913, το οποίο συμπίπτει ιστορικά με την δεύτερη Γερμανική Ανταρκτική αποστολή από το 1911 έως το 1913. Η περίοδος αυτή συμπίπτει επίσης με τον αυξανόμενο ρόλο των Γερμανικών μυστικών κοινωνιών στην εξερεύνηση απομακρυσμένων παγκόσμιων τοποθεσιών για απόκρυφη γνώση.
    Η κίνηση του εξοπλισμού επιταχύνθηκε με προβάδισμα μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέντευξή του, ο Tompkins παραθέτει το 1934 ως την αρχή αυτής της επιτάχυνσης, ακόμα κι αν ιστορικά αρχεία δείχνουν το 1938 ως την έναρξη της Τρίτης Γερμανικής Αποστολής στην Ανταρκτική:
    Η κίνηση από τη Γερμανία στην Ανταρκτική ήταν σε λειτουργία από το 1934 πολύ πριν αρχίσει ο πόλεμος. Στην πραγματικότητα, μερικό από το υλικό πήγε κάτω το 1913.
    Σε επεισόδιο του ExoNews TV της περασμένης εβδομάδας, ο Tompkins αποκάλυψε ότι μυστικές συμφωνίες είχαν επιτευχθεί μεταξύ του καθεστώτος του Χίτλερ και των Δρακόνειων Ερπετοειδών. Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας συζήτησε ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της συμφωνίας:
    Μεγάλα τμήματα του εξοπλισμού στάλθηκαν εκεί κάτω. Αλλά ακριβώς δίπλα τους ήταν τρία τεράστια σε μέγεθος σπήλαια που είχαν οι Ερπετοειδείς. Δεν ήταν Γκρίζοι, αλλά Ερπετοειδείς. Η Γερμανία πήρε δύο επιπλέον, περίπου το ένα δέκατο του μεγέθους των μεγάλων Ερπετοειδών [σπηλαίων]. Ήταν σε θέση να πάνε προς τα κάτω, συνήθως με υποβρύχια. Έχτισαν αυτά τα επίπεδα υποβρύχια, τακτικής κατηγορίας, έτσι ώστε θα μπορούσαν να μεταφέρουν όλα αυτά τα πράγματα εκεί κάτω.
    Οι αξιοσημείωτες πληροφορίες του Tompkins είναι σύμφωνες με του Μέγα Ναύαρχου Karl Dönitz που αναφέρονται σε τρεις περιπτώσεις για ένα απόρθητο φρούριο που χτίζεται για τον Χίτλερ σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία με τη χρήση προηγμένου υποβρύχιου στόλου της Γερμανίας. Το 1943, ο Donitz φέρεται να έχει δηλώσει:
    …Ο Γερμανικός υποβρύχιος στόλος είναι υπερήφανος που χτίστηκε για τον Φύρερ, σε ένα άλλο μέρος του κόσμου, την Shangri-La στην ξηρά, ένα απόρθητο φρούριο.
    Η δεύτερη φορά ήταν το 1944, όταν αποκάλυψε πως τα σχέδια ήταν σε θέση να μεταφέρουν τον Χίτλερ έτσι ώστε θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για το χιλιόχρονο Ράιχ του:
    Το Γερμανικό ναυτικό θα πρέπει να ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο στο μέλλον. Το Γερμανικό ναυτικό ξέρει όλες τις κρυψώνες στους ωκεανούς και, συνεπώς, θα είναι πολύ εύκολο να φέρει το Φύρερ σε ασφαλές μέρος, όταν προκύψει η αναγκαιότητα και στην οποία θα έχει την ευκαιρία να ασκήσει τελικά τα σχέδια του.
    Τέλος, οι παρατηρήσεις του Dönitz στη Νυρεμβέργη κατά τη δίκη του για εγκλήματα πολέμου προτείνουν σαφώς ότι ήταν η Ανταρκτική, όπου πλέον προηγμένες τεχνολογίες της Γερμανίας είχε κρυφά μεταφερθεί με τον υποβρύχιο στόλο του. Στη δίκη καυχήθηκε για «ένα άτρωτο φρούριο, έναν παράδεισο-σαν όαση στη μέση του αιώνιου πάγου.»
    Οι παρατηρήσεις του Donitz έγιναν εύλογες το 1966 από τον χαρτογράφο και καλλιτέχνη Heinrich C. Berann για το National Geographic Society. Στην απεικόνιση του Berann μιας Ανταρκτικής χωρίς πάγο, δείχνει υποβρύχια περάσματα που διανύουν όλη την Ανταρκτική ήπειρο. Αυτό παρείχε ένα εύλογο τρόπο με τον οποίο τα υποβρύχια θα μπορούσαν να ταξιδέψουν κάτω από τον πάγο για μεγάλες αποστάσεις προς το «άτρωτο φρούριο» της Ναζιστικής Γερμανίας.
    ΔΡΑΚΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
    Οι ισχυρισμοί του Donitz υποστηρίζονται περαιτέρω από τα έγγραφα που παρέχονται από ένα εικαζόμενο μέλος πληρώματος Γερμανικού υποβρυχίου μετά τον πόλεμο, ο οποίος περιγράφει τις οδηγίες για τους κυβερνήτες των U-Boat (υποβρυχίων) για να φτάσουν στις βάσεις της Ανταρκτικής μέσα από τα κρυφά περάσματα. Παρακάτω είναι μια εικόνα του εγγράφου με τις μεταφρασμένες οδηγίες.
    ΔΡΑΚΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
    Στη σημερινή συνέντευξη, ο Tompkins περιγράφει τα ταυτόχρονα προγράμματα ιπταμένων δίσκων που είχαν αναπτυχθεί από τους Ναζί. Το ένα ήταν στη Γερμανία, ενώ το δεύτερο ήταν στην Ανταρκτική. Στην απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με το πού χτίζονταν σκάφη αντιβαρύτητας της Γερμανίας, είπε:
    Έχτισαν τα πρωτότυπα στη Γερμανία. Έχτισαν προ-πρότυπο (pre-protype), κάτι το οποίο είναι έτοιμο για παραγωγή, στην Ανταρκτική. Βάζουν αυτά τα πράγματα σε παραγωγή στις χώρες γύρω σε όλη τη Γερμανία [Κατεχόμενη Ευρώπη], και συνεχίζουν να χτίζουν παρόμοια οχήματα στην Ανταρκτική.
    Ο Tompkins στη συνέχεια μοιράζεται ένα από τα πιο εκπληκτικά μυστικά που αποκτήθηκαν από τους ενσωματωμένους κατασκόπους του Ναυτικού στη Γερμανία. Με τη βοήθεια των Ερπετοειδών, το πρόγραμμα της Ανταρκτικής των Ναζί είχε ξεκινήσει με επιτυχία επανδρωμένες αποστολές στη Σελήνη, σε πλανήτες, ακόμη και σε άλλα αστρικά συστήματα.
    Τώρα το ερώτημα ρωτήθηκε αν φτάσαμε ποτέ στο φεγγάρι; Μπορείτε να δείτε ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο, γνωστό ότι οι Γερμανοί είχαν μια σειρά από οχήματα που πέταξαν έξω και ήρθαν πίσω. Ένα από τα πρώτα, είχε προβλήματα, συνετρίβη και ολόκληρη η ομάδα πέθανε. Αλλά αυτό ήταν σχεδόν όλα όσα προέρχονται από την Ανταρκτική. Καιρό πριν, τέσσερα χρόνια πριν, ήρθε το τέλος του πολέμου, πάντα κινούσαν όλα αυτά τα πράγματα έξω. Και έτσι οι πτήσεις, σχεδόν τα πάντα ήρθαν από την Ανταρκτική με τους ίδιους ανθρώπους. … Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια ή όχι, αλλά αναφέρθηκε από ορισμένους από αυτούς τους συναδέλφους [κατασκόπους του Ναυτικού] ότι είχαν πάει σε άλλα αστέρια και γύρισαν πίσω.
    Οι αξιοσημείωτες αξιώσεις του Tompkins επιβεβαιώνουν τη μαρτυρία του πληροφοριοδότη από το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, Corey Goode, ο οποίος ισχυρίζεται ότι από το 1987ως το 2007, είχε πρόσβαση σε έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια (smart glass pads), τα οποία περιέγραφαν το επιτυχές Ναζιστικό διαστημικό πρόγραμμα που λειτουργούσε από την Ανταρκτική.
    Ο Goode είπε ότι το πρόγραμμα της Ανταρκτικής ελεγχόταν από Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και όχι Ναζί SS:
    Όπως εξήγησα, τα απομεινάρια των Ναζί που αποτελούνταν κυρίως από μυστικές κοινωνίες δημιούργησαν ένα»Αποσχισθέντα Πολιτισμό», που κράτησε την πιο προηγμένη τεχνολογία μυστική ακόμα και από τους υψηλότερους στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες τους, και εγκατέστησαν θύλακες στη Νότια Αμερική και την Ανταρκτική. Οι θέσεις στην Ανταρκτική ήταν κάποια αρχαία ερείπια κάποιου πολιτισμού που είχαν παραμείνει κατειλημένα από ορισμένες ομάδες σε αυτή την θερμική περιοχή παρόμοια με σήραγγες λάβας και θόλους κάτω από τους παγετώνες.
    Ο Goode περνά για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του Tompkins ότι οι βάσεις των Ναζί χτίστηκαν δίπλα σε σπήλαια που ελέγχονταν από άλλο προηγμένο πολιτισμό, των Ερπετοειδών:
    Υπήρχε ένα υπόγειο και κάτω από τον παγετώνα συγκρότημα πόλης, που είχε ήδη καταληφθεί και εγκατασταθεί σε μια-δυο θέσεις και ο Ναζί ανακαίνισαν μια περιοχή που είχε ως επί το πλείστον συνθλιβεί πάνω από την επιφάνεια, αλλά είχε αρκετό χώρο κάτω από το θολωτό πάγο, υπόγεια θερμική ενέργεια και σπήλαια (προσβάσιμα μέσω του U- Βoat κάτω από τις ροές του πάγου και ανοίγματα που ήταν ιδανικά για μια κρυφή βάση πολλαπλών χρήσεων)τα οποία ήταν τέλεια για να χτίσουν κρυφά κατά τη διάρκεια ολόκληρου του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
    Αυτό που κάνει τους ισχυρισμούς του Tompkins δύσκολο να απορριφθούν είναι τα έγγραφα που έχει δημοσιεύσει στο βιβλίο του, «Επιλεγμένοι από Εξωγήινους» (Selected by Extraterrestrials), που υποστηρίζουν τον κύριο ισχυρισμό του ότι συμμετείχε σε ένα συγκαλυμμένο πρόγραμμα της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού που διέδιδε προηγμένα μυστικά αεροδιαστημικής της Γερμανίας σε επιλεγμένες εταιρείες αεροδιαστημικής των ΗΠΑ, ομάδες προβληματισμού και πανεπιστήμια.
    Επιπλέον, τα έγγραφα και οι δηλώσεις του ναυάρχου Donitz, υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του Tompkins ότι η Ναζιστική Γερμανία είχε καταφέρει να εντοπίσει και να οικοδομήσει υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από την Ανταρκτική ήπειρο. Η μακρά διαδρομή κάτω από τα φύλλα πάγου της Ανταρκτικής, η οποία υποτίθεται ότι ο Γερμανικός υποβρύχιος στόλος πήρε για να φθάσει σε αυτά τα κρυμμένα σπήλαια, δίνει πίστη στους ισχυρισμούς του Tompkins ότι Ερπετοειδείς εξωγήινοι είχαν προμηθεύσει τους Ναζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για να εντοπίσουν τα κρυμμένα σπήλαια της Ανταρκτικής, και τα περάσματα κάτω από τον πάγο για να τα φτάσουν.
    Στο επόμενο επεισόδιο της ExoNews TV, θα ακούσουμε από τον William Tompkins πώς οι Ναζί χρησιμοποιούσαν σκλάβους εργασίας στις κρυφές βάσεις τους της Ανταρκτικής, και ότι η Ιταλική κυβέρνηση είχε επίσης αναπτύξει ένα πρόγραμμα ιπταμένων δίσκων με επικεφαλής τον διάσημο εφευρέτη, Gugliemo Marconi ο οποίος κρυφά λειτουργούσε από κρυφές περιοχές της Νότιας Αμερικής.
    ΠΗΓΗ
    ΚΕΙΜΕΝΟ: © Michael E. Salla, Ph.D.
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ