• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Απριλίου 2016

    Τι είναι η λεγόμενη "Κόλαση" ;

    Το παρόν άρθρο γράφεται λόγω της υπερ-παραπληροφόρησης που επικρατεί επάνω στο θέμα , για να γίνει κατανοητό σε όλους τι είναι αυτό το μέρος, που γενικά και αόριστα, ονομάζουν οι περισσότεροι "κόλαση".
    "Κόλαση" είναι ένα βασίλειο του κακού, στο οποίο κουμάντο κάνει ο Σαμαέλ Σατανάς , ο Διάβολος.
    Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αυτό το χωροχρονικό συνεχές, ανήκει για την ώρα στον Σαμαέλ , ο οποίος έχει στήσει τον κόσμο του μέσα στον οποίο έρχεται κάθε άνθρωπος , κάθε ψυχή να δοκιμαστεί μετά την αποστασία όλων των ανθρώπων από τον παράδεισο , για το άν θα επιλέξει τον Τριαδικό Θεό και το να γυρίσει στον πραγματικό κόσμο ή θα επιλέξει τον κόσμο αυτό του Σαμαέλ και θα απορρίψει ξανά τον Θεό Δημιουργό. Άρα και ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι μία κόλαση αφού κόσμος του Διαβόλου είναι.
    Όσοι ακολουθήσουν τα λόγια του Χριστού και απορρίψουν - απαρνηθούν τον κόσμο αυτό στο οποίο ζόυμε , την δημιουργία του Σατανά και φέρονται με αγάπη στους γύρω τους θα σωθούν και θα γυρίσουν στον παράδεισο στους άλλους δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον πραγματικό κόσμο
    και θα πάνε στην επόμενη κόλαση του Σαμαέλ.
    Η επερχόμενη λοιπόν λεγόμενη κόλαση, το επόμενο βασίλειο του Σαμαέλ, σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, θα είναι ένας άλλος "κόσμος" συνεχές-"σύστημα", χωρίς την έννοια του χρόνου και του χώρου που έχει αυτός ο κόσμος. Ο χώρος θα είναι χώρος περιορισμένος μέσα στον οποίο, όπως και εδώ, το κουμάντο θα το κάνει ο Διάβολος (πάλι με την ανοχή και επειδή θα το επιτρέπει ο Θεός θα μπορεί να κάνει ότι θα κάνει , όπως και εδώ, εννοείτε).
    Αντίθετα με τα όσα λέγονται ο επόμενος κόσμος του Σαμαέλ δεν θα έχει φωτιές και καζάνια που βράζουν.Θα έχει όμως χειρότερους κινδύνους. Βλέπετε εδώ στον κόσμο αυτό το χειρότερο που μπορούν να μας κάνουν είναι να σκοτώσουν το σώμα μας να μας βγάλουν από το παιχνίδι
    της εικονικής πραγματικότητας που παίζουμε και με την πραγματική μας υπόσταση , την ψυχή μας να πάμε για την συνεξήγηση ενώπιον του Ιησού Χριστού. Στον επόμενο όμως κόσμο του Σαμαέλ θα υπάρχει σαφής κίνδυνος να χαθεί η ψυχή κάποιου στην ανυπαρξία για πάντα
    Να περάσει κάποιος από το "είναι" στο "μή είναι" δηλαδή απο εκείνα τα μέσα του σκότους, που θα μπορούν να το κάνουν αυτό ,και που στην κόλαση την οποία βιώνουμε τώρα δεν ασχολούνται με εμάς.
    Όταν λοιπόν γίνει η Δευτέρα Παρουσία και πάρει ο Χριστός τους δικούς Του , εκείνους που τον επέλεξαν και φύγουν , θα φορτώσει το επόμενο στάδιο του Μάτριξ του Σαμαέλ , ενα πολύ πιο δύσκολο και επικίνδυνο επίπεδο , το οποίο όσοι δεν επέλεξαν τον Χριστό θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Δεν παίρνει κανέναν μας να πάμε στο επόμενο επίπεδο του Σαμαέλ , είναι κάτι τρομερά κακό και άσχημο για κάποιον να πάει και εκεί , την στιγμή που ήρθε ο ίδιος ο Χριστός και σταυρώθηκε για να έχει ο καθένας μας το δικαίωμα να φύγει από δω μέσα και να γυρίσει
    στον πραγματικό κόσμο. Όπως λέει και ο Απόστολος Παύλος "Τώρα είναι η ώρα να σωθούμε". Τώρα που έχουμε τα λόγια του Χριστού. Δεν μπορούμε να χάσουμε τέτοια ευκαιρία.
    Γιαυτό και ο Χριστός δεν μας επαναπαύει ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν μας χαϊδεύει τα αυτιά γιατί μας αγαπάει και μας θέλει κοντά Του, Δεν μας λέει όλα είναι καλά. Μας λέει ότι πρέπει να σηκωθούμε να φύγουμε από εδώ και να ξεχάσουμε τον κόσμο αυτό , τον κόσμο του Διαβόλου διότι κινδυνεύουμε αν δεν φύγουμε από τον κόσμο αυτό.
    Ο Χριστός άνοιξε τον δρόμο και τον χάραξε , Όσοι θέλουν την Ελευθερία , Όσοι θέλουν να βγουν έξω απ την εικονική πραγματικότητα και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο πρέπει να ζήσουν όπως έδειξε ο Χριστός.Διότι ο Χριστός δεν είπε απλά τον τρόπο αλλά ΕΔΕΙΞΕ ότι είναι ΔΥΝΑΤΟΝ κάποιος να ζήσει έτσι.
    Ό Χριστός έφερε με την γέννηση του το Αληθινό φώς μέσα στον ψεύτικο κόσμο και μας διαβεβαίωσε πως όποιος Τον ακολουθήσει θα γυρίσει στον πραγματικό κόσμο.
    Λέει ο Χριστός :
    Ιω. 12,46 ἐγὼ φῶς εἰς τὸν κόσμον ἐλήλυθα, ἵνα πᾶς ὁ πιστεύων εἰς ἐμὲ ἐν τῇ σκοτίᾳ μὴ μείνῃ.
    Ιω. 12,36 ἕως τὸ φῶς ἔχετε, πιστεύετε εἰς τὸ φῶς, ἵνα υἱοὶ φωτὸς γένησθε.
    Ιω. 8,12 Πάλιν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς ἐλάλησε λέγων· ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου·
    ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ᾿ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.
    Αυτός λοιπόν που θα ακολουθήσει τον Χριστό, ποτέ δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι,
    αλλά θα έχει το φώς της ζωής.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
    EΛ HUNTER 888
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ