• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

    Xωρίς τον Χριστό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα

    Ξέρουμε ότι κάθε άνθρωπος, αν θέλει να γυρίσει εκεί που κάποτε ήταν , στον πραγματικό κόσμο του Θεού , και να φύγει από τον ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ, πρέπει να απαρνηθεί τον κόσμο αυτό και να ζήσει όπως έδειξε με την ίδια Του την ζωή , το ίδιο Του το παράδειγμα ο Χριστός όταν ήρθε και έζησε ανάμεσά μας..
    Ο Χριστός δεν θέλει μοιρολάτρες δεν θέλει κακομοίρηδες , θέλει μαχητές. Η Έξοδος απ' τον κόσμο αυτό για όποιον θέλει να την πετύχει και να γυρίσει πίσω στον πραγματικό κόσμο προβλέπει μεγάλο αγώνα από εμάς , από τον κάθε έναν από εμάς,
    Ο Χριστός μάλιστα ξεκαθαρίζει στο Κατά Ιωάννην ευαγγέλιο
    Ιω. 15,5 χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν.
    Χωρίς εμένα, λέει ο Χριστός, κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Κάθε δύναμη και κάθε εξουσία εκπορεύεται από Εκείνον. Εμείς τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε από μόνοι μας και ακριβώς αυτό, το να δεχτεί και να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι καμία εξουσία δεν έχει, λέγεται ταπείνωση.
    Άρα, αφού μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως, πώς εμείς θα δώσουμε αγώνα για να βγούμε από εδώ μέσα ;
    Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέγουμε.
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ,
    ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ Ή ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ
    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ή ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
    Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. επιλογές με την ελεύθερη βούληση που έχουμε και οι επιλογές αυτές, η κάθε επιλογή μας μας μετακινεί είτε προς το Φως είτε προς το Σκότος. Μέσω των ελεύθερων επιλογών μας λοιπόν δίνουμε τον αγώνα μας. Και η δύναμη για να βαδίσουμε το δρόμο έρχεται από τον Χριστό όταν του ζητάμε και του δίνουμε εξουσία να μας βοηθήσει.
    Μέσα εδώ στον κόσμο αυτό είμαστε για να επιλέξουμε και όχι για να ζήσουμε. Και κάποια στιγμή μέσα στο ταξίδι του καθενός το σύντομο που ονομάζουμε ζωή υπάρχει ένα κομβικό σημείο στο οποίο όταν φτάσει κάποιος αναγκάζεται όταν συνειδητοποιήσει το ποιος είναι (ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ) και τι κάνει εδώ μέσα , να επιλέξει.
    Είτε θα γίνει ένα με τον κόσμο αυτό , του ψέματος , και θα δεχτεί γνωρίζοντας την αλήθεια , τον Χριστό, να είναι εναντίον Του. , δεχόμενος την νοοτροπία και όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος αυτός του Διαβόλου ή θα πετάξει τον κόσμο αυτό στα σκουπίδια μαζί με όλα όσα έχει και προσφέρει , και θα ενωθεί με την αλήθεια , απαρνούμενος το ψέμα.
    Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Η μέση είναι είμαι με το ψέμα αφού δεν είναι κάποιος με την Αλήθεια.Ο Χριστός λέει ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ Απαρνήσου τα πρώτα όλα , ότι έχεις , παράτα τα να μην έχεις τίποτα , έτσι δεν θα έχεις και άγχη ούτε φόβους, και έλα μαζί μου , στο κάτω κάτω όλα αυτά ποτέ δεν τα είχες αφού όλα ψεύτικα είναι και ποτέ δεν έγινε τίποτα στον κόσμο αυτό παρά μόνο στο μυαλό σου σαν σε όνειρο. Ένα απλό Videogame εικονικής πραγματικότητας παίζεις και ελέγχεις ένα χαρακτήρα για το τι θα κάνεις.
    ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ
    ΑΡΑ δεν μας ζητά ο Χριστός να απαρνηθούμε τίποτα , απλά συμβολικά απαρνείται κάποιος το ψέμα , ξεκαθαρίζει με ποιόν θέλει να είναι.Διότι μόνο όταν αποκόψει κάθε δεσμό με το ψέμα μπορεί να ενωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ κάποιος.Αντίθετα το Μάτριξ και οι υπηρέτες του
    προωθούν την ζωή ΜΕΣΑ στον κόσμο αυτό.Όποιος ζεί όπως θέλει ο κόσμος αυτός ζεί όπως θέλει ο Σαμαέλ Σατανάς αφού δικός του είναι ο κόσμος αυτός.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ότι ο Χριστός είπε ότι αν δεν απαρνηθείς τα πάντα δεν μπορείς καν να με ακολουθήσεις. Ο Χριστός είναι ξεκάθαρος και είναι η μόνη Αλήθεια.Ο Χριστός έδωσε όλες τις οδηγίες που χρειαζόμαστε , αυτές που με μαθηματική ακρίβεια αν τις ακολουθήσουμε θα πάμε στον πραγματικό κόσμο και θα φύγουμε από τον ψεύτικο αυτό κόσμο. Τα λόγια του είναι ξεκάθαρα μαθηματικά και σαφέστατα , ακόμη είναι απόλυτα εφαρμόσιμα αφού ο ίδιος μας το έδειξε με την ίδια Του την Ζωή απ την αρχή ως το Τέλος.
    Ο Χριστός ήρθε και είπε ξεκάθαρα , πολύ ξεκάθαρα :
    Κατα Λουκάν Ευαγγέλιο 16:13
    Οὐδεὶς οἰκέτης δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν·
    ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει,
    ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει.
    οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.
    Κανένας δεν μπορεί να υπηρετεί συγχρόνως δύο κυρίους.
    Διότι η θα μισήσει τον ένα και θα αγαπήσει τον άλλον,
    ή θα προσκολληθεί στον ένα και θα καταφρονήσει τον άλλον.
    Δεν είναι δυνατόν να είστε συγχρόνως δούλοι του Θεού και του μαμμωνά"
    Μαμών είναι το χρήμα γενικά άρα ότι έχει να κάνει με τον υλικό κόσμο του Διαβόλου μέσα στον οποίο δοκιμαζόμαστε.
    Ευτυχώς η δυστυχώς, για κάποιους ο Χριστός μας λέει την αλήθεια. Μας λέει ξεκάθαρα ότι δεν γίνεται για όποιον θέλει να πορευτεί με τον Αρχηγό της Ζωής τον Ιησού Χριστό να υπηρετεί και το Μάτριξ , την ύλη , τον ψεύτικο κόσμο του Διαβόλου.
    Οι περισσότεροι γεροντάδες , οι ιερείς , και ότι λένε "οι άνθρωποι της εκκλησίας" μας επαναπαύουν και μας δίνουν το πράσινο φώς να ζούμε μέσα στον κόσμο του Σαμαέλ μία φυσιολογική ζωή.
    ο Χριστός δεν μας επαναπαύει ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν μας χαϊδεύει τα αυτιά γιατί μας αγαπάει και μας θέλει κοντά Του.Δεν μας λέει όλα είναι καλά. Μας λέει ότι πρέπει να σηκωθούμε να φύγουμε από εδώ και να ξεχάσουμε τον κόσμο αυτό , τον κόσμο του Διαβόλου
    διότι κινδυνεύουμε αν δεν φύγουμε από τον κόσμο αυτό.
    Και είναι απόλυτος και σαφέστατος στα όσα λέει πάντα με τέλεια μαθηματική λογική
    «ο μη ών μετ' εμού κατ' εμού εστι,
    και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει» (Ματθ. 12, 30)
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
    ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ , ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
    Η ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
    EΛ ΗUNTER 888
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ