• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 19 Απριλίου 2016

    Μετά την ομιλία του Αντίχριστου ξεκίνησαν οι «διαπιστώσεις» πως ο πληθυσμός αλλάζει, οι χριστιανοί μειώνονται και η οικογένεια εξαφανίζεται

    Και ενώ κατά την ομιλία του Αντίχριστου, την οποία αποκλειστικά σας έδωσαν χθες το prisonplanet.gr Και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ανακοινώθηκε η προώθηση της «ομογενοποίησης των ανθρώπινων όντων» στο πλαίσιο της ίδρυσης ενός «παγκόσμιου πολιτισμού» με ταυτόχρονα χτυπήματα στους θεσμούς της οικογένειας, της πατρίδας και της Πίστης, ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες... «διαπιστώσεις» πως ο πληθυσμός της γης αλλάζει.
    Έτσι, με αφορμή την ετήσια συνάντηση του Συλλόγου Πληθυσμού της Αμερικής (PAA), δόθηκαν πρόσφατα δημογραφικά ευρήματα του, που δείχνουν «πως τα πράγματα αλλάζουν την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον κόσμο».
    Τα αποτελέσματα αναφέρουν πως άτομα που έχουν γεννηθεί από τις αρχές του 1980 έως και τις αρχές του 2000 αποτελούν την πιο φυλετικά ποικίλη γενιά στην ιστορία.
    Παράλληλα, οι «ερευνητές» αναφέρουν, σύμφωνα με το CNN πως οι χριστιανοί μειώνονται ως ποσοστό του πληθυσμού των ΗΠΑ και ο αριθμός των ενηλίκων της που δεν ταυτίζεται με κάποια οργανωμένη θρησκεία έχει αυξηθεί. Μπρος ολοταχώς για Πανθρησκεία!
    «Οι μη θρησκευόμενοι είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα στα κράτη όλου του κόσμου με συνολικό ποσοστό 48%. Οι αμερικανοί γνωρίζουν πολύ καλά την αλλαγή αυτή. Οι ίδιοι λένε ότι η επιρροή της θρησκείας στην δημόσια ζωή φθίνει, με τους περισσότερους να δηλώνουν ότι αυτό είναι κακό». «Χτύπημα λοιπόν στην θρησκεία και ειδικά την χριστιανική!
    700 ebd4ec96ea45f85eb95d10f5691463e9
    Πάμε στην οικογένεια τώρα: «Η οικογένεια στην Αμερική αλλάζει. Μετά από δεκαετίες μείωσης τον ποσοστών των έγγαμων, το μερίδιο των αμερικανών ενηλίκων που δεν έχουν ποτέ παντρευτεί είναι ιστορικά υψηλά. Με το νοικοκυριό με δύο γονείς να βρίσκεται σε παρακμή στις ΗΠΑ και ενώ το διαζύγιο, οι γάμοι μετά από αυτό και η συμβίωση βρίσκονται σε άνοδο, περίπου ένα στα έξι παιδιά στην Αμερική, πλέον ζουν σε μεικτή οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρόλοι της μητέρας και του πατέρα συγκλίνουν. Πράγμα που οφείλεται στην άνοδο του νέου προστάτη της οικογένειας, της μητέρας. Οι πατέρες κάνουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι και φροντίζουν περισσότερο τα παιδιά, ενώ οι μητέρες κάνουν περισσότερες αμειβόμενες εργασίες έξω από το σπίτι. Ωστόσο οι αμερικανοί βρίσκονται σε σύγκρουση με ορισμένες πτυχές αυτής της αλλαγής. Ενώ σχεδόν το ήμισυ των νοικοκυριών με δύο γονείς έχουν μία μητέρα και έναν πατέρα που εργάζονται με πλήρη απασχόληση, το υπόλοιπο 51% πιστεύει ότι τα παιδιά είναι σε καλύτερη θέση όταν υπάρχει η μητέρα στο σπίτι», αναφέρεται από την PAA.
    Τέλος γίνεται αναφορά και τον πληθυσμό της γης, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την PAA γερνάει.
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ