• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Απριλίου 2016

    SOS! Επικίνδυνος ιός χτυπά το FACEBOOK – Τι πρέπει να κάνετε!

    Εδώ και λίγες ώρες, ακόμα ένας, επικίνδυνος ιός έχει χτυπήσει χιλιάδες χρήστες του δημοφιλούς ιστότοπους και εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς.
    Ο ιός αυτός πηγαίνει από χρήστη σε χρήστη με μορφή μηνύματος που εμφανίζει τον χρήστη που το δέχεται ότι έχει συμπεριληφθεί σε ομαδικό tag σε βίντεο. Ο αποστολέας του μηνύματος είναι κάποιος από τους φίλους του που έχει «μολυνθεί» από τον επικίνδυνο ιό!
    Δεν είναι όμως μόνο το μήνυμα που έρχεται, αλλά αφού έχει συμπεριληφθεί αυτόματα το όνομά σας στο βίντεο, αυτό εμφανίζεται και στην αρχική σας σελίδα.
    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν λάβετε αυτό το μήνυμα, αυτά που πρέπει να κάνετε, είναι τα εξής: σε καμιά περίπτωση, δεν ανοίγετε το βίντεο, διότι θα περάσει ο ιός και σε εσάς. Χιλιάδες χρήστες που τα άνοιξαν, μπλόκαραν οι λογαριασμοί τους και το Facebook ακύρωσε τα προφίλ τους. Ακόμα ο ιντερνετικός κολωσός που ακούει στο όνομα  Facebook, δε μπορεί να διαχειριστεί το τεράστιο αυτό θέμα που έσκασε σα «βόμβα»! Αμέσως σβήστε το μήνυμα, από τα εισερχόμενά σας. Στη συνέχεια πηγαίνετε στην αρχική σας σελίδα και αφαιρείτε το όνομά σας από τον ομαδικό σύνδεσμο. Με αυτές τις κινήσεις δεν κινδυνεύετε από τον ιό και φυσικά εμποδίζετε την εξάπλωσή του.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ