• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

    Εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στον Χριστό

    Όλοι όσοι έχετε παιδιά θα έρθει η ώρα ( αν ήδη δεν έχει έρθει) που θα σας ρωτήσουν για το ποιος μας δημιούργησε , ποιος δημιούργησε τον κόσμο , τι κάνουμε εδώ και τα συναφή
    Παρακαλώ όλους όταν σας ρωτήσουν ή ακόμη και πρίν σας ρωτήσουν να πείτε την Αλήθεια στα παιδιά σας. Να μην μεγαλώσουν με ψέματα και αυταπάτες.
    Να μεγαλώσουν με την Αλήθεια , την γνώση και το φως του Χριστού.
    Εξηγείτε τους τον σκοπό ύπαρξης , πείτε τους για την αποστασία όλων των ανθρώπων , ότι όλοι αποστατήσαμε και εδώ δοκιμαζόμαστε παίζοντας ένα παιχνίδι και για να νικήσουμε πρέπει να κάνουμε καλές πράξεις φερόμενοι στους συνανθρώπους γύρω μας με αγάπη.
    Μιλήστε τους για το τι είναι ο κόσμος αυτός , και πάνω απ όλα γνωρίστε τους τον Χριστό.
    Τα παιδιά δεν είναι χαζά. Καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα απ όσα νομίζουμε. Όσο πιο μικρό , τόσο το καλύτερο διότι δεν έχει μολυνθεί τόσο από τον κόσμο αυτό.
    Ο Χριστός έλεγε αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε εμένα , σε τέτοιους ανήκει η βασιλεία των ουρανών , ο πραγματικός κόσμος.
    Εμείς μπορεί να μεγαλώσαμε στραβά , χωρίς την αλήθεια , άπαξ όμως και μάθαμε την αλήθεια , πρέπει να την πούμε στα παιδιά μας όσοι έχουμε/κάνουμε
    Διότι μπορεί να νομίζουν οι γονείς ότι το παιδί είναι δικό τους , αλλά η ψυχή του η οποία χειρίζεται το βιορομπότ δεν έχει κάποια σχέση με τους "γονείς". Από τους γονείς όμως εξαρτάται τι θα μάθει αυτό το παιδί. Έχουν χρέος απέναντι στο Θεό να του πουν την αλήθεια , αν βέβαια την γνωρίζουν.
    Όσο για το πώς θα το κάνετε , είναι απλό , δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο όπλο των ανθρώπων , την απευθείας επικοινωνία με τον Αρχηγό.Μιλήστε του και ζητήστε Του να τα κανονίσει όλα Εκείνος , Και όταν έρθει η στιγμή να μιλήσετε στο παιδί σας , θα σας βάλει ο Χριστός στο στόμα σας τα λόγια που θα πείτε , και θα τα πείτε όπως Εκείνος θέλει και όπως Εκείνος ξέρει ότι είναι το καλύτερο.
    Το να τους πείτε ψέματα , επειδή είναι μικρά , ή επειδή όπως λένε κάποιοι θέλουν να τα προστατέψουν και να μην στεναχωρεθούν είναι δικαιολογίες που εύκολα βάζει στα μυαλά μας ο Σαμαέλ για να "καθησυχαστούμε". Ο Χριστός όμως είναι ξεκάθαρος το ναί ναί και το ού ού.
    Το να αναπαράγετε τις ηλιθιότητες των βαβυλωνιακών και χαλδαϊκών κειμένων της παλιάς διαθήκης που λέει οτι ο...Θεός έφτυσε στο χώμα και έπλασε κουκλάκια και δες τι ωραίο κόσμο έκανε ο...Θεούλης με τις πεταλουδίτσες και τα βουναλάκια και τις θαλασσίτσες την στιγμή που όλα αυτά τα έχει δημιουργήσει ο Σατανάς , το να παρουσιάσει κάποιος που γνωρίζει , στο παιδί του την φυλακή του Σαμαέλ σαν ένα κόσμο στον οποίο έχουμε έρθει να ζήσουμε μια φυσιολογική ζωούλα , είναι έγκλημα χοντρό ενώπιον του Θεού και μετ' έπειτα και της ψυχής του παιδιού κατ' εμέ.
    Η Γνώση πλέον βγήκε , δώστε την αλήθεια στα παιδιά σας.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
    EΛ ΗUNTER 888
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ