• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές οι Παπικοί να… κάνουν το ίδιο με διάφορα κολπάκια (φώσφορος κλπ), αλλά απέτυχαν παταγωδώς διότι Η ΦΛΟΓΑ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η δυσωσμία φανέρωνε την απάτη τους.


    – Η ΑΚΑΪΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ είναι ένα ακόμα συγκλονιστικό θαύμα: Σημειώστε πως δεν είναι ένα απλό…κεράκι ή αναπτήρας, αλλά ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΑΖΙ!

    – Στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου, όπου γίνεται η αφή του Αγίου Φωτός, μπαίνει ΜΟΝΟ ο Πατριάρχης, ενώ τον παρακολουθούν στενά από την ανοιχτή πόρτα τόσο Εβραίοι αστυνομικοί όσο και Αρμένιοι Ορθόδοξοι.

    Κι αν οι πρώτοι μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια, όπως λένε διάφοροι άσχετοι (είναι πασίγνωστο, άλλωστε, πόσο αγαπούν τους Χριστιανούς οι Εβραίοι!), οι Αρμένιοι είναι κυριολεκτικά έτοιμοι να…πλακώσουν στο ξύλο τον Έλληνα Πατριάρχη, αν επιχειρήσει οποιαδήποτε απάτη.



    – Επίσης, οι χιλιάδες προσκυνητών και τηλεοπτικών μέσων, καταγράφουν τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια.

    Όποιος λοιπόν δεν πιστεύει, μπορεί να πάει ένα ταξιδάκι στα Ιεροσόλυμα και να παραυρεθεί στην αφή του Αγίου Φωτός: Διαφορετικά, ας δοκιμάσει να περάσει από πάνω του έστω για ένα δευτερόλεπτο ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΕΡΙΑ κι ας…μας πει μετά τα αποτελέσματα!

    Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.


    panagiamegalohari.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ