• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

    ΕΠΙΘΕΣΗ σε UFO από ΓΗ; – ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ενός ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
    Φαίνεται πως κάτι έχει αρχίσει και συμβαίνει στο διάστημα, λίγο έξω από την ατμόσφαιρα της Γης. Τι μπορεί να σημαίνει όταν ένα άγνωστο αντικείμενο φεύγει από τον πλανήτη μας και μία ισχυρή δέσμη το καταδιώκει;…

    Τότε, ξαφνικά, μια δέσμη φωτός που προερχόταν από τη Γη, έκανε την ανοδική εμφανισή της, ακριβώς πίσω από το ΑΤΙΑ, σαν να ήθελε να το «χτυπήσει», με την όποια δύναμή του.Ενώ παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, στις 16/4/2016, ένας κυνηγός άγνωστων αντικειμένων, από την Γερμανία, εντόπισε ένα UFO στον ορίζοντα να κατευθύνεται προς το διάστημα.
    ΕΠΙΘΕΣΗ σε UFO από ΓΗ
    Δεν είναι σαφές από ποιό σημείο της Γης προήλθε η δέσμη ενέργειας. Ωστόσο, δημιουργείται αμέσως η εντύπωση πως ήταν μια προσπάθεια κατάρριψης του UFO.
    ΕΠΙΘΕΣΗ σε UFO από ΓΗ
    Ο μάρτυρας που κατάφερε να πάρει μερικά screenshots, ανέφερε το συμβάν την επόμενη μέρα στην MUFON, το οποίο καταγράφηκε με τον αριθμό 75904.
    ΕΠΙΘΕΣΗ σε UFO από ΓΗ
    Η υπόθεση, θυμίζει μία παλαιότερη του 2011 κατά την οποία ένα ATIA κινείται στο διάστημα και την τελευταία στιγμή απέφυγε έναν πύραυλο που φαίνεται να έρχεται κατά πάνω του:
    Άραγε το περιστατικό της 16ης Απριλίου του 2016, ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό επίθεσης σε άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, όπως τότε τον Σεπτέμβριο του 2011; Ή δείχνει τα προεόρτια ενός διαστημικού πολέμου που μαίνεται να ξεσπάσει;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ