• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

    Περίεργα πράγματα!H μογγολική φυλή και άγριος λαός των Ούννων οι κομμουνιστές στην Ελλάδα!

    Ψάχνοντας την πηγή του κακού ! τι μπορείς να βρεις στο ίντερνετ! αν είσαι λίγο ψαγμένος!με αποδείξεις,και όχι να τα βγάζουμε απο το μυαλό μας,όχι άποψη αλλα αναζήτηση της αλήθειας! γιατι κάποιοι εξυπνάκηδες λενε τα δικά τους!
    δεν μπορούν να δουν τι είχε γίνει πριν 70 χρονιά στα αλήθεια, που υπάρχουν απο αποδείξεις, αλλα το παίζουν ειδικοί αρχαιολόγοι, ιστορικοί και ερευνητές!
    Η προπαγάνδα: ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Το έτος 375, το βαρβαρικόν γερμανικόν φύλο των εκχριστιανισμένων Βησιγότθων, πιεζόμενον από την εξ ανατολών επέλασιν των Ούννων! Ο Θεοδόσιος ο Α΄, ο οποίος αναγορεύτηκε αυτοκράτορας στην θέση του νεκρού Ουάλη, αποδείχθηκε ανάξιος να διαχειριστεί την κατάστασιν και έτσι οι Γότθοι, άλλοτε κατατασσόμενοι ως μισθοφόροι στον στρατό του και άλλοτε στασιάζοντας και πολεμώντας τον, λυμαίνονταν τις Ελληνικές επαρχίες(?)
    Ποιοι τα λενε αυτά; οι πολέμιοι του Ελληνισμού τύπου Θεοδόσιος, που είχαν απαγόρευσει την λέξη Έλληνας!Για τριακόσια χρόνια η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία συνταράσσεται από τον Ιερό Πόλεμο που άρχισε ουσιαστικά όταν ο Θεοδόσιος καθιέρωσε το «θρίαμβο της ορθοδοξίας» και επέβαλε ως επίσημη υποχρεωτική θρησκεία το χριστιανισμό με τη Δευτέρα Οικουμενική Σύνοδο.
    Οι ναοί γκρεμίστηκαν, οι «μάγοι», «μάντεις», ιερείς και «φιλόσοφοι» κάηκαν ζωντανοί μαζί με βιβλία τους. Οι παραβάτες τιμωρούνται με αποκεφαλισμό. Οσοι δεν δέχονται την υποχρεωτική χριστιανική θρησκεία εξορίζονται, στραγγαλίζονται ή -ο φιλόσοφος Σιμωνίδης- καίγονται ζωντανοί.
    Το 380 ο Φλάβιος Θεοδόσιος απαγόρευσε -επί ποινή θανάτου- όλες τις άλλες θρησκείες πλην της χριστιανικής. Μοναχοί καίνε και γκρεμίζουν ναούς, πυρπολούν αρχαία ιερά και βιβλία, λιντσάρουν υπόπτους. Τα Ελευσίνια Μυστήρια απαγορεύτηκαν όπως και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ποτάμια αίμα κυλάνε σε όλη τη μεγάλη αυτοκρατορία. Η Σφαγή του Ιππόδρομου που ακολούθησε τέλειωσε με δεκαπέντε χιλιάδες κατακρεουργημένα σώματα.
    Ο Ιουστινιανός έκλεισε την Ακαδημία των Αθηνών. Η νομοθεσία του προβλέπει να κατασπαράσσονται από θηρία, να καίγονται στην πυρά, να σταυρώνονται ή να ξεσκίζονται με σιδερόνυχα οι καταγινόμενοι την «μαντικήν» και την «ειδωλολατρίαν». Η Ιατρική απαγορεύεται ως «γνώση διαβόλου». Τα συγγράμματα καίγονται υπέρ της αφαίμαξης και των εξορκισμών. Οσοι μελετούν Μαθηματικά καταδικάζονται σε θάνατο. Και η βάπτιση είναι υποχρεωτική.Και για να μην σας κοροϊδεύουν! οτι αυτοί έσωσαν τα αρχαία κείμενα!οι αρχαίοι Έλληνες σφαχτηκαν από χριστιανούς οι άραβες διέσωσαν την αρχαία ιστορία μας ...Πόσο κακό έκανε το δωδεκάθεο στους χριστιανούς στον λαό της ;μεγαλη Γνώσης της Αρχαίας Ελλάδας χάθηκε για πάντα, (γιατι δεν μας το διδάξουν στα σχολεία μας?) ο τρόπος που σκοτωναν οι Μογγόλοι ειναι πάντα ίδιος βάρβαρος με βασανίστρια, έως και σημερα! .
    Αυτοί που τα εκαναν ολα αυτά έγιναν ενα με τους Μογγόλους και κυνηγούσαν τους Γότθους (ήταν ένα Γερμανικό φύλο,μαζί με τους Κέλτες) και μέχρι σημερα τους λενε βάρβαρους! δεν χρειάζεται να έχει πολύ μυαλό κάνεις, για να καταλάβει πως έχουν διαστρεβλώσει την ιστορία!βλέπε πχ κομμουνιστές 1945 απο χασάπηδες Ελλήνων έγιναν "ήρωες της αντίστασης"! η που δεν ξερουν ούτε γιατι έγινε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ούτε ποιοι τον άρχισαν ! ο "κακός Χίτλερ" τα έκανε ολα! όταν υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο!όσο πάμε πιο πίσω συνήθως ειναι το αντίθετο απο αυτό που λενε στην επίσημη ιστορία!
    Ποιοι ήταν οι Κέλτες Γότθοι;αυτοί οι "βάρβαροι" . Οι μεγαλύτεροι εξαγωγείς όπλων και υποδημάτων της αρχαιότητας. Όμως εξαφανίστηκαν(?) λόγω της θρυλικής φυλετικής τους υπερηφάνειας. Οι "Έλληνες" και οι Ρωμαίοι τούς θεωρούσαν βάρβαρους και πολεμοχαρείς, σύμφωνα με τον Διόδωρο τον Σικελιώτη. Διόλου τυχαία, οι ιστορικές μαρτυρίες τούς παρουσιάζουν να ζουν από τις λεηλασίες. Ακόμα και την εμφάνισή τους περιέγραφαν ως τρομακτική: “Ψηλοί, ξανθοί και ρωμαλέοι, μοιάζουν με δαίμονες του δάσους”.
    Σήμερα στη Βορειοδυτική Ευρώπη η φήμη των Κελτών έχει αποκατασταθεί. Θεωρούνται θαρραλέοι και εξυμνούνται για τους αγώνες του ενάντια στην παντοδυναμία του ρωμαϊκού πολιτισμού, αποτελώντας πρότυπο για τους καταπιεσμένους λαούς. Και όχι μόνο, οπως ήταν οι αρχαίοι Έλληνες πριν την εισβολή των Μογγόλων. Όσοι αποκαλούνταν από τους Ρωμαίους βάρβαροι και απολίτιστοι ήταν στην πραγματικότητα οργανωμένες και ευφυείς ομάδες ανθρώπων που δεν είχαν καμία πρόθεση να ανατρέψουν την κυριαρχία της Ρώμης, εκτός απο αυτό οι ίδιοι λενε οτι ήταν πολύ προχωρημένοι δλδ είχαν όπλα απο σίδηρο!
    Επόμενο στάδιο Οι Βίκινγκ αυτός ο υπέροχος λαός και πολύ προχωρημένος, η συνεχεία των αρχαίων Έλλην, που γύριζαν τον κόσμο με καράβια όταν στον Βυζάντιο κυριαρχούσε ο σκοταδισμός!γλώσσα είχαν αρχαία σκανδιναβική - μία ινδοευρωπαϊκή γλώσσα που κατατάσσεται στις γερμανικές ή αρχαίες βόρειες γλώσσες,μυθολογία και παραδόσεις, με κυρίαρχες τις επικές σάγκες, οι οποίες εξακολουθούν να γοητεύουν μέχρι και σήμερα. Η μυθολογία τους πάντως έχει συκοφαντηθεί, λόγω της χρήσης της από τους ναζί.
    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν μελαμψοί, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! Για να δούμε κατι περίεργο!(μετακίνηση προς τα κάτω)















    Φαίνεται δεν έχουν ξεχάσει την Μογγολική καταγωγή τους, βλέπε γράμματα,και οι 2 ειναι κομμουνιστές! olympia.gr η δηθεν πατριώτες κομμουνιστές που βάζουν ιστορικά ψεμματα ,χειραγωγούν την μάζα, με ειδικά άρθρα πλύσης εγκεφάλου! και οπως κάθε κομμουνιστής ,πάντα έχουν να λενε ψεμματα για τον Χίτλερ! τον Μεταξά,Παπαδόπουλο! και ταυτόχρονα υποστηρίζουν Εβραίους!. κατι άλλο τυχαίο το ίδιο επίθετο; με τον Νίκο Ζαχαριάδη αυτόν τον σφαγέα του ΚΚΕ? . Αυτός είναι ίσως ο χειρότερος άνθρωπος που γεννήθηκε ποτέ πάνω στην ελληνική γη.ο Νίκος Ζαχαριάδης, άλλοτε αγαπημένο «παιδί» του Ιωσήφ Στάλιν και αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ΚΚΕ επί μια 25ετία .Το χρηματοδότησαν κάποτε οι Εβραίοι του Πολίμπιρο του Στάλιν και σήμερα το χρηματοδοτούν οι Εβραίοι τοκογλύφοι και ομοεθνείς του Μπεναρόγια. Κάποτε συντηρούνταν με ρούβλια, ενώ σήμερα με δολάρια. Όποιος πληρώνει το ΚΚΕ, απολαμβάνει τις "υψηλές" υπηρεσίες του. Αυτό ήταν το "μαγαζί" του Ζαχαριάδη, γιατί τέτοιος ήταν ο ηγέτης του. Ο κατ’ επάγγελμα προβοκάτορας, προδότης και - όποτε χρειαζόταν - δολοφόνος, δημιούργησε το ανάλογο κόμμα. Δημιούργησε το προβοκατόρικο και προδοτικό κόμμα, το οποίο - όποτε χρειάζεται - μπορεί και γίνεται δολοφονικό απέναντι στους Έλληνες.
    Τέλος και το κερασάκι για το τι άνθρωποι ειναι όλοι αυτοί!αλλιώς δεν θα ταίριαζαν !ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ γ@μώ την 28η Οκτωβρίου και την Ελληνική σημαία ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ...Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιαν 2014,https://www.youtube.com/channel/UCeTP06nIpjW9rGFg61EfPvg, η σελίδα που το έχει κάνει θέμα την εξαφάνισαν απο το ίντερνετ! με ιντερνετικο πόλεμο, ξερουν καλά απο αυτά οι κομμουνιστές! τώρα που πήραν και την εξουσία, οι ψεύτες και διαστρεβλωτές των πάντων ειναι αργά!(αφου τα πρόβατα τους διαβάζουν,δεν τους φτάνει η Κομμουνιστική πλύση εγκεφάλου απο τα σχολειά!) η διάφορα των κομμουνιστών με τις γάτες ειναι οτι οι γάτες έχουν μόνο 7 ζωές! αυτοί έχουν χιλιαδες! οπως και τα ψεμματα τους! (ΥΓ ,χάσαμε τελευταία και τους ηλίθιους που μας έλεγαν φασίστες γιατι λέγαμε τα αυτονόητα για το ΣΥΡΙΖΑ! μήπως ξύπνησαν τελικά; η διαβάζουν "έγκυρες πήγες" απο τους ομοίους τους; )

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ