• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

    Το άθικτο κρανίο ενός δράκου ανακαλύφθηκε στη Βόρεια Αμερική!

    Πιστεύετε στους δράκους; μάλλον όχι, υπάρχει μια πολύ αξιόλογη ανακάλυψη ενός «κρανίου δράκου», που έχει ανακαλυφθεί από μια ομάδα παλαιοντολόγων πριν από λίγα χρόνια,με ένα ζευγάρι φτερά μοιάζει με δράκο!.
    Τα απολιθωμένα λείψανα ενός δράκου ανακαλύφθηκαν απο τρεις ερασιτέχνες παλαιοντολόγους το 2003. Το εντυπωσιακό κρανίο αυτού του αρχαίου πλάσματος, μαζί με αρκετούς σπονδύλους απο τον αυχένα είναι η καλύτερη απόδειξη που έχουμε, ότι δράκοι κατοικούσαν κάποτε στην Γη. Ανακαλύφθηκε στην βορειοδυτική Ντακότα, (Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής), και δωρήθηκε στο Παιδικό Μουσείο της Ινδιανάπολης.
    Dracorex hogwartsia,
    Το όνομα Dracorex hogwartsia, αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν αστείο όνομα, προέρχεται από δύο διαφορετικές λέξεις. Dracorex - Η λατινική έννοια σημαίνει "ο βασιλιάς των δράκων" και hogwartsia της «Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια» (μυθοπλασία) , ανακαλύφθηκε σχεδόν ανέπαφο, και δεν είναι μια φάρσα, έχει κέρατα, νύχια και φτερά σαν την νυχτερίδας, ενδεχομένως, περιπλανιόταν στην γη στο μακρινό παρελθόν. Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πολύ πιθανό ότι πολλοί θρύλοι με δράκους από όλο τον κόσμο ήταν συναντήσεις με αυτό το πλάσμα.
    Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η περίπτωση του Dracorex επιβεβαιώνει πολλές ιστορίες με δράκους σε διαφορετικούς πολιτισμούς,και αυτό δείχνει ότι στο παρελθόν υπήρχε πραγματικά, και οι αναμνήσεις από εκείνες τις εποχές δείχνουν οτι οι άνθρωποι συνυπήρχαν με τους δεινόσαυρους! αλλάζοντας όλη την ιστορία του ανθρώπου! αλλα σιγά μην ξανα γράψουν την ιστορία απο την αρχή!.
    στη Βίβλο,ο Άγιος Γεώργιος που σκοτώνει ενα δράκο
    Ιστορίες με δράκους!
    Υπάρχουν πολυάριθμες μαρτυρίες με τον όρο "δράκος". Ο θρύλος του Γκιλγκαμές, αντιπροσωπεύει εναν αρχαίο βαβυλωνιακό ήρωα να σκοτώνει ένα γιγάντιο ερπετό (copy paste στη Βίβλο,ο Άγιος Γεώργιος που σκοτώνει ενα δράκο!)-. Άλλες ιστορίες των πρώτων Βρετανών στην Αμερική λενε για ερπετοειδή όντα, ο βασιλιάς Morvidus της Ουαλίας σκοτώθηκε αφου τον έφαγε ενα ερπετό περίπου 336 π.Χ.. Μια άλλη παρόμοια ιστορία θυμίζει τον βασιλιά Peredur που κατόρθωσε να σκοτώσει έναν δράκο σε ένα μέρος που ονομάζεται Llyn llion, στην Ουαλία.
    Το διάσημο Αγγλικό ποίημα Beowulf, που μιλά για τον Beowulf από τη Σκανδιναβία,που σκότωνε τέρατα, και συγκεκριμένα το θαλάσσιο τέρας Γκρέντελ, επίσης ο Σκανδιναβός ήρωας πέθανε στη μάχη στην ηλικία των 88, όταν ο ίδιος προσπάθησε να σκοτώσει ένα ιπτάμενο ερπετό. Παραδόξως, οι δεινόσαυροι και οι δράκοι απεικονίζεται και στη Βίβλο. Το βιβλίο του Ιώβ μιλάει για ενα γιγάντιο φυτοφάγο πλάσμα .
    Ο Κινεζικός δράκος
    Ένα αυγό δεινοσαύρου που βρέθηκε στη Γαλλία και είναι τώρα στο Πανεπιστήμιο του Reading στην Αγγλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό ήταν ένα αυγό δράκου, αλλά σύμφωνα με την επιστήμη, μόνο τα 530 είδη δεινοσαύρων που έχουν ανακαλυφθεί έχουν ονομαστεί μέχρι στιγμής, με κατ 'εκτίμηση να υπήρχαν πάνω από 1800 τύπους δεινοσαύρων.Που αφήνει πολλά περιθώρια οτι οι δράκοι υπήρχαν ,το περισσότερο από το 70% των ειδών που υπήρχαν στην Γη είναι ακόμη άγνωστο σε μας. Είναι πιθανό ότι όλες αυτές οι ιστορίες δεν αναφέρονται σε φανταστικά όντα. Οι μύθοι μπορεί να είναι πραγματικές ιστορίες που μεταδίδονται από το στόμα σε στόμα, που αργότερα έγιναν μύθοι.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ