• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 12 Απριλίου 2016

    ΒΟΜΒΑ Τόσκα: Οι χθεσινοί δαρμένοι στην Ειδομένη θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές

    Σοκ και ανησυχία προκαλεί η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα μια ημέρα μετά τα επεισόδια στην Ειδομένη και τη χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών εντός του ελληνικού εδάφους από την αστυνομία των Σκοπίων ότι «οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές».
    Εξηγώντας γιατί οι Έλληνες αστυνομικοί δεν έκαναν χρήση χημικών ο κ. Τόσκας είπε ότι «αυτό θα προκαλούσε μεγαλύτερες αντιδράσεις».
    Όσον αφορά όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Ειδομένη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο ΣΚΑΪ επέμεινε στη γραμμή της κυβέρνησης ότι ο φράχτης είναι 2-3 μέτρα μέσα από την οριογραμμή των συνόρων και άρα οι αστυνομικοί δεν πάτησαν ελληνικό έδαφος. «Εμείς τους κατηγορήσαμε μόνο για τις πλαστικές σφαίρες και τα δακρυγόνα» υποστήριξε ο κ. Τόσκας.
    Δείτε βίντεο από την εισβολή των Σκοπιανών αστυνομικών
    Ο κ. Τόσκας δήλωσε, επίσης, ότι συνεχίζονται να φτιάχνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς νέες εγκαταστάσεις παραδεχόμενος ωστόσο ότι «δεν έχουμε μαγικά ραβδάκια, ούτε τα κάναμε όλα καλά».
    Σύμφωνα με τον ίδιο τέλος δεν υπάρχει εγκληματικότητα από τους πρόσφυγες στην Ειδομένη «όπως μου είπε και ο δήμαρχος» και άρα κατά τον ίδιο «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η κατάσταη είναι ασφαλής και ήσυχη».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ