• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

    Χαμός στο εβραϊκό λόμπυ για τις δηλώσεις του Μητροπολίτου Πειραιώς

    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
    Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, μιλώντας παλιά στο MEGA, ήρθε σε σύγκρουση με τους δημοσιογράφους Καμπουράκη και Οικονομέα, λέγοντας ότι πίσω από όλα τα δεινά που φέρνει η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη είναι ο διεθνής, Σιωνισμός.
    Σχεδόν αμέσως, αντέδρασαν, όλοι οι εβραϊκοί οργανισμοί και η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία της Αμερικής, αντέδρασαν, ζητώντας την παραίτηση του "αγίου" Πειραιώς.
    Με τον τρόπο αυτό, επισημοποιήθηκε κατά κάποιον τρόπο, έναντι όλων των "συνωμοσιολόγων", το ότι για όλα κλασικά φταίνε οι Εβραίοι σιωνιστές και οι μασωνικές στοές, οπότε καθαρίσαμε και δεν χρειάζεται παραπάνω έρευνα, αφού κατέστη πλέον σαφές ότι όλα γίνονται για το χρήμα.

    Είναι όμως έτσι τα πράγματα;;;;;
    Άνθρωποι που κυνηγούν το χρήμα είναι πίσω από όλα;;
    Ποιός είναι πίσω από τους ανθρώπους;;
    Για να παραδεχθεί κάποιος Iεράρχης κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτούς που φαίνονται μπροστά από την κουρτίνα, θα πρέπει, να δικαιώσει εμένα τον ελάχιστο, που επικαλούμαι τους λόγους του Αποστόλου Παύλου, για το ότι πίσω από όλα βρίσκεται ο Σαμαέλ Σατανάς, ο Θεός της εβραϊκής Τορά, του μωσαϊκού νόμου δηλαδή, που είναι η δικής μας "ιερή" Πεντάτευχος.
    Οι άνθρωποι είναι απλά τσιράκια της συναγωγής του Σατανά, μέσα στην οποία σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη, βρίσκονται εκείνοι που λένε ότι είναι Ιουδαίοι και δεν είναι.
    Περιμένω λοιπόν να δω, έναν Ιεράρχη μας, να ομολογήσει ότι ο ίδιος ο Σατανάς είναι πίσω από όλα και όχι απλά οι Σιωνιστές, ο Ρότσιλντ και ο Σόρος και ο Ροκφέλλερ.
    Γιατί δεν ομολογούν οι Ιεράρχες μας, την απ΄ευθείας ενασχόληση του σατανικού κατεστημένου με τα δρώμενα στη Γη;
    Βλέπετε, όλοι οι Ιεράρχες και οι ιερείς και οι γεροντάδες και οι μοναχοί και οι ασκητές, δεν έχουνε ευτυχώς την ίδια άποψη.
    Όσο γραφικός, πλανεμένος και τρομοκράτης είναι ο "άγιος" Πειραιώς για τον όποιο καθώς πρέπει δημοσιογράφο, άλλο τόσο γραφικός, πλανεμένος και τρομοκράτης είμαι και εγώ για τον κάθε καθώς πρέπει θεολόγο.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ