• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 5 Απριλίου 2016

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΥΡΑ; - ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

    Η λεγόμενη <<κουρτίνα>> δεν έχει μόνο ενα στρώμα, αλλά πολλά στρώματα  δηλαδή σαν ενα παραπέτασμα το οποίο το τραβάς μονομιάς και έχεις φάτσα κάρτα μπροστά σου τα πάντα!

    Το άρθρο αυτό αποτελεί απομαγνητοφώνηση που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση από το απόσπασμα της διαδυκτιακής εκπομπής του Δημοσθένη Λιακόπουλου στις 31/3/2016 στο prisonplanet/chat-radio.

    Εκείνο που έχετε οι περισσότεροι από εσάς μέσα σας, είναι μια παραδοχή ότι απλά ρίχνουν πολύ παραμύθι το οποίο το τρώει ο περισσότερος κόσμος και απλά συνεχίζει την ζωή του χωρίς να σκέφτεται ότι υπάρχει η λεγόμενη <<κουρτίνα>> που κρύβει τα πάντα.

    Το πρώτο στάδιο, είναι να σκέφτεται κάποιος ότι "θέλει να δεί" πίσω από την κουρτίνα. Δεν υπάρχει όμως μια κουρτίνα, αλλά πολλές οι οποίες δεν εφάπτονται και απέχουν αρκετά η μια από την άλλη.

    Τραβάς την πρώτη κουρτίνα, βλέπεις μερικά πράγματα. 

    Τραβάς την δεύτερη κουρτίνα που ακολουθέι στο βάθος, βλέπεις πάλι κάποια πράγματα, και πάει λέγοντας.

    Ενας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί και βλέπει, καθώς περπατάει στον κόσμο, κατ αρχήν, μπορεί να δεί τους δαίμονες οι οποίοι υπάρχουν.  Εκτός απο τους δαίμονες, μπορεί να δεί την επίδραση της ψυχολογίας του κάθε ανθρώπου στο περιβάλλον γύρω του.

    Για παράδειγμα:  

    Φανταστείτε, ότι βρίσκεστε στην Πανεπιστημείου και περπατάτε με αρκετό κόσμο, και μπορείτε να δείτε τους δαίμονες.

    Οι δαίμονες δεν είναι σχηματισμένοι σαν σώματα, ούτε περιγράφεται εύκολα ο τρόπος να τους δείς - αφού δεν είναι κάτι που το βλέπεις με τα μάτια, αλλά περισσότερο η αίσθηση που έχει κάποιος. 

    Πάντως τους <<βλέπεις>> τους γνωρίζεις. 

    Βλέπεις επίσης την Αύρα του καθενός που βαδίζει. Αν μπορείς να δείς, θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι το ίδιο χρώμα, σε ενα νέφος μικρό, απαλό που τους ακολουθεί γύρω τους.

    Τα χρώματα παίζουν ανάλογα με τον συναισθηματικό τους κόσμο. 

    Βλέπεις επομένως τους δαίμονες, η Αύρα των οποίων (μια ενέργεια/Αύρα είναι και οι δαίμονες, κατακόρυφη οβάλ, συνήθως) και τα χρώματα αυτών παίζουν. 

    Το βασικό τους χρώμα είναι το πράσινο (το χρώμα του κακού)  σε αποχρώσεις διάφορες.

    Ανάλογα με το μέγεθος της Αύρας, φαίνεται και η ισχύς του δαίμονα. 

    Εκτός από τους δαίμονες και τους ανθρώπους που βλέπεις, υπάρχουν κι άλλα πράγματα να δεί κάποιος ο οποίος μπορεί και βλέπει.  

    Εκτος δηλαδή από άλλου είδους παίχτες (που δεν είναι του παρόντος να σας πώ) εκείνος που μπορεί και βλέπει, μπορεί αν θέλει να δεί λεπτομέρειες είτε σε άνθρωπο είτε σε άλλο "παίχτη του".

    Κι όταν λέμε να δεί λεπτομέρειες δεν κοιτάζει τι είθισται να κάνει στο δέρμα του ανθρώπου, βλέπει λεπτομέρειες μέσα στο μυαλό και τον κόσμο του, στις αναμνήσεις του.

    Μπορείς να σταματήσεις το Μάτριξ και να κάθεσαι να το βλέπεις σε φωτογραφία. 

    Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Είναι σαν να είσαι στο youtube κι έχεις μπροστά σου ενα βίντεο με δυνατότητα ζούμ, να το κάνεις ακίνητο, να το πάς πιό γρήγορα η πιό αργά. 

    Να πάς σε κάποια στιγμή διαφορετική. 

    Εξαρτάται από τι εξουσία έχεις και πόσο πίσω από την κουρτίνα βλέπεις. Είναι σαν να σου λένε: πακέτο τάδε ..... τόσο! Πακέτο τάδε ... τόσο!

    Τόση πίστη .... τόσο πακέτο. Τόση πίστη .... αυτές τις δυνατότητες χρήσης του συστήματος έχετε!

    Απόλυτη πίστη ....

    Μετακινείς βουνά! 

    atheatignosi 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ