• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Απριλίου 2016

    Φόβος , ο Ανύπαρκτος Εχθρός

    Όταν κάποιος έρθει σε συνειδητοποίηση αλήθειας για τον κόσμο αυτό και καταλάβει και συνειδητοποιήσει τι κάνει εδώ, τότε θα κληθεί να επιλέξει συνειδητοποιημένα αν θέλει να είναι με το ψέμα , με τον Διάβολο με το Μάτριξ ή με την Αλήθεια , με τον Χριστό .
    Για να είναι κάποιος με το Μάτριξ αρκεί να μην είναι με τον Χριστό.
    Για να είναι κάποιος με τον Χριστό, αρκεί να ακολουθήσει επ' ΑΚΡΙΒΩΣ ότι ο Χριστός είπε και έδειξε με την ζωή Του, λογικό και απλό.
    Όταν λοιπόν κάποιος θελήσει να ακολουθήσει τον Χριστό , τότε θα βρεθεί απέναντι στον Μεγάλο Φύλακα του Μάτριξ που θα στέκεται ανάμεσα σε αυτόν και στο δρόμο που έδειξε ο Χριστός και οδηγεί στη Ζωή.
    Ποιος είναι αυτός ο εχθρός ;
    Ο φόβος.
    Συναίσθημα που βιώνεις για κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή απειλή. Συναίσθημα που φυτρώνει μέσα σου από την πρώτη στιγμή που αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Βρίσκει μια καλή θέση, και φωλιάζει εκεί Κι όσο τον ποτίζεις, αρχίζει κι απλώνεται. Ζει μαζί σου. Από την πρώτη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι τον εικονικό ψεύτικο κόσμο γύρω σου, τον φυτεύουν μέσα σου.
    Κι αυτός, ριζώνει καλά και θεριεύει όσο περνάνε τα χρόνια Όσο εύκολα φυτεύετε μέσα τους ο φόβος, όσο εύκολα θεριεύει,τόσο δύσκολο είναι να ξεριζωθεί. Δε γεννηθήκαμε για να ζούμε μέσα στο φόβο
    Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο BOLD Ο φόβος είναι αρχή κάθε αμαρτίας , ο φόβος φυλάει τα έρμα στο μαντρί του Σαμαέλ.Κάθε δέσιμο με τον κόσμο είναι αμαρτία. Όταν φοβάσαι να μην χάσεις κάτι , αυτό το κάτι σε δένει με τον κόσμο Ο Χριστός είπε " ΠΥΡ ΗΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ". Πρώτα απ όλα οι δικοί σου άνθρωποι αποτελούν και εκπαιδευτές σου και σε δένουν με τον κόσμο και τους χρησιμοποιεί ο Σαμαέλ για να σε εκβιάσει , καθώς φοβάσαι να μην χάσεις ότι αγαπάς.Εκεί που είναι ο θησαυρός σου , εκεί είναι και η καρδιά σου. Φοβάσαι μην χάσεις την δουλειά σου, την υγεία σου , τα παιδιά σου, τα υπάρχοντά σου Ότι σε φοβίζει αποτελεί μέθοδο δεσίματος με τον ψεύτικο αυτό κόσμο. Ο Χριστός είπε πούλα τα όλα , μοίρασέ τα στους φτωχούς και ακολούθησε με Ξεφορτώσου τις αιτίες φόβου και άγχους , ούτως η άλλως είναι ψεύτικες , υπάρχουν μόνο μέσα στο Μάτριξ. TELOS BOLD
    Ο φόβος εμφανίζεται σε πολλές στιγμές μέσα στη δοκιμασία , στο παιχνίδι που παίζεις με πολλές μορφές και πολλά προσωπεία. Ύπουλος όπως και το Μάτριξ που υπηρετεί.Oπως και ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και ανύπαρκτος. Δεν έχει υπόσταση ο φόβος δεν είναι κάτι που υπάρχει , είναι μη ον , αφού έχει να κάνει πάντα με το τι θα συμβεί μελλοντικά.Αυτό σημαίνει ότι ο φόβος σου είναι πάντα για αυτό που δεν υπάρχει , τουλάχιστον ακόμη (για εσένα).Αν ο φόβος σου είναι για κάτι ανύπαρκτο, είναι 100 % εικονικός και ανύπαρκτος. Ανέκαθεν οι άνθρωποι φοβόντουσαν κυρίως να μην χάσουν όσα έχουν. Κάθε τι που έχουμε είναι μια αλυσίδα που μας κρατάει δέσμιους στον κόσμο αυτό. Ο Χριστός ξεκάθαρα λέει :
    Λουκ. 14,33 Καθένας από σας, ο οποίος δεν απαρνείται όλα τα υπάρχοντά του
    δεν μπορεί να είναι μαθητής μου.
    Όταν θα θελήσεις να βαδίσεις την οδό που οδηγεί στη Ζωή θα εμφανιστεί μπροστά σου ο φόβος και θα προσπαθήσει κάνοντας τα αδύνατα δυνατά και χρησιμοποιώντας κάθε εργαλείο του Μάτριξ να σε πείσει να μην βαδίσεις τον δρόμο αυτό.
    Τότε θα είναι η σκληρότερη ίσως μάχη , η μάχη με τα μήπως , τα αν , τα πως , τα όμως , όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό ενάντιων σου. Το Μάτριξ θα επιστρατεύσει λυτούς και δεμένους , πρόσωπα , καταστάσεις , αισθήματα , σκέψεις , αμφιβολίες όλα θα είναι εναντίον σου. Τότε όμως όταν το σκοτάδι γύρω σου θα έχει πυκνώσει να θυμάσαι οτι ΔΙΠΛΑ σου ακριβώς βρίσκεται ο Χριστός , το ΦΩΣ.
    Θα σου πει ο φόβος πως θα τα χάσεις όλα θα χάσεις το σπίτι σου , δεν θα έχεις να φας , δεν θά έχεις να πιεις , δεν θά έχεις που να μείνεις θα κινδυνεύσεις , Και τότε να ακούσεις την φωνή του Χριστού να σου λέει
    Ιω. 16,33 ἐν τῷ κόσμῳ θλῖψιν ἕξετε· ἀλλὰ θαρσεῖτε, ἐγὼ νενίκηκα τὸν κόσμον.
    Ιω. 16,33 Εις τον κόσμον θα έχετε θλίψιν, αλλά να έχετε θάρρος. Εγώ νίκησα τον κόσμον.
    Θα σου πεί ο Φόβος πως δεν θα καταφέρεις τίποτα , θα σκοτωθείς και θα πεθάνεις
    Και θα σου πεί ο Χριστός
    Λουκ. 12,4 μὴ φοβηθείς ἀπὸ τῶν ἀποκτεινόντων τὸ σῶμα, καὶ μετὰ ταῦτα μὴ ἐχόντων περισσότερόν τι ποιῆσαι.
    Λουκ. 12,4 μη φοβηθείς από εκείνους που θανατώνουν το σώμα και ύστερα δεν έχουν την δύναμιν τίποτε περισσότερον να κάμουν.
    Θα σου πεί ο Φόβος πως είσαι μόνος σου , είσαι τελειωμένος
    Και θα σου πεί ο Χριστός
    Εγώ Άνοιξα τον Δρόμο , Εγώ τον Έδειξα ,Για σένα. Τα πέρασα και εγώ τα νίκησα και με την δυναμή μου θα το κάνεις και εσύ αρκεί να το επιλέξεις.Πάντα μαζί σου ήμουν και θα είμαι.
    Θα σου πει ο Φόβος πως φοβάσαι να κάνεις έστω και ένα βήμα
    Ήρθε η στιγμή που θα η νικήσεις ή θα χαθείς ,ή Θα ελευθερωθείς ή θα μείνεις σκλάβος
    Δώσε εξουσία στον Χριστό να λάμψει το Φως Του μέσα στο Σκοτάδι και να το διαλύσει , και να δεις καθαρά την οδό Και μπροστά στην οδό Τον Χριστό να περιμένει να την περπατήσετε μαζί.
    Περιμένοντας να σε οδηγήσει από το Θάνατο στην Ζωή αφού Εκείνος είναι ο Αρχηγός της Ζωής.
    Ιω. 8,12 ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ
    περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ᾿ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.
    Είπαμε ότι εδώ μέσα όλα όσα βλέπουμε δεν υπάρχουν , Όλα αυτά υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας όπως έλεγαν οι Έλληνες σοφοί. Έτσι λοιπόν μέσα στο παιχνίδι αυτό που έχουμε έναν χαρακτήρα και παίζουμε.
    Λέει ο Χριστός: Εάν θέλει κανείς να με ακολουθήσει ας απαρνηθεί τον κόσμο αυτό ( πρόσωπα , καταστάσεις , υλικά αγαθά) και να απαρνηθεί και τον ίδιο τον εαυτό και ας με ακολουθήσει. Ο Χριστός λέει , θα τα αφήσεις όλα , θα απαρνηθείς το ψέμα και θα έρθεις με εμένα ;
    η θα επιλέξεις τον κόσμο αυτό ; Εκεί παίζεται το όλο παιχνίδι. Η ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ.
    Είναι πολύ απλό...Είσαι εδώ για να επιλέξεις , θα επιλέξεις την απάρνηση του κόσμου αυτού η τον κόσμο αυτό ; Ότι επιλέξεις όταν τελειώσει η δοκιμασία που όλοι μας ζούμε αυτό θα πάρεις. Ο Χριστός έδειξε τον δρόμο , ο Χριστός είναι δίπλα μας , όποιος λοιπόν θέλει να βαδίσει την οδό , τότε ας ζητήσει και θα λάβει O Χριστός αυτό περιμένει από εμάς , είναι συνεχώς δίπλα μας και μας περιμένει περιμένει εκείνη την κομβική στιγμή που θα απορρίψουμε τον κόσμο αυτό -την φυλακή μας- θα Του μιλήσουμε και θα Του ζητήσουμε ΜΟΝΟ την Ελευθερία μας
    , μόνο τον πραγματικό κόσμο "ΠΑΡΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΩ"...Μια δήλωση , μία επιλογή , Η Απόρριψη του κόσμου αυτού και η ταυτόχρονη μεταστροφή μας στον τρόπο ζωής που ο Χριστός μας έδειξε
    Να ζούμε για να βοηθάμε τους άλλους και να τους φερόμαστε με αγάπη έχοντας απαρνηθεί τον ψεύτικο αυτό κόσμο.
    Είναι δύσκολο ; Φαινομενικά,λόγω της εκπαίδευσης που πήραμε απ το Μάτριξ ναι.
    Είναι ακατόρθωτο ; ΟΧΙ , Το έκανε ο Χριστός και μας καλεί όλους να ζήσουμε όπως Εκείνος
    Αυτός είναι ο δρόμος που οδηγεί στην Ελευθερία , στον παράδεισο , εκεί που ανήκουμε.
    Καλή επιστροφή στον πραγματικό κόσμο
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
    EΛ HUNTER 888
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ