• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Απριλίου 2016

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΙΣ… ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! (7 βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Ο Πάπας θα έρθει στην Ελλάδα αλλά να έρθει χωρίς την ένοπλη φρουρά του και το αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο και πανω από όλα να φορέσει τον Σταύρο του και να δούμε αν αυτοί οι μουσουλμάνοι αγαπητοί φίλοι του δείξουν τα πραγματικα τους αισθηματα.
    Θα δούμε το πόσο ειρηνική θα είνα η επίσκεψη του.

    Αυτός ο Πάπας λέει στους Αμερικανούς ότι είναι κακό να χτίζουν ένα τείχος κατά μήκος στα σύνορα με το Μεξικό και εμείς στην Ευρώπη πρέπει όλοι να ανοίξουμε τις καρδιές και τα σπίτια μας σε όλη αυτή την λαθρομουσουλμανική εισβολή, αλλά ο ίδιος περιβάλλεται από ένοπλες φρουρές, τεθωρακισμένα αυτοκίνητα, αμέτρητους φύλακες, υψηλούς τοίχους και κάμερες ασφαλείας.
    Αυτός ο Πάπας δεν ενδιαφέρεται καν για τους χριστιανούς. Προπαγανδίζει με κάθε μέσο την αγαπητική πανθρησκεία της μεγάλης πλάνης, βοηθώντας τους θανάσιμους εχθρούς του χριστιανισμού.
    Με περισσή υποκρισία πλένει τα πόδια των μουσουλμάνων, θέλοντας να μυηθεί τον Χριστό που όμως τον έχει απαρνηθεί συμπροσευχόμενος με όλους τους αρνητές του.FOTO1
    Και μην ξεχνάτε αγαπητοί φίλοι μας , τα αίσχη του περασμένου Σεπτεμβρίου στην Λέσβο όταν ήταν καλοκαίρι. Μετά ήρθε ο χειμώνας και κάπως συμμαζεύτηκαν. Τώρα που έρχεται πάλι το καλοκαίρι προβλέπεται πολύ καυτό. Να δούμε πόση ασφάλεια θα υπάρχει με τα θερινά εξώπλατα και σε όσες θα κυκλοφορούν με μπικίνι καθώς οι βιασμοί απίστων γυναικών είναι το… «φυσικό»  τους.
    Το ξέρετε πως χάρη στη -χορηγία μουσουλμανική εισβολή της κύριας Μέρκελ, οι πισίνες στη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι θα είναι no-go ζώνες από τον φόβο των βιασμών. Το ερώτημα είναι ότι θα είναι πραγματικά απαγορευμένες ζώνες για τους μουσουλμάνους εισβολείς ή θα απαγορευτούν γενικά οι πισίνες σε γυναίκες με την δικαιολογία να μην πέσουν θύματα βιασμού ?.FOTO2
    Τουλάχιστον έτσι θα είστε πιο ασφαλείς!
    Καθημερινά γίνονται αυτά τα λαθρό-αίσχη στην Ευρώπη και δεν διστάζουν ακόμα και παιδιά να κακοποιούν σεξουαλικά. Έχει φτάσει στα έσχατα η κατάσταση και σε πολλές πόλεις στην Γερμανία προσφέρουν δωρεάν ιερόδουλες στους λαθρο για να αποφύγουν τα χειρότερα και όλα πληρωμένα από τους δήμους φυσικά.
    Και μια τελευταία πληροφορία. Όπως αναφέρουν πήγες από το εξωτερικό  στην Γερμανία οι δήμαρχοι τα περνούν χοντρά για να εκτελούν τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων . Έτσι θα γίνεται και εδώ. Θα το δείτε, θα σας τους φέρουν δίπλα στα σπίτια σας και δεν θα μπορείτε να πείτε τσιμουδιά.
    Πάρτε μια «γεύση» από το επερχόμενο λαθρό-καυτό καλοκαίρι από τα παρακάτω βίντεο.



    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    nikosxeiladakis.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ