• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Απριλίου 2016

    «Κάποιος άλλος υπάρχει στη Σελήνη»

    Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλοί επιστήμονες, που εργάζονται στη NASA έχουν βγει προς τα έξω μιλώντας για μια απειλητική αλήθεια σχετικά με το φεγγάρι της Γης και τα μυστήρια που συνδέονται με αυτό.
    Για παράδειγμα, ο George Leonard. Ένας επιστήμονας της NASA υπεύθυνος ανάλυσης φωτογραφίας, έφερε στην κατοχή του πολλές εξαιρετικά «αμφιλεγόμενες» εικόνες από την Σελήνη, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο του με τίτλο «Somebody Else Is On The Moon». Μολονότι οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στο βιβλίο είναι σχετικά κακής ποιότητας και μικρού μεγέθους, εμφανίζουν κάποια απίστευτα χαρακτηριστικά από αυθεντικές μαζικές εκτυπώσεις που ανήκουν στη NASA.
    Ωστόσο, αυτό που είναι ίσως ακόμη πιο ενδιαφέρον, από τις εικόνες και τους αντίστοιχους κώδικες αναγνώρισής τους, είναι οι δηλώσεις που έγιναν από τον Leonard με τα εξακριβωμένα πιστοποιητικά από τη NASA. Κάτι που παρατηρείται και σε κάποιες από τις εικόνες που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια των αποστολών του «Apollo». Στο βιβλίο του ο Leonard υποστηρίζει ότι, στη NASA ενώ γνώριζαν για την εξωγήινη δραστηριότητα στη Σελήνη, προσπάθησαν να κρύψουν τις πληροφορίες από το ευρύ κοινό. Όμως ο Leonard δεν ήταν ο μοναδικός που είχε τέτοιους ισχυρισμούς.
    Το 1979 Ο Maurice Chatelain, πρώην επικεφαλής Συστημάτων Επικοινωνιών της NASA επιβεβαίωσε ότι ο Amstrong είχε πράγματι αναφέρει ότι είδε δύο Α.Τ.Ι.Α. στο χείλος ενός κρατήρα. «Το τι συνάντησε ήταν κοινό γνωστό στην NASA", αποκάλυψε, «αλλά κανείς δεν έχει μιλήσει γι αυτό μέχρι τώρα."
    Σύμφωνα δε με τον Amstrong, «ανεπίσημα είχαμε προειδοποιηθεί»... «Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, παρά μόνο να αναφέρω ότι τα σκάφη τους ήταν κατά πολύ ανώτερα , τόσο ως προς το μέγεθος όσο και στην τεχνολογία. Ήταν τεράστια ... και απειλητικά ».
    Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ακράδαντα ότι πολλές από τις εικόνες που έχει διαρρεύσει η NASA δεν είναι τα αληθινά πρωτότυπα που ελήφθησαν από τη Σελήνη, και ότι υπάρχουν εκατοντάδες που έχουν τροποποιηθεί για να κρύψει τις κατασκευές, τις βάσεις της Σελήνης, και τα τεχνουργήματα που αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία εκεί. Ο επιστήμονας της NASA Dr. Farouk El-Baz το περιέγραψε αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν δήλωσε ότι"δεν έχει ανακοινωθεί στο κοινό η κάθε ανακάλυψη".
    Εκτός από τον Leonard υπάρχουν και πολλοί πρώην αστροναύτες που έχουν μιλήσει για την εξωγήινη ζωή. Ένας άλλος ισχυρισμός που έχει ενδιαφέρον, προέρχεται από τον Dr. John Branderburg, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Αποστολής «Clementine» στη Σελήνη . Η αποστολή αυτή ανακάλυψε νερό στους πόλους της Σελήνης το 1994.
    Σε μια συνέντευξή του ο Dr. Branderburg, -όπου έλεγε ότι η ζωή στον Άρη πράγματι υπήρχε στο μακρινό παρελθόν-, δήλωσε τα εξής:
    «Ήταν (η Clementine Mission) μια αναγνωριστική αποστολή φωτογραφιών κυρίως για να ελέγξει αν κάποιος που δεν γνωρίζαμε έχτιζε βάσεις στη Σελήνη. Τις επέκτειναν?...( τι γίνονταν εκεί πέρα?). Από όλες τις φωτογραφίες που έχω δει της Σελήνης, οι οποίες δείχνουν πιθανές κατασκευές, η πιο εντυπωσιακή είναι μια εικόνα με πλάτος μιλίων γραμμικής δομής. Αυτό αναμφισβήτητα φαίνονταν τεχνητό, δεν έπρεπε να βρίσκονταν εκεί . Όπως ο κάθε ένας από τον χώρο της κοινότητας της άμυνας, βλέπω με μεγάλη ανησυχία οποιαδήποτε τέτοια κατασκευή στη Σελήνη, διότι δεν είναι δική μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κατασκευάσει ένα τέτοιο πράγμα. Αυτό σημαίνει, κάποιος άλλος είναι εκεί πάνω!!! ».
    Σε ότι αφορά δε την θεωρία του Dr Brandenburg γύρω από τον πλανήτη Άρη, βάσει της μελέτης του πιστεύει ότι ο πλανήτης είχε έναν πολιτισμό ο οποίος ξεκληρίστηκε από μια άλλη εχθρική φυλή εξωγήινων από κάπου αλλού στο σύμπαν. Και προειδοποιεί ότι ο πολιτισμός μας μπορεί να αντιμετωπίσει την ίδια μοίρα.
    Επισήμως, η NASA και οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν μιλήσει για εξωγήινους, και με ποιο τρόπο αναμένουν ότι θα ανακαλύψουν σημάδια εξωγήινης ζωής μέσα στα επόμενα 20 χρόνια περίπου. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτές οι δηλώσεις είναι μια απλή προετοιμασία για μια κίνηση "αποκάλυψης", που θα αλλάξει τα πάντα όσα πιστεύαμε για την ανθρωπότητα, την καταγωγή μας, και την ζωή στο σύμπαν.
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ