• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 5 Απριλίου 2016

    Απίστευτα πράγματα που έπεσαν απο τον ουρανό

    Μέσα σε όλα τα τρελά και παράδοξα που συμβαίνουν κατά καιρούς στον πλανήτη, ο ουρανός , κρύβει τις δικές του εκπλήξεις, και ιδιοτροπίες που μπαίνουν στη λίστα με τα πιο απροσδόκητα φαινόμενα στην μέχρι τώρα ιστορία του πλανήτη.
    *Κρέας: στο Olympia Springs ΚΥ
    Το θρυλικό κρέας Kentucky δυστυχώς δεν είναι μόνο μια διαφήμηση.Οι τυχεροί - άτυχοι που ζούσαν στο Κεντάκι το 1876, ήταν μάρτυρες του φαινομένου,όπως αναφέρει το Scientific American. Μέσα σε λίγα λεπτά βροχής ,έπεσαν απο τον ουρανό κομμάτια ωμού κρέατος,περίπου 10 εκατοστών. Η επιστήμη της εποχής δεν είχε να προσφέρει πολλά εκείνη την εποχή, και μερικοί γενναίοι δοκίμασαν το μάνα εξ'ουρανού. Όπως διαπιστώθηκε ήταν πνευμονικός ιστός απο αρκούδα, άλογο,και το χειρότερο απο ανθρώπινα μωρά. Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι το κρέας ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος βακτηρίων με ζελατινώδη μορφή, που απορροφήθηκαν απο το νερό της βροχής.Οι ντόπιοι όμως λένε ότι εκείνη την ημέρα, ακόμη και οι γύπες κατάλαβαν το λάθος της φύσης, και έφυγαν μακριά απο το ουρανοκατέβατο "κρέας"

    *Αράνες: Αργεντινή
    Αυτό το φαινόμενο, συνέβηκε και σε άλλα μέρη του κόσμου,όπως και στην Αργεντινή στις 6 Απριλίου του 2007. Ο Christian Gaona μαζί με μερικούς φίλους του, παρατήρησαν ότι το έδαφος ήταν καλυμμένο με αράχνες, που εξακολουθούσαν να πέφτουν από τον ουρανό και κατόρθωσε να πάρει μερικές φωτογραφίες
    *Κολλώδης ουσία:Σκωτία
    Ένα μυστηριώδες, ζελέ που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια αστρολογικών γεγονότων και χρονολογείται πάνω από 700 χρόνια, αναφέρει μια έκθεση του 1846 στη Lowville της Νέας Υόρκης . Οι αναφορές κάνουν λόγο για ένα UFO που κινήθηκε κοντά στο έδαφος και άφησε αυτό το σωρό στη γη. Το 2009 στη Σκωτία αυτόπτες μάρτυρες είδαν πραγματικά να πέφτει μια περίεργη κολώδη ουσία απο τον ουρανό και όπως διαπιστώθηκε ήταν.. αναπαραγωγικό σύστημα βατράχων.
    *Βατράχια: Ιαπωνία
    Μια καταιγίδα από γυρίνους, βατράχια και ψάρια έπεσαν στο νομό Ishikawa της Ιαπωνίας το καλοκαίρι του 2009. Οι επιστήμονες υπέθεσαν ότι το φαινόμενο προκλήθηκε από τους έντονους εποχιακούς τυφώνες που μετέφεραν τα ζώα και τα έριξαν στη γη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ