• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

    Όταν οι «νταβατζήδες» υπάλληλοι της βουλής «δαγκώνουν» τους συγγενείς τους βο(υ)λευτές…!

    Γράφει ο ..(( Λ ))..

    Στημένο σκηνικό από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμετείχαν, πλην Κ.Κ.Ε και Χρυσής Αυγής, για να απεμπολήσουν μια και καλή το ενδεχόμενο να πειραχτούν οι μισθοί των συγγενών τους και να 
    εξαγριώσουν την κοινωνία.

    Άφωνο το πανελλήνιο από το γελοίο σκηνικό που εκτυλίχθηκε κατά την ψηφοφορία της Τετάρτης (7/11/12).


    Γνωρίζαμε όλοι ότι οι 1200 (άλλοι μιλούν για 1600) υπάλληλοι της βουλής είναι ΟΛΟΙ είτε απλά ρουσφέτια των εκάστοτε εκλεγμένων βουλευτών ή ακόμα και συγγενείς τους. Όλοι γνωρίζαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι αμείβονταν και συνεχίζουν να αμείβονται ως οι πιο προνομιούχοι της Ελληνικής κοινωνίας, μετά από τους «μπαμπάδες» τους βουλευτές βεβαίως.

    Πλέον όμως μάθαμε ότι αυτή η προνομιούχος τάξη ανθρώπων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού του κόσμου. Κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ψηφοφορία, όλοι πλέον μιλούσαμε για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καθεστώς στο οποίο ακόμα βρίσκονται οι υπάλληλοι της βουλής. Δικαίως αισθανόμαστε σαν υπάνθρωποι στην ίδια μας τη χώρα καθώς έγινε πλέον σαφές ότι λειτουργούμε σαν κοινωνία 2 ή και 3 ταχυτήτων. Με όλους εμάς φυσικά να μην έχουμε θέση στις πρώτες ταχύτητες. Μέσα από αυτή την ψηφοφορία όμως εκτός από το γεγονός ότι αντιληφθήκαμε ότι μια χούφτα ανθρώπων μπορεί να εκβιάζει τους εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό βουλευτές, καταλάβαμε ακόμα ότι οι πολιτικές δυνάμεις έπαιξαν «μπάλα» πάνω σε αυτόν τον εκβιασμό. 

    Οι κυβερνώντες η ελληνική τρόικα…τα έριξε όλα στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , που όντως μέσα στη βουλή κάλεσαν την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία για τους «βολεμένους», και με αυτόν τον τρόπο κρύφτηκαν και οι ίδιοι πίσω από την γκάφα των 2 αυτών κομμάτων. Δεν πίστεψε κανείς φυσικά ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα έκοβαν τα προνόμια των παιδιών τους και των συγγενών τους. Εξάλλου το μεγαλύτερο ποσοστό των 1200 υπαλλήλων, όπως και να το κάνουμε είναι γαλαζοπράσινο…! Μέσα από αυτό το σκηνικό λοιπόν χάθηκε η μπάλα. Οι μεν τα ρίχνουν στους δε και οι δε λένε ότι υπερασπίζονται κεκτημένα δικαιώματα ετών…! Μόνο που κεκτημένα δικαιώματα ετών χάθηκαν στην ψηφοφορία για το σύνολο των Ελλήνων…αλλά για αυτούς ποιος νοιάζεται; Δεν είναι κανένας συγγενείς τους….!

    Εν κατακλείδι…. στημένο σκηνικό από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμετείχαν πλην Κ.Κ.Ε και Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν συμμετείχαν σε όλο αυτό το παραμυθάκι. Στημένο για να απεμπολήσουν μια και καλή το ενδεχόμενο να πειραχτούν οι μισθοί των παιδιών τους, των αδερφών τους, των κουμπάρων τους, των εξαδέλφων τους των περιπτεράδων της γειτονιάς τους και πάει λέγοντας…! Όλοι μια οικογένεια είναι. Και όλοι όταν θα έρθει η ώρα θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.



    triklopodia.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ