• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

    Καλώς ήλθατε στη χώρα του σεξ


     Γράφει ο Πέτρος Κωτσάκος
    Και αφού λύσαμε το πρόβλημα του χρέους, αφού καταφέραμε να πατάξουμε το τέρας της φοροδιαφυγής, αφού δώσαμε ανάσα στα εκατομμύρια των ανέργων εξασφαλίζοντας νέες θέσεις εργασίας, είπαμε τελικά να
    ασχοληθούμε και με το σεξ. Προφανώς, σε μια χώρα που κινητήριος μοχλός της κοινωνίας είναι ο έρωτας και όχι η παραγωγική διαδικασία, κάποιοι αποφάσισαν εσχάτως να…..
    προτάξουν τον ανδρισμό τους ως μοχλό ανάπτυξης του τόπου.
    Κάντε έρωτα, λοιπόν, και αφήστε τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Απελευθερώστε την καταπιεσμένη από τα άγχη και τα χρέη λίμπιντό σας και απολαύστε τα δώρα του έρωτα. Ποιες δόσεις, ποια δισ και ποιο ΔΝΤ; Η λύση είναι αλλού. Δεν είναι στο Eurogroup, είναι στο κρεβάτι. Και αν δεν το ξέρετε ρωτήστε και κανέναν βουλευτή. Εδώ ένας άνθρωπος μονάχα πήδηξε τη μισή πρωτεύουσα και ένας άλλος απειλεί να πηδήξει όλη την Κρήτη. Αυτοί οι «μεγάλοι» άνδρες μας έδειξαν το δρόμο. Ας τους ακολουθήσουμε.
    Υπάρχουν μπροστά μας η μισή Αθήνα και τόσα νησιά ακόμα που περιμένουν να πηδηχτούν. Στο σεξ δεν υπάρχουν πολιτικές αποχρώσεις, φυλετικές και ταξικές διακρίσεις. Ας κάνουμε έρωτα και όχι πόλεμο. Ας μην αφήνουμε τους ξένους να μας πηδάνε με τα ευρώ και τα επιτόκια. Ας πηδηχτούμε μόνοι μας, όπως πολύ καλά ξέρουμε αιώνες τώρα. Αυτή είναι η μόνη λύση. Όποιος μας ασκεί κριτική τον πηδάμε. Όποιος μας κλείνει το δρόμο τον πηδάμε. Όποιος διαφωνεί τον πηδάμε. Όποιος ζητάει δουλειά τον πηδάμε. Όποιος πεινάει τον πηδάμε. Όποιος αντιστέκεται τον πηδάμε. Όποιος μας χρωστάει τον πηδάμε. Σε όποιον χρωστάμε τον πηδάμε και αυτόν. Και κρίμα που δεν υπάρχει φόρος στο πήδημα να λύναμε και τα δημοσιονομικά μας προβλήματα.
    Για φανταστείτε τι θα πλήρωναν οι δύο βουλευτές για τη μισή Αθήνα και για την Κρήτη. Τι θα πληρώναμε όλοι εμείς που πηδάμε καθημερινά στο γραφείο, στην καφετέρια, στο φανάρι, στο γήπεδο, στο κομπιούτερ. Για φανταστείτε πώς θα γέμιζαν τα δημόσια ταμεία αν πληρώναμε ΦΠΑ για το κάθε πήδημα. Δυστυχώς, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ζούμε σε μια χώρα όπου καθημερινά επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση πως «άλλος πηδάει και άλλος πληρώνει».
    kafeneio-gr.blogspot.com
    http://troktiko.eu

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ