• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

    Απίστευτο! Η Ε.Ε. ζήτησε να αφαιρεθεί το φωτοστέφανο από τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο

    Γ.Θ :  Πέφτουν οι μάσκες των αντίχριστων. Απροκάλυπτα πλέον οδηγούμαστε σε νέο διωγμό. Το σύστημα του αντιχρίστου, που δομείται εδώ και χρόνια, τείνει στην ολοκλήρωσή του. Σε λίγο θα υπολείπεται μονάχα το κερασάκι της τούρτας, που θα είναι ο ίδιος ο αντίχριστος...

    Απίστευτο!  Η Ε.Ε. ζήτησε να αφαιρεθεί το φωτοστέφανο από τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο

    Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

    Να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τούς Αγίους Ισαποστόλους Κύριλλο και Μεθόδιο στη Σλοβακία, αποφάσισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Konstantin a Metod-3
    Το καινούργιο νόμισμα
     Η Σλοβακία είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2009, και το 2013 που είναι η 1.150η επέτειος του Σλαβικού Αλφαβήτου θα κόψει νόμισμα των (2) ευρώ με τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο.
    000
    Το παλαιό νόμισμα

    Να αναφερθεί ότι η εικόνα των φωτιστών των Σλάβων δεν έγινε αποδεκτή από Μέλη της Ευρωζώνης, τα οποία ζήτησαν να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τους Αγίους.
    Η επιτροπή ανέφερε ότι «σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ε., η Σλοβακία πρέπει να λάβει υπόψη της το γεγονός ότι τα νομίσματα θα κυκλοφορήσουν σε όλη την ζώνη του ευρώ, και ορισμένα κράτη ήδη αντιτίθενται στο νόμισμα, λόγω θρησκευτικής ουδετερότητας».
    Πάντως Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του γερμανικού κόμματος της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης, έκανε λόγο για μια ακόμη απόφαση με αντιχριστιανικά κριτήρια.
    «Θέλουν να εκδιώξουν τον χριστιανισμό από την δημόσια σφαίρα της ζωής. Η απόρριψη της πρότασης είναι "γελοία", διότι με την ίδια λογική θα μπορούσε από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ισπανία να αφαιρεθούν οι κορώνες των βασιλικών, για να μην βλάψουν τα συναισθήματα των Δημοκρατικών με τα μοναρχικά σύμβολα», δήλωσε το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
    Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η Σλοβακία, κατέθεσε ήδη τροποποιημένο σχέδιο του νομίσματος, το οποίο έγινε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδεκτό.
    Τέλος να σημειωθεί ότι το 1980 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄κήρυξε τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο συμπροστάτες της Ευρώπης μαζί με τον Άγιο Βενέδικτο.


    http://www.romfea.gr/epikairotita/14635-2012-11-27-00-04-12

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ