• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

    Μήνυμα προς όλους τους Ελεύθερους Συνέλληνες από τον Αρτέμη Σώρρα

    Καταλαβαίνω απολυτως, όλα τα ερωτηματικά, τις απορίες και την καχυποψία σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Οι τηλεοράσεις μας πούλησαν το μνημόνιο σαν «σωτηρία» και την εθνοκτονία του λαού μας σαν «απαραίτητο βήμα για την πρόοδο». Και πολλοί το πίστεψαν, κι αλλοι 
    τόσοι έσκυψαν το κεφάλι.

    Απο την άλλη, βλέπετε εμένα, να προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο, ότι κατέχω νόμιμα τα 600 δις, που μπορούν να σώσουν αυτόν τον τόπο. Προσπάθησαν να παρουσιάσουν σαν απατεώνα, σαν γραφικό, σαν ψεύτη. Ομως εγώ, στέκομαι ακόμα εδώ, μόνος, απέναντι σε ένα παμφάγο σύστημα που προσπαθεί να με εκμηδενίσει, να με εξευτελίσει. Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι απέναντι μου είναι όλες οι δυνάμεις του πλανήτη, που παλεύουν λυσσαλέα για την παγκόσμια κυριαρχία και την κατάκτηση των εθνών. Δηλαδή την κατάργηση του πολίτη. Ο άνθρωπος πολίτης, είναι ο πολιτισμένος άνθρωπος. Ομως, ανθρωπος μη πολιστισμένος, σε τί διαφέρει από το ζώο? Ελληνες, αποφασίστε τί θα είστε.
    Οι εξελίξεις πάνω στο θέμα «Σώρρας» είναι τεράστιες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το περιβάλλον είναι ρευστό και μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ακόμα να σας ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε αλλά και πως θα το κάνουμε. Ομως, ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού, είναι η Ελλάδα, η χώρα μου, η χώρα μας, και ό,τι συμβαίνουν εδώ, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη. Η Ελλάδα, είναι μέρος των Βαλκανίων, τα Βαλκάνια της Ευρώπης, και η Ευρώπη του κόσμου. Φανταστείτε, το «φαινόμενο της πεταλούδας». Ενα χτύπημα των φτερών της εδώ, μπορεί να προκαλέσει τυφώνα κάπου αλλού...
    Γι, αυτό, πρέπει Ελληνες, να συνειδητοποιήσετε την αξία σας Πρέπει να αποδείξετε και να διεκδικήσετε την ύπαρξη σας με κάθε τρόπο. Είσαστε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού . Βασίζονται στην αδράνεια ,στο φόβο σας. Αντιδράστε! Εσείς και όχι μόνο εγώ ,ο Σώρρας. Εγώ εμφανίζομαι, είμαι εδώ και πολεμάω με όλους κι αν το βλέπετε, δεν φαντάζεστε «τι δεν βλέπετε» .
    Τα 600δις, απολύτως υπαρκτό ποσόν με όλες τις πιστοποιήσεις, είναι ήδη στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στο όνομα των Ελεύθερων Ελλήνων. Δεν είναι στο όνομα των σκλαβωμένων. Αν οι Έλληνες δεν ελευθερωθούν δεν θα τα πάρουν ποτέ! Αν τα δώσω σε σκλαβωμένους Έλληνες θα γίνουν όπλο για να μας σκλαβώσουν ακόμη περισσότερο . Εμείς το όπλο αυτό , τα 600δις, το θέλουμε για να ελευθερωθούμε. Αυτό είμαι, ένα οπλικό σύστημα το οποίο πρέπει εσείς να χρησιμοποιήσετε. Η συμμετοχή όλων των Ελλήνων στον αγώνα με το όπλο που χθες δεν είχαμε και σήμερα το έχουμε, μας δίνει την νίκη, μας δίνει την ελευθερία!
    Εσείς και όχι μόνον εγώ, έχετε το παιχνίδι.
    Αν το θέλετε εσείς δεν σας σταματάει κανείς!
    Οι καρδιές μας, το DNA μας επικοινωνούν!
    Μην εμπιστεύεστε κανέναν.
    Διαδώστε, σχηματίστε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, βγείτε από τον μικρόκοσμο σας και οραματιστείτε μία Ελλάδα ελεύθερη .

    Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου www.artemis-sorras.com
    Αρτέμης Σώρρας
    28 Νοεμβρίου 2012


    triklopodia

    thesecretrealtruth.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ