• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

    Κινδυνεύουν τα παιδιά μας

    Έγινε και αυτό που ήταν αναπόφευκτο και οδηγεί στον πιο επικίνδυνο δρόμο τα παιδιά μας:

    Μαθητές του Γυμνασίου Χερσονήσου στην Κρήτη «σκοτώθηκαν» μεταξύ τους σε μία αιματηρή συμπλοκή μέσα στο σχολείο γεμάτη μίσος και βία, ανάμεσα σε Έλληνες μαθητές, γοητευμένους από τους καταστροφείς της κοινωνικής συνοχής Κασιδιάρηδες και Σία της Χρυσής Αυγής και μαθητές αλβανικής καταγωγής που καθόντουσαν στα ίδια θρανία του με αυτούς που συνεπλάκησαν.
    Τη «φωτιά» άναψε ο παλικαράς Κασιδιάρης που περιοδεύοντας στην Κρήτη με άλλους παλικαράδες του ελληνικού νεοναζισμού, άρχισε πάλι να βρίζει και να απειλεί αλλοδαπούς που ζουν στην Ελλάδα και τρώνε το ψωμί των Ελλήνων.
    Από εκεί και πέρα τα παιδιά (Έλληνες και Αλβανοί) συμμαθητές μεταξύ τους πλακώθηκαν με βιαιότητα στο ξύλο, οι πρώτοι σαν φαν και υποστηρικτές της Κασιδιάρικης υστερίας και οι δεύτεροι γατί ένιωσαν ότι απειλούνται και ξευτελίζονται οι οικογένειές τους από τις Κασιδιάρικες ψευτομαγκιές.
    Όπως και να έχει το ζήτημα, όποιος και να ξεκίνησε πρώτος την αιματηρή συμπλοκή στο Γυμνάσιο Χερσονήσου το θέμα είναι μεγάλο, ιδιαίτερο επικίνδυνο για τα παιδιά μας και την Ελλάδα, καθώς αποκαλύπτει σε όλη της την έκταση τη δημιουργία μιας γενιάς του μίσους και της βίας
    Είναι γνωστό και το έχω γράψει πολλές φορές σε αυτή τη στήλη, ότι ήδη σε πολλά ελληνικά σχολεία, η πλειοψηφία των μαθητών είναι αλλοδαποί, που επιβάλλουν κάποιες φορές με άγριο τρόπο τους δικούς τους κανόνες και νόμους. Όπως υπάρχουν και οι ομάδες των νεοναζί μαθητών που με την παρορμητικότητα της ηλικίας τους ακούγοντας τις φασιστικές κραυγές της Χρυσής Αυγής συχνά εξαπολύουν ένα πογκρόμ εντός και εκτός σχολείων κατά αλλοδαπών μαθητών.
    Και όλα αυτά υπό την ανοχή και σιωπή τρομαγμένων δασκάλων και ενός δειλού και άπραγου κράτους.
    Λύση υπάρχει: Άμεση απομάκρυνση από το σχολείο και βαριά τιμωρία, ακόμα και με μείωση βαθμών, όσων από τη μια ή την άλλη πλευρά ξεσπούν το μίσος τους στους αντιφρονούντες.
    Αλλιώς τα σχολεία μας σιγά - σιγά μετατρέπονται σε μία ζούγκλα άγριων θηρίων σε αυτές τις τρυφερές εννοείται ηλικίες των 13-16 ετών.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ