• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

    Gray State: Φαντασία ή μελλοντική κατάληξη;

    Στην Αμερική υπάρχει μια φοβία (δικαιολογημένη) για την FEMA την ομοσπονδιακή υπηρεσία εκτάκτων αναγκών με τις υπερεξουσίες.  Οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη αντιλαμβάνονται την πραγματικότητά τους ως "γκρίζα". Κάτι που σημαίνει όχι μόνο ότι δεν έχουν ελπίδα, αλλά ταυτόχρονα αδυνατούς να αντιδράσουν. Αντίθετα το μαύρο χρώμα προκαλέι αντίδραση για να ξεφύγουμε από την απελπισία.



    Οι ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές έχουν πάρα πολλά να μας πουν ακριβώς γιατί δεν χρηματοδοτούνται από το Hollywood.

    Η ιδέα του Gray State μιας πολύ ενδιαφέρουσας ταινίας είναι η εξής:

    Έχουμε παραδώσει όλες μας τις λειτουργίες, και τις ζωές μας στις "καλές" εκλεγμένες κυβερνήσεις μας. Μόνο που όταν δείνεις τα κλειδιά του σπιτιού σου σε κάποιον τον προσκαλείς να μπει μέσα όποτε θέλει αυτός, όχι εσύ.

    Όπως θα δείτεστο trailer τα αποτελέσματα της απάθειας του καταναλωτή και η συνεχόμενη πνευματική τεμπελιά του για περισσότερη απλοποίηση στη ζωή του, προκαλούν και την ξαφνική σκλαβιά του σε ανθρώπους που συνειδητοποίησαν ότι δεν τους έχουν ανάγκη πλέον ούτε για ψήφο, αφού έτσι και αλλιώς τους είχαν παραδώσει τις ζωές τους.

    Δείτε το "βαρύ" trailer, η ταινία θα έχει πολύ ενδιαφέρον 'οταν ολοκληρωθεί.



    Πηγή
    http://www.pentapostagma.gr/2012/11/gray-state.html

    http://okloios.blogspot.gr/2012/11/gray-state.html

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ