• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

    Όχι άλλον Παπούλια


    Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσαν έντονες φήμες που κυκλοφορούν, ότι ο σάπιος, προδοτικός, και διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος, ετοιμάζει τον- Μπάρμπα Φώτη-(όπως τον αποκαλεί ο λαός), για νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, άμα τη λήξει της θητείας του παρόντος προέδρου.
    Εμείς αναφωνούμεν, ΟΧΙ  ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Έλεος πιά!!! Λυπηθείτε μας!!!
    Σεβόμεθα το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας, όμως αυτός ο θεσμός δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές του  κ. Παπούλια.
    Όταν ο κ. Παπούλιας ανέλαβε τα καθήκοντά του, ορκίστηκε, και ο όρκος που έδωσε λέει, « Ορκίζομαι να φυλάσσω πίστη στη πατρίδα, στο σύνταγμα, και στους νόμους, να μεριμνώ για τη πιστή τους τήρηση, και να υπερασπίζομαι την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων, και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και τη πρόοδο του Ελληνικού λαού.»
    Εδώ ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός διερωτάται, τι από όλα αυτά τήρησε ο κ.Παπούλιας;;; Παρέδωσε την εθνική ανεξαρτησία στους Γερμανούς, (αφού την Ελλάδα κυβερνούν οι κ.κ. Ράϊχενμπαχ, και Φούχτελ,) με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, (Μνημόνια), και προδοτικές παραλείψεις των δοσίλογων πολιτικών. Γίναμε προτεκτοράτο της Γερμανίας!!!
    Παρέδωσε την ακεραιότητα της χώρας στη διάθεση της παγκόσμιας  διακυβέρνησης, αφού αποφάσεις για τη τύχη μας λαμβάνουν οι Παντοκράτορες, Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
    Η Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, ζητούν κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας, και ο κ.Παπούλιας «τσιμουδιά».
    Ο λαός οικονομικά εξαθλιώθηκε! Τι από όλα αυτά τήρησε ο κ. Παπούλιας;; και σε τι συνίσταται η προσφορά του στο πολίτευμα, στη πατρίδα, και στο λαό της;;; Είναι προφανές ότι τίποτα απολύτως δεν κάνει ο κ. Παπούλιας, από όσα επιτάσσει ο όρκος του!!!
    Όλα τα ελεγχόμενα από τους Παντοκράτορες ΜΜΕ έχουν αφήσει στο απυρόβλητο το κ. Παπούλια, αφού τον προστατεύει η παγκόσμια  Δικτατορία.
    Από την όλη πολιτεία του αποδεικνύεται σαν σκληρός οπαδός της  Ν.Τ.Π. και της  Παγκοσμιοποίησης, ενώ οι πρόεδροι των γειτονικών Βαλκανικών χωρών, είναι Εθνικιστές. Είναι πιστός στα κελεύσματα της παγκόσμιας  Δικτατορίας. Λουσμένος στα Σιωνιστικά νάματα της εφιαλτικής πολιτικής παρατάξεως από την οποίαν προέρχεται, αδιαφορεί για τη τύχη της Ελλάδος και των Ελλήνων, ενώ γύρω μας οι Βαλκανικές χώρες, και Μέση Ανατολή, βράζουν από εθνικισμό, ο κ. Παπούλιας πιστεύει σε μια παγκόσμια κοινωνία, σε μια παγκόσμια θρησκεία, σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Πιστεύει στην αγαθή θεωρία, «Κράτη χωρίς σύνορα». Γιατί έτσι το θέλει ο Διεθνής Σιωνισμός, και πρέπει η μικρή και φτωχή Ελλάδα, να γίνει ολοκαύτωμα σε όλες αυτές τις ηλίθιες πολιτικές και κοσμοθεωρίες των Επικυρίαρχων, των οποίων πιστός υπηρέτης τυγχάνει ο κ. Παπούλιας. Αν και είχε ενημερωθεί από τη πρόεδρο της Βουλής κυρία Μπενάκη, την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του σαν πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Ελλάς θα συρρικνωθεί, και θα εισέλθουμε σε περίοδο νέας μορφής διακυβερνήσεως, ουδέν έπραξε για να ενημερώσει το λαό μας,  για να προστατεύσει τη πατρίδα μας, για να προστατεύσει την Ελληνική Δημοκρατία, της οποίας τυγχάνει πρόεδρος. Άφησε τη κατάσταση να κυλάει με ρουτίνα, με το λαό ανημέρωτο, όπως ήθελαν τα μεγάλα Αφεντικά . Η Τουρκία σαν λύκος ωρυόμενος, γιγαντούται στρατιωτικά και οικονομικά, και η Ελλάς του κυρίου Παπούλια, σαν πρόβατο στο στόμα του λύκου, καταρρέει, πιστή στη  κοσμοθεωρία της Παγκοσμιοποίησης χωρίς σύνορα.
    Η Αλβανία ενισχύεται Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, Γεωοικονομικά, και απαιτεί από την Ελλάδα τη Νότιο Ήπειρο, την οποίαν ονομάζει «Τσαμουριά», και ο κ. Παπούλιας –αν και Ηπειρώτης-«Αγρόν ηγόρασε». Δηλαδή ενώ μας χρώσταγαν τη Βόρειο Ήπειρο, τώρα ζητάνε την Νότιο Ήπειρο. «Εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι» λέει ο λαός! Αυτός είναι ο κ. Παπούλιας, δοξάστε τον!!! Τα Σκόπια ζητούν τη Μακεδονία μας, και ο κ. Παπούλιας «Πέρα βρέχει…», και συναινεί να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια υπό μορφή σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, όπως εισηγείται ο ΑμερικανοΕβραίος μεσολαβητής κ. Νίμιτς, σύμφωνα με τις εντολές της παγκόσμιας  Δικτατορίας.
    Η Τουρκία θέλει τη Θράκη, το Αιγαίο με τα νησιά, και τα Δωδεκάνησα, και ο κ. Παπούλιας, «Από τη πόλη έρχομαι….»
    Οδηγούμεθα σαν κράτος σε πλήρη διαμελισμό, υπό την ηγεσία του κ. Παπούλια. Συγκεκριμένα η τότε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,
    κυρία Μπενάκη, προειδοποιώντας τον Ελληνικό λαό, για τα μελλούμενα συμβαίνειν, προσφωνώντας το κ. Παπούλια είπεν,  «Τα εθνικά μας σύνορα, και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας, θα περιοριστούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας, και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη. Σημ.συντ. (Δηλαδή την ασφάλεια της αχάριστης Ευρώπης θα την πληρώσει με διαμελισμό η μικρή Ελλάς;;;).
    Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων. Η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις , και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»
    Αυτά μας είπε η κυρία Μπενάκη, μας ενημέρωσε, αλλά εμείς το πόπολο, «κοιμόμαστε με τα τσαρούχια», εκλέγουμε «Παπούλιες», και «πέσαμε να την φάμε», ενώ η κυρία Μπενάκη, πατριωτικώς πράττουσα, μας ενημέρωσε, και μας  έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου!!
    Αυτά δεν σας ανακοίνωσε  το 2005 η κυρία Μπενάκη, κ. Παπούλια;;
    Τη συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας, την οικονομική κατάρρευση, το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που προωθούνται από τις δοσιλογικές κυβερνήσεις, που εσείς ορκίζετε σωρηδόν, κατά τη διάρκεια της προεδρίας σας!!!
    Εν όψει όλων αυτών, Υμείς τι πράττετε;;; τίποτε, παρά μόνον υποταγή στις εντολές της παγκόσμιας  Δικτατορίας,  αδιαφορώντας για τη τύχη της Ελλάδος και των Ελλήνων.
    Eπί προεδρίας Παπούλια, το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων κατεστράφη ολοσχερώς, οι Έλληνες γίναμε φτωχότεροι, εξαθλιωθήκαμε, και γίναμε διεθνώς ρεζίλι. Όλη η ανθρωπότητα μιλάει ειρωνικά για μας. Βεβαίως αναγνωρίζουμε ότι εκ του συντάγματος ο ρόλος σας είναι περιορισμένος, και διακοσμητικός, είναι που είναι το σύνταγμα χάλια, μας έτυχε και πρόεδρος ανύπαρκτος, και το κακό έλαβε διαστάσεις. «Ήταν το κλίμα στραβό, το έφαγε κι ο γάϊδαρος» λέει ο λαός.
    Θα μπορούσατε σύμφωνα με το άρθρο 42 του Συντάγματος να αντλήσετε εξουσίες για να προστατεύσετε την Ελλάδα, αλλά ουδέν πράξατε!!! Το άρθρο 42 του συντάγματος λέει,
    1.- Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδίδει και δημοσιεύει τους νόμους που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή μέσα σε ένα μήνα από τη ψήφισή τους. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αναπέμψει στη Βουλή νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας και τους λόγους της αναπομπής.
    2.- Πρόταση νόμου ή νομοσχέδιο που έχει αναπεμφεί από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή, εισάγεται στην Ολομέλεια και, αν ψηφιστεί και πάλι με την «απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών», κατά τη διαδικασία του άρθρου 76 παράγραφος 2, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τότε το εγκρίνει, το υπογράφει, το εκδίδει, και το δημοσιεύει υποχρεωτικά μέσα σε δέκα ημέρες από την επιψήφισή του.
    Αυτά λέει το Σύνταγμα, και ο κ. Παπούλιας δεν έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος. Περίμενε να εξαθλιωθεί ο Ελληνικός λαός, και να υποθηκευθεί η χώρα στους  δανειστές-τραπεζίτες. Ο κ. Παπούλιας έχασε την ευκαιρία του μεγάλου ΟΧΙ, να πεί ΟΧΙ δεν υπογράφω τα Μνημόνια που ψήφισε η Βουλή των ανάξιων και ανίδεων βουλευτών, με τα οποία ο Λαός εξαθλιώνεται.
    Έπρεπε κ. Παπούλια να πείτε το μεγάλο ΟΧΙ!!! Δεν υπογράφω, τι θα σου έκαναν;;; τίποτα!!! Απλώς οι προδότες πολιτικοί θα τα μάζευαν ντροπιασμένοι. Δύσκολο όμως το ΟΧΙ. Το ΟΧΙ έγινε για μεγάλους άνδρες. Πρέπει να έχεις το κουράγιο και μεγάλους αρσενικούς αδένες για να πείς το ΟΧΙ, όπως κάποτε το είπε ο Λεωνίδας, και άλλοι…
    Έτσι θα είχες δίπλα σου ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό. Θα έμενες στην Ιστορία, γιατί θα έγραφες Ιστορία. Σαν το Πρόεδρο της Ισλανδίας.
    Όμως η Ιστορία κύριε Παπούλια δεν είναι για νάνους, μαριονέτες της παγκόσμιας  Δικτατορίας του Ρότσιλντ και της μαφίας αυτού!!! Η  Ιστορία είναι για τους γενναίους!!!
    Ο Αρχηγός του Κράτους έγινε για να μας προστατεύει, και όχι να μας παραδίδει σαν θηράματα στα δόντια του κάθε αρπακτικού.
    Στις πλέον δύσκολες ώρες της σύγχρονης ιστορίας μας, είχαμε τη κακή τύχη να έχουμε ένα φοβισμένο, γέρο πρόεδρο, σκεύος εκλογής δύο ανίκανων, κουρασμένων, και εφιαλτών Πρωθυπουργών, και δύο προδοτικών κομμάτων. «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει», έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας, γιαυτό φθάσαμε σε αυτά τα χάλια!
    Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, και δεν στάθηκε στο πλευρό του λαού της Ελλάδος, από τον οποίον αντλεί την οικογενειακή και προσωπική του ευημερία. Διακοσμητικός ο ρόλος του, αλλά θα μπορούσε, σύμφωνα με το άρθρο 42 του συντάγματος, να αναπέμψει τα νομοσχέδια με τα Μνημόνια στη Βουλή, που έχουν ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας τους λόγους αποπομπής, ειδικά τα 3 μνημόνια, ώστε να προβληματίσει τους βουλευτές, οι οποίοι ψηφίζουν σαν πρόβατα, με  υποταγή στον τσοπάνη, δηλαδή με κομματική πειθαρχία.
    Αντί αυτού προτίμησε να ταυτιστεί με το βρώμικο πολιτικό-κομματικό σύστημα, μέρος του οποίου υπήρξε, συμμετέχοντας στην εξαθλίωση –προδοσία του λαού, για να μη ζημιωθούν οι τράπεζες του Ρότσιλντ, του Μεγάλου αφεντικού. «Εζήλωσε την δόξαν  των Κοσμοκρατόρων μάλλον, υπέρ την δόξαν του Λαού.» ψάλλει η αγία ημών εκκλησία.
    Ευτυχώς ο Ελληνικός Λαός τον πήρε «χαμπάρι» διότι, Το 1995 σαν ΥΠ.ΕΞ. υπέγραψε τη λήξη του εμπάργκο για τα Σκόπια. Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες, είναι Τουρκαλβανοί. Δηλαδή οι Κουντουριώτηδες, οι Μιαούληδες, οι Καραϊσκάκηδες, και όλοι οι ήρωες το ΄21 ήταν κατά το κ. Παπούλια Τουρκαλβανοί… Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής. Δηλαδή έχουμε έναν Αλβανό για Πρόεδρο. Σήμερα ο Μπερίσα ζητά επικράτεια μέχρι τη Πρέβεζα! Υπέγραψε το 1987, ως ΥΠ.ΕΞ. τη μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία, με αποτέλεσμα να γεμίσει Αλβανούς –κατάδικους και άλλους- η Ελλάδα.
    Το 1998 σαν ΥΠ.ΕΞ. υπέγραψε με το Τούρκο Γιλμάζ να ΜΗΝ επεκταθεί η θάλασσά μας από τα 6 ν.μ. στα 12 ν.μ. ώστε να μπαίνουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι μέσα στο Αιγαίο για πολεμικές ασκήσεις, και για ψάρεμα, και να κάνουν το Αιγαίο σουρωτήρι. Μπάτε σκύλοι αλέστε…
    Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα του κ. Παπούλια. Καμία εθνική αξιοπρέπεια.
    Ακύρωσε την Ελληνική κυριότητα και κυριαρχία όλου του Αιγαίου, ώστε να μην καθορισθεί ΠΟΤΕ  η Α.Ο.Ζ. Ακύρωσε έτσι στη πράξη τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 Οι προδοτικές υποτέλειες  των δοσίλογων πολιτικών εκθέτει το κ.Παπούλια σαν συναινούντα με τα  κέντρα αποφάσεων! Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι τόσο ανίκανοι και προδότες, που γέμισαν την Ελλάδα με Τουρκοκάναλα που παίζουν Τούρκικα έργα, για Τουρκική πολιτιστική μετάλλαξη των Ελλήνων.
    Διαπράττουν εθνικό έγκλημα αφού εξοντώνουν την Ελληνική φυλή με φόρους στα παιδιά, ενώ αντιμετωπίζουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας. Αυτά διότι έτσι τους διέταξαν οι  Παντοκράτορες. Για το πολεμικό δάνειο-χρέος της Γερμανίας ύψους 510 δις. ευρώ προς την Ελλάδα, δεν τολμάει να μιλήσει, για να μη θίξει τη συγγενική του πατρίδα, και ας πεθαίνουν οι Έλληνες.
    Ο Άγγλος ευρωβουλευτής NIGEL  FARANGE είναι πολύ καλλίτερος από τους δοσίλογους Έλληνες πολιτικούς. Είναι ο μόνος που εθελοντικά εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο,  δίνει μάχες για την Ελλάδα, και τον ευχαριστούμε, ενώ οι «Έλληνες» ευρωβουλευτές είναι ανύπαρκτοι και άφωνοι ιχθείς. Λαβαίνουν εντολές από τα προδοτικά πολιτικά κόμματα, να παραμένουν άφωνοι.
    Μας υπερασπίζεται ένας Άγγλος Ευρωβουλευτής, ενώ ο κ. Παπούλιας παραμένει άφωνος ιχθύς, σαν τον Αρχιεπίσκοπο, αμφότεροι με κοινό τόπο καταγωγής. (Λιάπηδες, Γκέκηδες, Τόσκηδες, Τσάμηδες)……
    Σαν «Μακάκες» εκλέξαμε στην ηγεσία της χώρας δύο Αλβανούς, και τώρα «πληρώνουμε τη νύφη» λέει ο Λαός, με διαμελισμό της χώρας.!!!
    Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, για ότι πούνε οι ξένοι, στέκονται προσοχή!! Οι προδότες πολιτικοί είναι εξαρτημένοι και προσκολλημένοι στην ουρά των ΗΠΑ και της Ε.Ε. και της όλης παγκόσμιας  Δικτατορίας των σύγχρονων Αρχιραββίνων  Άννα και Καϊάφα, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ!!!
    Χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, αλλά ποιος θα την κάνει;
    H Τουρκία παίζει με τη Δύση και Ανατολή, εμείς έχουμε κολλήσει στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην», και όποιον πάρει ο χάρος……..
    Οι περισσότεροι «Έλληνες» πολιτικοί είναι της γνώμης ότι αν ικανοποιείς τις επιθυμίες του Αμερικανού ή του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, ή ικανοποιείς τις επιθυμίες της κυρίας Κλίντον, ή της κυρίας Μέρκελ, και του Σόρος, θα αναδειχθείς στην Ελληνική πολιτική σκηνή, δεν κατανοούν ότι οι ξένοι τους χρησιμοποιούν και τους θεωρούν δοσίλογους και προδότες της πατρίδας των.
    Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που κυβερνούνται από τη παγκόσμια  Δικτατορία, λόγω Παπούλια, Jeffrey, Σαμαροβενιζέλων, κλπ. δηλαδή ότι πιο άχρηστο και επικίνδυνο για την ασφάλεια της Ελλάδος έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος. Εκ του αποτελέσματος ομιλούμε.!! Σύμφωνα με τα ΜΜΕ έχουν συμφωνήσει να δώσουν στα Σκόπια το όνομα «Άνω Μακεδονία» πράγμα πολύ επικίνδυνο για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος, και ο «εθνάρχης» της Μακεδονίας κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΣ τους παρασημοφόρησε, τέτοια αφέλεια και επιπολαιότητα υπάρχει στα ανώτατα κλιμάκια της κοινωνίας και εκκλησίας!!!
    Ο λαός μας λέει, «Η αφέλεια και επιπολαιότητα δεν πάει στα βουνά….» Από τη μια αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία, και από την άλλη επιβραβεύουμε και παρασημοφορούμε τους εθνικούς εφιάλτες. Τέτοια ανακολουθία είναι πρωτοφανής!!!
    Για τη δόση που πήραμε τώρα πανηγυρίζουμε, ενώ θα πάει όλη σε τοκοχρεολύσια των τραπεζών του Ρότσιλντ, και στην ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών τραπεζών ιδιοκτησίας πάλιν του Ρότσιλντ. Για το πόπολο δεν θα πάει τίποτε, και πανηγυρίζουμε……
    Το ΑμερικανοΕβραϊκό λόμπυ ζητεί από το κ.Παπούλια να διαγράψει πολιτικά τη Χρυσή Αυγή. Με πιο θάρρος του ζητάνε κάτι τέτοιο;;;
    Επί προεδρίας του κ. Παπούλια, η Ελλάς κατάντησε προτεκτοράτο και αποικία της Γερμανίας, μήπως φταίνε συναισθηματικά οι συγγενικοί του δεσμοί με τη χώρα αυτή;;;
    Κατά τη πρόσφατη επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ εδώ, ο κ. Παπούλιας είχε μυστικές συνομιλίες μαζί της, άραγε τι ειπώθηκε για την Ελλάδα;;; Τι είπε ο κ. Παπούλιας;;; Μόνον ο Θεός ξέρει!!! Στην ιστορία αναφέρεται κάποιο όνομα Ταχίρ Παπούλιας, Αλβανός, που ήταν Τουρκαλβανός δυνάστης των Ηπειρωτών.
    Επίσης στην Ιστορία αναφέρεται και κάποιος Σουλεϊμάν Παπούλιας, επίσης Αλβανός Μουσουλμάνος. Μήπως είναι σύμπτωση αυτά τα δύο ονόματα;;;
    Υπάρχει ένα Αλβανικό δημοσίευμα που γράφει, «Η Αλβανική καταγωγή του κ. Παπούλια».
    Η Τουρκία υποβλέπει κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας, και ο κ.Παπούλιας «πέρα βρέχει», τηρεί σιγήν ιχθύος.
    Στο διαδίκτυο μερικά sites  ομιλούν και γράφουν για συγγένειες του κυρίου Παπούλια από Αλβανία, Γερμανία, και Τουρκία μεριά, δηλαδή
    με τους τρείς μεγάλους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ελλάδος.
    Είναι να τρελαίνεται κανείς!!!
    Ο λαός τον αποκαλεί ο ανύπαρκτος Πρόεδρος, που δεν γνωρίζει τη λέξη ΟΧΙ. Ο πρόεδρος Παπούλιας είναι σκεύος εκλογής και συμφωνίας δύο αποτυχημένων πρωθυπουργών, και άσχετων βουλευτών, που όλοι αυτοί μαζί, οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση, με άμεσο κίνδυνο να διαμελιστεί, προς μεγάλη χαρά των γειτόνων μας οι οποίοι θα προσαρτήσουν Ελληνικά εδάφη, αέρα, και θάλασσα!!! Ο κ. Παπούλιας υπογράφει όλα τα νομοσχέδια και διατάγματα που του στέλνουν οι εκάστοτε εφιαλτικές κυβερνήσεις, και ο λαός λέει, «Ο πρόεδρος όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει», και από πάνω τον παρασημοφορεί ο κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΣ σαν εντολοδόχο της  Ν.Τ.Π. Ο κ. Παπούλιας  σε όλα λέει ΝΑΙ,  το ΟΧΙ δεν το γνωρίζει. Τέτοιο προτεκτοράτο που είμαστε , τέτοιος πρόεδρος μας άξιζε. Ανάλογα με τους πολιτικούς και ο Πρόεδρος.
    Η Εκκλησία μας ψάλλει, «Τοιούτος ημίν έπρεπε Αρχιερεύς……»
    Η απελπισμένη Ελλάδα , φωνάζει στους «σωτήρες» πολιτικούς, «Έλεος», μη με σώνετε άλλο. Ο ΓΑΠ φώναζε, «Σώσαμε τη χώρα από τη καταστροφή». Ο Παπαδήμος έλεγε το ίδιο, ο Σαμαράς λέει, «Σώζουμε τη χώρα από τη καταστροφή» και οι δανειστές λένε, «Ευχαριστούμε που μας σώσατε», ο δε λαός λέει, «Μας ρημάξατε, εσείς είστε η καταστροφή μας». Το επονείδιστο, και επαχθές χρέος της Ελλάδος, ΔΕΝ είναι βιώσιμο, παρά τα «γιατροσόφια» του Eurogoup, παρά τα Μνημόνια, κουρέματα, επιμηκύνσεις, αναδιαρθρώσεις κ.λ.π.  Το απεχθές χρέος πριν τα «γιατροσόφια» ήταν στο 120% του ΑΕΠ, και μετά από αυτά σε τρία χρόνια, πήγε στο 190% του ΑΕΠ. Για ποία λοιπόν «σωτηρία» και ανάπτυξη μιλάνε οι ψεύτες, εφιάλτες, και δοσίλογοι πολιτικοί;;;
    Μπροστά σε όλα αυτά ο κ. Παπούλιας, «Από τη πόλη έρχομαι……»
    Φάγανε τα λεφτά του πόπολου με τα χρηματιστήρια, τις φούσκες μετοχές των τραπεζών, και άλλων εταιρειών, και με τα «κουρέματα» στα ομόλογα. Ο λαός στις πλατείες των πόλεων τους φωνάζει κλέφτες και προδότες, που έφεραν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε αυτήν την εξαθλίωση, και διεθνή απαξίωση, και εμείς οι «Μακάκες» από τις καφετέριες και τους καναπέδες, τους ξαναψηφίζουμε.
    Οι άσχετοι βουλευτές, ψηφίζουν τα Μνημόνια στη Βουλή με κομματικές πειθαρχίες, και ο ανύπαρκτος και επικίνδυνος πρόεδρος τα υπογράφει. Αυτά ισχύουν ΜΟΝΟ σε διεφθαρμένα και αντιδημοκρατικά καθεστώτα τεταρτοκοσμικών χωρών της Ζούγκλας της Αφρικής-Ασίας.
    Η Ελλάδα του κ. Παπούλια θυμίζει Χούντα με δημοκρατικό μανδύα. Η Ελλάδα του κ. Παπούλια θυμίζει Χούντα χωρίς τανκς.
    Τα τανκς είναι οι κομματικοδίαιτοι συμφεροντολόγοι «βολευτές», που μετέτρεψαν τη Βουλή των Ελλήνων, σε απέραντο καφενείο, καφετέριες, ΒΑR, Γυμναστήριο, και λουτρά με μασσάζ και κομμωτήρια. Τους στέλνουμε εκεί για ψυχαγωγία, να ψηφίζουν κατά διαταγήν. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, φωτεινό παράδειγμα ο εκ Τρικάλων βουλευτής «κ. Τραμπάκουλας».
    Τους ψηφίζουμε για να βγαίνουν στα κανάλια για κομματική προπαγάνδα, διακατεχόμενοι από κομματικό έξαλλο φανατισμό.
    Η Ελλάδα του κυρίου Παπούλια χρεοκόπησε, αλλά οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν αλλάζουν με τίποτα.
    Έλληνες της Αμερικής, στέλνουν επιστολές σε γερουσιαστές των ΗΠΑ, με τις οποίες τους ζητούν να πράξουν ότι είναι δυνατόν, ώστε ο εξαθλιωμένος Ελληνικός λαός, να απαλλαγεί από τους ψεύτες, κλέφτες, προδότες, και διεφθαρμένους δοσίλογους πολιτικούς, που καλύπτουν τη διαπλοκή και διαφθορά, με ατιμωρησία. Στις επιστολές αναφέρεται ότι οι πολιτικοί «λαδώνονται» για να καλύπτουν τη διαφθορά και τους κλέφτες, με τη βοήθεια του νόμου περί ευθύνης υπουργών, και την ασυλία, που καθιστούν τη δικαιοσύνη ανενεργό.
    Η Βουλή – αναφέρουν οι ομογενείς- κάνει ξέπλυμα διαφθοράς πολιτικών που έχουν ασυλία, η Δικαιοσύνη ελέγχεται από τους ανάξιους πολιτικούς με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και περί ασυλίας αυτών, λες και είμαστε χώρα «Μπανανία», ενώ η Κυβέρνηση, και ο πρόεδρος με τις υπογραφές τους παραβιάζουν το σύνταγμα.
    Έγραψαν και ψήφισαν Σύνταγμα, για τα δικά τους μέτρα… Ο Πρόεδρος Παπούλιας, εκ του αποτελέσματος φαίνεται να εκπληροί όλες τις εντολές της παγκόσμιας  Δικτατορίας, και των θυγατρικών αυτής Ν.Τ.Π. και Παγκοσμιοποίησης. Κατά την επίσκεψη αυτού σε ένα χωριό της Άρτας την 15ην Αυγούστου, οι κάτοικοι φώναζαν, «Καταδίκασες τον κόσμο σε θάνατο», και άλλα προσβλητικά, ανάμεσα στα οποία κυριαρχούσε η λέξη «Προδότη». Στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη, οι διαδηλωτές του φώναζαν, «προδότη, προδότη», και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει. Εφέτος στη παρέλαση της 28ης Οκτ. 2012 στη Θεσ/νίκη ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας, απέκλεισαν τον Ελληνικό Λαό, από τις εορταστικές εκδηλώσεις, για να απολαύσει μόνος ο κ. πρόεδρος με τη κουστωδία αυτού, τη στρατιωτική παρέλαση.
    «Εφοβούντο γαρ το Λαό»………
    Στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσ/νίκη, στη δοξολογία οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν το Χριστεπώνυμο πλήρωμα, για να παραβρεθεί ο κ. Παπούλιας, μετά της κουστωδίας αυτού, και να τον υποδεχθεί και ευλογήσει με Σταυρό και  Ευαγγέλιο, ο κ. ΑΝΘΙΜΟΣ. Μόνοι τους ψάλλανε, μόνοι τους τα άκουσαν……
    Η Εκκλησία είναι για το Λαό, και όχι για το κάθε κ. Παπούλια. Για ρωτείστε τον ιδρυτή της θρησκείας κύριε ΑΝΘΙΜΕ!!!!
    Δυστυχώς, το Λαό τον καλείτε όποτε τον χρειάζεστε. Τα ίδια κάνατε κύριε Παπούλια, με τα αίσχιστα κιγκλιδώματα στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.  Με τα Μνημόνια που υπέγραψε ο κ. Παπούλιας χωρίς συνείδηση, αποδυνάμωσε τις ένοπλες δυνάμεις, για να καταπατήσουν εύκολα οι Τούρκοι με τους Αλβανούς, την Ελληνική Α.Ο.Ζ., και την Ελληνική επικράτεια, και να μας πάρουν τον ορυκτό πλούτο, και όχι μόνο.  (Βλέπε πρόσφατες δηλώσεις Α’ ΓΕΝ).
    Τώρα το μόνο που μας μένει, για να δέσει η σούπα, είναι να δούμε τη Ρεπούση με τη Δραγώνα, Πρόεδρο και Πρωθυπουργό, με Κυβέρνηση
    τη  κυρία  BILTERBERG! Αυτά συμβαίνουν μόνο σε χώρες της Αφρικανικής Ζούγκλας! Σήμερα η Βουλή, με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, απέρριψε την εξεταστική επιτροπή για την είσοδο της Ελλάδος στο ΔΝΤ, και το επακολουθήσαν οικονομικό δράμα του Ελληνικού Λαού. Έθαψαν την αλήθεια για τα Μνημόνια, λέγοντας όχι στην εξεταστική επιτροπή, για να μη γίνουν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατεστράφη οικονομικά η Ελλάδα.
    Αυτά δεν συνέβαιναν με τους προκατόχους του κ. Παπούλια, οι οποίοι ήσαν λαοπρόβλητοι, αξιαγάπητοι, και τα πλήθη τους χειροκροτούσαν.
    Γιατί κύριε Παπούλια σας καταδιώκει έτσι ο Έλληνας;;; μήπως διαισθάνεται ότι λειτουργείτε εναντίον του, και έχετε ενδώσει, μαζί με τους εφιάλτες πολιτικούς, στα σχέδια και στους σκοπούς της παγκόσμιας  Δικτατορίας, εναντίον της Ελλάδος;;;
    Τρέμετε μπροστά στους προέδρους της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και εσείς και οι φοβισμένοι εφιάλτες πολιτικοί, ενώ εμείς οι πληβείοι πολεμάμε τους ισχυρούς του πλανήτη, διότι έχουν σχέδια κατά της πατρίδας μας. Μπορεί για τη πολιτεία και το πρωτόκολλο να εμφανίζεστε ως ο πρώτος Έλληνας πολίτης της χώρας, αλλά στη συνείδηση των Ελλήνων φαίνεται ότι είστε από τους έσχατους!
    Ξέρετε γιατί;;; Διότι υψώνετε τείχη φόβου ανάμεσα σε εσάς και τον Ελληνικό Λαό. Εγείρεται κιγκλιδώματα για να προστατέψετε τον εαυτό σας, και τον κάθε Jeffrey της Ν.Τ.Π. από τους Έλληνες. Δεν είστε πια ένας από εμάς τους Έλληνες, κύριε Παπούλια.
    Είστε με το Ρότσιλντ, και το Ροκφέλερ, και τη  Δικτατορία αυτών. Καλά δεν φοβάστε την Ιστορία;;; Δεν φοβάστε τις εκδηλώσεις των Ελλήνων στη κηδεία σας;;; εκτός και εάν η εξόδιος τελετή γίνει στην αλλοδαπή! Εν όψει αυτής της καταστάσεως αναφωνούμεν, ΟΧΙ  ΑΛΛΟΝ  ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Θέλουμε Πρόεδρο Έλληνα Ηγέτη!!!
    Το παρόν άρθρο στηρίχθηκε επάνω στο άρθρο 120 του Συντάγματος. Τελειώνοντας υπενθυμίζω ένα ρητό του Θουκυδίδη, «Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων επάνω
    στους οποίους άρχει……..»


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ