• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

    ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΛΑ ΤΑΜΗΛΟΣ


    ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
         Μνημόνιο για κάθε υπουργείο λοιπόν. Θα κάνει δηλαδή ο κάθε υπουργός, αυτό που δεν ξέρει πώς γίνεται- ελέω πολιτικού κόστους- χρηστή και οικονομικά  λελογισμένη  διαχείριση. Πλάκα μας κάνουν και στο τέλος πάλι εμείς θα την πληρώσουμε 
    Ο κάθε υπουργός είναι ένας Ταμήλος, που  ο βουλευτής της ΝΔ τί είπε παρά αυτό που το γνωρίζουμε όλοι καλά ότι αφού μου κόψατε τα εξτραδάκια εγώ γιατί να δουλεύω κάθε ……..
    μέρα (που ούτως άλλως δε δούλευα και ούτε που πατούσα στη Βουλή)?. Αυτό το μυαλό κουβαλάνε ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ!!!.  Ούτε Σύριζα ούτε μύριζα ούτε Χρυσή Αυγή ούτε μαύρο σκότος ούτε Ανεξάρτητοι Έλληνες ούτε  εξαρτημένοι παπαρολόγοι. Για το ΚΚΕ δε γίνεται λόγος. Αυτοί κι΄αν είναι του συστημικού κράτους του ραχατιού και του βολέματος. Το τί λέει ο πρωθυπουργός για τα υπουργεία και τα μνημόνια είναι παρόλες σε καντσονέτες ναπολιτάνικες με ολίγη από δόση Καλαματιανού ρυθμού. Σιγά οι εθνοσωτήριοι μας να μην κόψουν το ρουσφέτι και τη σπατάλη στα υπουργεία τους για ένα κωλομνημόνιο, όπως το αποκαλούν παρασκνιακά μεταξύ τους.  Και μήπως εσείς τον Σαμαρά τον βλέπετε ικανό να τους επιβληθεί,  να έχει το σθένος και τη στόφα ηγέτη να δώσει γροθιά στο μαχαίρι, όταν μάλισατα είναι και διακομματικοί?!.Ας μην έχουμε αυταπάτες για το τί θα σημαίνειι  η στάση αλά Ταμήλος που θα κρατήσουν οι εξαφανιζόμενοι πολιτικά υπουργοί  για την τσέπη μας. Το μνημόνιο σε κάθε υπουργείο είναι σαν τα σαμάρεια  Ζάππεια μαγική εικόνα φτιαγμένη από κουραφέξαλα με γεύση πίτσας αλά Σαμαρά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ