• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

    Bugarach: Ένα κομβικό σημείο για πολλούς πιστούς της Αποκάλυψης


    Μέσα στο μύθο των αιώνων, το χωριό Bugarach με το βουνό του, έχει γίνει ένα κομβικό σημείο για πολλούς πιστούς της Αποκάλυψης γιατί οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει είναι ότι το βουνό περιέχει πύλες για άλλους κόσμους , ή ότι οι εξωγήινοι θα επιστρέψουν εκεί στη βάση τους. Οι κάτοικοι από το μικροσκοπικό χωριουδάκι της Νότιας Γαλλίας με πληθυσμό 200, κατοίκων σε μια αυξανόμενη εισροή των πιστών για την ημέρα της κρίσης (Doomsday) είναι πεπεισμένοι ότι είναι το μόνο μέρος στη Γη που θα επιβιώσει από την ημέρα της κρίσεως.
    Υπάρχουν εκατοντάδες και πιθανώς χιλιάδες άνθρωποι (που όσο πλησιάζουμε προς την 21 Δεκεμβρίου, του 2012) να περιμένουν ότι το βουνό θα ανοίξει ώστε να μπορούν να επιβιβαστούν σε διαστημόπλοια για να σωθούν από την επικείμενη καταστροφή την ημέρα της
    Αποκάλυψης. Άλλοι πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμουδεν είναι επικείμενο, αλλά πολλοί άνθρωποι θα χαθούν στην αυγή μιας νέας εποχής του Διαφωτισμού. Για τους κάτοικους Bugarach είναι η τελευταία ελπίδα της σωτηρίας τους.
    Επιπλέον, οι φήμες επιμένουν για τον πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν ότι είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο στην κορυφή, ενώ οι Ναζί, και, αργότερα, οι Μοσάντ από το Ισραήλ, εκτελούν εκεί μυστηριώδεις ανασκαφές.
    Η κυβέρνηση της Γαλλίας πρόσφατα με απόφασή της δεν αφήνει ελπίδες σε εκείνους που είχαν προγραμματίσει να βρουν καταφύγιο σε ένα από τα λίγα ασφαλή μέρη στη Γη από την καταστροφή.
    Τοπικοί αξιωματούχοι απαγόρευσαν την πρόσβαση στο Pic de Bugarach, ένα βουνό στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, όπου πολλοί περιμένουν να επιβιβαστούν σε εξωγήινα σε σκάφη για άγνωστες τοποθεσίες στο σύμπαν.
    Ο Eric Freysselinard, κορυφαίος εκπρόσωπος της πολιτείας στην περιοχή, είπε ότι θα εμποδίζει την πρόσβαση στην βουνό για λόγους δημόσιας ασφάλειας για να αποφευχθεί ένας συνωστισμός της από φανατικούς, περιηγητές και πληρώματα.
    Οι πιστοί λένε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, και η ημερομηνία λήξης του αρχαίου ημερολογίου των Μάγιας βλέπουν το Bugarach ως ένα από τα λίγα προστατευμένα ιερά βουνά από τον κατακλυσμό. Ο Freysselinard δήλωσε επίσης για 100 αστυνομικούς και πυροσβέστες που σχεδιάζει να αναπτύξει για να ελέγχει το μικρό χωριό και να εμποδίζει την πρόσβαση για εκεί.
    Οραματιστές, και άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό το τέλος του κόσμου, έχουν στραμένα τα μάτια τους στο Bugarach

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ