• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

    «Αν μας διαγράψουν θα ιδρύσουμε την Ελληνική Αυγή»


    Το είχε πει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, προ ημερών. Ότι δηλαδή σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, έχει τη λύση έτοιμη. Το επιβεβαίωσε τώρα και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό» και τον Γιώργο Τράγκα ότι «εάν κάνουν το λάθος και θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, θα υπάρξει η Ελληνική Αυγή».
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης στάθηκε στο γεγονός ότι αυτή είναι μία πρόταση του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που συγκέντρωσε 5% στην τελευταία δημοσκόπηση.
    Βέβαια, μίλησε και για την στάση τους στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αναφέρθηκε στις «χειρονομίες» του στις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και στις μετέπειτα αναφορές του περί οπλοχρησίας.
    Σχολίασε τις αντισυγκεντρώσεις που ήταν προγραμματισμένες το Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων στην Κρήτη. Και ξεκαθάρισε ότι: ««Δεν είμαστε οπαδοί της 21ης Απριλίου. Αναγνωρίζουμε όμως ότι εκείνο το καθεστώς, αν και δικτατορικό, δεν ήταν κλεπτοκρατικό. Έκανε κάποιες κινήσεις με στόχο την εθνική ανεξαρτησία».

    troktiko.eu

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ