• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

    Η παγκοσμιοποίηση και οι... κτηνοβάτες!!


    Σε μείζον θέμα στη Γερμανία, έχει εξελιχθεί η πρόθεση της γερμανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την… κτηνοβασία με ειδική πρόταση νόμου, που θα σταλεί προς ψήφιση στη βουλή εντός του Δεκεμβρίου. 

    Η οποία κτηνοβασία ήταν μέχρι τώρα νόμιμη, μιας και ο σχετικός νόμος περί… προστασίας των ζώων την απαγόρευε μόνο στις περιπτώσεις που είχε σαν αποτέλεσμα τον… τραυματισμό του ζώου!!! Μάλιστα, υπάρχουν και ειδικές φάρμες, οι οποίες εκτρέφουν και… ενοικιάζουν ζώα προς σεξουαλική συνεύρεση! Άγνωστον πως τα… εκπαιδεύουν για να είναι… πρόθυμα…

    Από την άλλη πλευρά, οι κτηνοβάτες που είναι οργανωμένοι στην (νόμιμη!!!) οργάνωση «Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων» (ZETA), και ισχυρίζονται πως έχουν 100.000 μέλη (!), απειλούν με προσφυγή στη… δικαιοσύνη, κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Tageszeitung» ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό… σκυλί οκτώ ετών. 

    Οι κτηνοβάτες της ΖΕΤΑ, υποστηρίζουν ότι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη… συγκατάθεσή τους (!!!) και… καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων. 

    Όλα τα παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο, αλλά δεν είναι. Είναι η πραγματικότητα στις χώρες-πρότυπα της Παγκοσμιοποίησης και του… πολυπολιτισμού και η σημερινή Γερμανία είναι μια τέτοια χώρα. Σ’ έναν τέτοιο λαό ζώων, που θα συζεί με… σκυλίτσες και… γατούλες, θέλουν να μετατρέψουν και τους Έλληνες, γι’ αυτό χτυπούν μανιασμένα αρχές, αξίες, ιδανικά. Αλλά, δε θα τους περάσει! 

    ethnikismos.net
    elnewsgr

    thesecretrealtruth.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ