• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

    Ρίχνουν στον καιάδα 8χρονο κοριτσάκι, που πάσχει από σπανιότατη ασθένεια!


    Nanonose-1-ΝΑΙ


    Ρίχνουν, χωρίς υπερβολή, στον καιάδα 8 χρονο κοριτσάκι, το οποίο πάσχει από σπανιότατη ασθένεια. Διαγνώστηκε ότι η Μαρία-Ελένη Γερογιάννη, έχει το σύνδρομο "okamoto". To σύνδρομο αυτό παρουσιάζει υδρονέφρωση, λυκόστομα, μικροκεφαλία, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπου, στένωση πνευμονικής αρτηρίας διαταραχές σπονδυλικού σωλήνα, καθώς και στοιχεία αυτισμού, πρόβλημα στο έντερο, και στην λειτουργία του νεφρού, στο ισχίο και τέλος στο τελικό νημάτιο.
    Η μητέρα της μικρής αναφέρει: «Από τον ΕΟΠΥΥ, που έχω στείλει αίτημα για έγκριση θεραπειών στο σπίτι (εκτός του σχολείου), οι οποίες είναι απαραίτητες, καμία απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα. Το μόνο που μπορώ να εκλάβω είναι αδιαφορία για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα υγείας ενός παιδιού καθώς και εμπαιγμό από τις υπηρεσίες του κράτους!
    » Τα χρέη και οι υποχρεώσεις τρέχουν και εδώ υπάρχει ένα παιδάκι που χρειάζεται βοήθεια και το μόνο που παίρνει είναι η αδιαφορία του κράτους και η κωλυσιεργία των μηχανισμών του! Θα συνεχίσω να «φωνάζω βοήθεια». Δεν πρόκειται να σταματήσω πουθενά , εάν δεν δοθεί λύση! Η ζωή της κόρης μου είναι ανεκτίμητη και δεν την διαπραγματεύομαι!» (Κάτοψη)



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ