• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

    Με υπογραφή Σαμαρά- Βενιζέλου και βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ερημώνονται ( οριστικά ) παραμεθόριες περιοχές ! Κόβει και η Εκκλησία το επίδομα 3ου παιδιού στη Δυτ. Θράκη ;

    Τα στοιχεία που δημοσιεύονται σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΣΠΕ, της ομοσπονδίας των Πολυτεκνικών Συλλόγων, είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά. Είναι αποκαλυπτικά για την ερήμωση των παραμεθόριων περιοχών της Ελλάδας και των νησιών ! Η Ελλάδα μετατρέπεται ( με τη ψήφο των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ) σε ένα απέραντο γηροκομείο, χωρίς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
    Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά σοκάρουν ! Οικογένειες ψάχνουν......
    φαγητό στα σκουπίδια ! Σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουν πετρέλαιο και κλείνουν ! Φιλανθρωπικά ιδρύματα και Μ.Κ. Οργανώσεις δεν έχουν τα αναγκαία για να προσφέρουν βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη ! Σε 5 – 6 χρόνια θα κλείσουν νηπιαγωγεία, σε 10 χρόνια τα δημοτικά και τα γυμνάσια στην ύπαιθρο, ελλείψει μαθητών ! Οι νέοι, λόγω ανεργίας, φεύγουν στο εξωτερικό και θα υπάρξει λειψανδρία στο στράτευμα ! Η Εκκλησία, σε όλη την Ελλάδα, και τα Πατριαρχεία και τα μοναστήρια θα ψάχνουν με το κυάλι να βρουν νέους για την ιερωσύνη και συνεργάτες στις ενορίες ! Βαπτίσεις, γάμοι θα γίνονται ελάχιστοι και οι ιερείς θα τρέχουν σε κηδείες και μνημόσυνα !Φήμες δε, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αναφέρουν ότι -πλέον- η Εκκλησία της Ελλάδας δεν μπορεί να καλύψει το επίδομα 3ου παιδιού στις χριστιανικές οικογένειες της Δυτ. Θράκης !

    Διαβάστε τα συγκλονιστικά στοιχεία εδώ :

    http://www.aspe.gr/images/stories/Ekdhloseis/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%20%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%99%2012.pdf

    Να σημειώσουμε ότι τα στοιχεία για την ερήμωση των παραμεθόριων αγροτικών περιοχών είναι του έτους 2009, τότε που οι γεννήσεις ήταν περισσότερες από τους θανάτους κατά 10.000 περίπου!!!

    Το 2011 οι γεννήσεις υπολείπονται κατά 4000 των θανάτων ( άρα τα στοιχεία του 2011 είναι ακόμα χειρότερα ) , ενώ τραγικά- αναμένεται – να είναι τα στοιχεία και το 2012 !

    Με τα οικονομικά και φορολογικά μέτρα του προϋπολογισμού, οι γεννήσεις το 2013 θα γνωρίσουν πρωτοφανή κάθοδο, με αποτέλεσμα να αλλάξει η εθνολογική σύσταση του πληθυσμού σε κάποιες παραμεθόριες περιοχές !


    Ταυτόχρονα, σύμφωνα με δημοσιεύματα και σχόλια στο διαδίκτυο, η υπερφορολόγηση ακινήτων και αγροτεμαχίων θα οδηγήσει τις χειμαζόμενες ελληνικές οικογένειες να εκποιήσουν σε τιμές ευκαιρίας τη γη των πατέρων τους ! Πολλές Μητροπόλεις, μοναστήρια ( και Αγιορείτικα ) και Χριστιανικές Αδελφότητες θα αναγκαστούν,επίσης, να εκποιήσουν την εναπομείνασα ακίνητη περιουσία, γιατί θα αδυνατούν να τη συντηρήσουν και λόγω μείωσης των δωρεών των πιστών και λόγω υπερφορολόγησης ! Αγοραστές θα μπορούσαν να είναι άνθρωποι από γειτονικά κράτη, ευκατάστατοι, οπότε η “Κοσοβοποίηση” μεγάλων περιοχών της Ελλάδας , τα επόμενα 20 χρόνια, είναι ορατή ! 

    Φυσικά, αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε – κανονικά- να ενδιαφέρει την Εκκλησία ως υπερθνικού σώματος του Χριστού ! Όπου, όμως, η Εκκλησία αμέλησε τα του Έθνους υπέστη και η ίδια τα πάνδεινα, με πιο πρόσφατο το παράδειγμα του Κοσόβου !

    Αυτό είναι το προτελευταίο άρθρο που αφιερώνουμε στην ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνισμού από τους ίδιους τους Έλληνες πολιτικούς ! Η ιστορία θα καταγράψει αυτή τη περίοδο ως παρόμοια με τη Μικρασιατική Καταστροφή και την Κατοχή 1941- 1944 !

    Η Εκκλησία και τα Πατριαρχεία και το Άγιο Όρος θα υποστούν την ανάλογη τεράστια μείωση σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικά μέσα με αυτήν που θα υποστούν οι Ελληνικές Οικογένειες από τα άδικα, πρωτοφανή, αντιτεκνικά και γενοκτονικά μέτρα του 3ου μνημονίου !

    Η φωνή μας είναι μικρή ! Η Εκκλησία φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι πρόκειται να συμβεί και επιλέγει τις δημόσιες σχέσεις και τους εναγκαλισμούς με την Εξουσία, αφήνοντας στο έλεος των Πολιτικών όλο τον Ελληνικό λαό και, μάλιστα, τα πιστά της μέλη, τις Οικογένειες με πολλά παιδιά ! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε την άποψη των Επισκόπων σε όλη την Ελλάδα ! Μοιάζουν σαν να είναι αποκομμένοι από τη σκληρή πραγματικότητα, επιλέγοντας να προβάλλουν ( και σωστά ) τα συσσίτια και το άλλο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας ! Όμως, του χρόνου, πόσοι πιστοί θα προσφέρουν στο κερί, στους δίσκους, στο φιλανθρωπικό έργο Μητροπόλεων και ενοριών ; Πόσοι θα κάνουν δωρεές, όταν δεν θα έχουν να πληρώνουν ούτε το φαγητό των παιδιών τους ; Πως θα καλύψει τις ανάγκες σε συσσίτια η Εκκλησία, του χρόνου, με μειωμένα έσοδα, με αυξημένους φόρους για τα αναξιοποίητα ακίνητά της ; 


    Εμείς δεν έχουμε δύναμη, πέραν αυτή που μας δίνει ο Τριαδικός Θεός και οι προσευχές των Αγίων και της Παναγίας Μητέρας μας ! Οι πολιτικοί ηγέτες έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι ! Και σφάζουν χωρίς έλεος, χωρίς διάκριση ! Και έχει γεμίσει η Ελλάδα ορφανά παιδιά, τα ορφανά του ” ακήρυχτου πολέμου” της τριετίας των Μνημονίων !

    Επισημαίνουμε ότι η επίθεση κατά των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών ξεκίνησε από πέρσι,μέσα από τις στήλες του αντιεκκλησιαστικού και ρατσιστικού ( σε βάρος της Εκκλησίας ) μπλογκ ” Ρόιδη Εμμονές” και την ακολούθησαν με συνέπεια ως τώρα πρωθυπουργοί και Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας ! Αυτό και μόνο τα λέει όλα ! Τα αντιεκκλησιαστικά παράκεντρα εξουσίας, με υπόγειες διασυνδέσεις, χτυπούν έμμεσα την Εκκλησία στο πιο ευαίσθητο σημείο της, τη νέα γενιά, που επανήλθε κοντά στην Εκκλησία, σε μεγαλύτερους αριθμούς τα τελευταία χρόνια ! Φαίνεται ότι υπήρχε και υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των παιδιών των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων ! Και θα πάει μέχρι τέλος, όσο όλοι εμείς και η επίσημη Εκκλησία σιωπά και κωφεύει και δεν αντιδρά ( ή μάλλον αντιδρά νωχελικά ) !

    Για ότι συμβεί, λοιπόν, του χρόνου στον εκκλησιαστικό χώρο και στο Δημογραφικό της χώρας κανένας μας δεν θα δικαιούται να μιλήσει και να θρηνήσει !

    Τα λέμε τρία χρόνια, και τώρα έρχονται τα χειρότερα για όλους, εκτός κι αν μας λυπηθεί ο Θεός και σώσει, ως εκ θαύματος, το Γένος μας, παρόλο που έχουμε αποστατήσει από την Ορθόδοξη Εκκλησία και ζούμε μέσα στην αμαρτία και μακριά από τον Θεό ! Γέμισε η Ελλάδα από νεοπαγανιστές και αιρέσεις και παραθρησκείες και αθεϊα και χάσαμε τη χάρη του Θεού !

    Φυσικά η Ιστορία του Γένους των Ρωμιών θα καταγράψει με μελανά χρώματα τη συμβολή των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου ( και των προκατόχων τους κ. Παπανδρέου Γ. και Παπαδήμου ), Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρα, Βρούτση και όσων βουλευτών ψηφίσουν εκείνα τα μέτρα που θέτουν ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ στη τεκνογονία και οδηγούν χιλιάδες συμπατριώτες μας, παιδιά του Θεού, στην αυτοκτονία ή σε πρόωρο θάνατο από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική !

    Τέλος, θα παρακαλέσω πολιτικούς και εκκλησιαστικά πρόσωπα να μη θρηνήσουν για ότι συμβεί στη Δυτ. Θράκη, στα νησιά του Αιγαίου, στην Ήπειρο, στη Δυτ. Μακεδονία και σε άλλες περιοχές. Αν δεν μιλήσουν τώρα, ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! Ούτε να ακούσω κανέναν να μιλά για ενορίες χωρίς ιερείς, για άδεια κατηχητικά σχολεία, νηπιαγωγεία, σχολεία, στρατόπεδα ! Αν δεν μιλήσουν τώρα και δεν αντιδράσουν, ας σωπάσουν για πάντα, έχοντας ήρεμη τη συνείδησή τους ! Όλους μας μάς κρίνει η Ιστορία και ο Θεός !

    Αν είναι χριστιανικό να αφήσουμε την Ελλάδα να ερημώσει, να αφήνουμε εκατοντάδες χιλιάδες Οικογένειες να μην έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά, αν είναι χριστιανικό να μην ενοχλούμαστε που χιλιάδες συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν και χιλιάδες παιδιά μένουν ορφανά, τότε ας συνεχίσουμε τη πνευματική μας ζωή, κλεισμένοι στον εαυτούλη μας και στην ευσεβιστική μας μακαριότητα ! Να προσέξουμε, όμως, μήπως βρούμε τα “αγέννητα “ παιδιά στη Βασιλεία των Ουρανών και δούμε τον εαυτό μας απέξω, παρά τις “νοερές προσευχές” και τις μετάνοιες και τις νηστείες και τις υμνητικές κολακείες των αυλοκολάκων μας ! Ο Θεός να μας ελεήσει και να μας συγχωρέσει τη σκληροκαρδία μας !

    http://ierapostoli.wordpress.com
    ventetta.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ