• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

    Χρήμα εναντίον έθνους. Συνθήματα της 28ης Οκτωβρίου-VIDEO

    GREECEDEBT 468 355
    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
    Μπορεί ο κόσμος που ζούμε να είναι μία φαντασίωση, να είναι ψεύτικος, εικονικός, αλλά οι προσπάθειές μας μέσα σε αυτόν, δεν παύουν να είναι αληθινές.
    Στην εποχή μας οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε δύο κύριες κατηγορίες.
    Ιδεολογικά υπάρχουν εκείνοι που θέλουν τους ανθρώπους χωρισμένους σει "τάξεις" καιι "ενδοταξικές διαστρωματώσεις" και εκείνοι που θέλουν τους ανθρώπους χωρισμένους σε έθνη, άσχετα με την οικονομική τους κατάσταση.
    Και οι δύο ομάδες λειτουργούν , η πρώτη με αυτό που επιβάλει η πριοπαγάνδα της νέας τάξης και η δεύτερη με αυτό που επιβάλει  η προπαγάνδα της παλιάς τάξης.

    Και οι δύο έχουν τους ανθρώπους χωρισμένους σε ομάδες που πολεμούν μεταξύ τους, με πολέμους διαφόρων μορφών, όπου ασκείται βία πολλών μορφών.
    Μέχρι να έρθει η ώρα του πραγματικού διαχωρισμού των ανθρώπων σε δίκαιους και άνομους, που είναι ένας τρίτου είδους διαχωρισμός, καλό είναι να υπάρχουμε.
    Και για να υπάρχουμε, καλό είναι να υπάρχει η Ελλάδα, που κράτησε τους Έλληνες ζωντανούς εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια.
    Έχουμε έτσι το χρήμα εναντίον του έθνους και αντιστρόφως.
    Όπως και να έχει, εφαρμόζεται το σχέδιο IRON MOUNTAIN (ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ) που προβλέπει να υφίστανται οι άνθρωποι την ίδια ψυχολογική πίεση και να ξοδεύουν τα ίδια χρήματα και έχουν τις ίδιες σε ανθρώπινες ζωές απώλειες, χωρίς πόλεμο με κανόνια, αλλά με άλλες μεθόδους, όπως αρώστιες, πείνα, αυτοκτοπνίες, φόνοι από αυξημένη εγκληματικότητα κτλ. 
    Αυτοί λοιπόν που επιλέγουν τον διαχωρισμό σύμφωνα με αυτά που επιβάλει η νέα τάξη, έχουν ευτυχώς σαν αντίβαρο την ανάγκη ύπαρξης του ελληνικού κράτους, που με τη σειρά του έχει ανάγκη τα παιδιά που το υπηρετούν με το όπλο στο χέρι.



    prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ