• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

    Μπαράζ ληστειών μέσα σε ένα 24ώρο

    Στα ύψη είναι η εγκληματικότητα τον τελευταίο καιρό ενώ το τελευταίο 24ώρο...
    σημειώθηκε μπαραζ ληστεία σε σπίτια, ψιλικατζίδικο και σούπερ μάρκετ.


    Συγκεκριμένα:

    Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης τρεις ληστές εισέβαλαν σε τράπεζα επί της λεωφόρου Σαρωνίδας. Φωνάζοντας ακινητοποίησαν τους πάντες, άδειασαν τα ταμεία και εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο το οποίο αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν καμένο στην περιοχή πύργος Μελισσουργού. .

    Στις 11.45, χθες το πρωί δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε διαμέρισμα 1ο ορόφου στο Χαϊδάρι και αφού έδεσαν την αλλοδαπή οικιακή βοηθό, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν χρηματοκιβώτιο.

    Λίγο πριν από τις οκτώ χθες το βράδυ δύο άγνωστοι αφού παραβίασαν παράθυρο μονοκατοικίας στα Μέγαρα, ιδιοκτησίας Ελληνα, εισήλθαν σε αυτή και με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τον έδεσαν και του πήραν χρήματα. 

    Στις εννέα παρά δέκα χθες το βράδυ, ένας άγνωστος με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από ένα ταμείο τις εισπράξεις στο σούπερ μάρκετ Προμηθευτική, στην οδό Γοργοποτάμου 18, στο Παλαιό Φάληρο

    Στις έντεκα χθες το βράδυ, άγνωστος μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 70, στο Περιστέρι και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και πήρε τις εισπράξεις.

    Στις 03.45 τα ξημερώματα στη Ν. Ερυθραία, τρεις άγνωστοι , εκ των οποίων ο ένας οπλοφορούσε, μπήκαν σε μονοκατοικία και αφού έδεσαν τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του πήραν χρήματα και κοσμήματα.


    star.gr

    24wro.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ