• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


    Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος
    Αυτοί είναι οι 153 βολευτές που τους ψήφισε η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά του αλλά αυτοί αποφάσισαν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών, των τοκογλύφων και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    Αγαπητέ νεοέλληνα ψηφοφόρε σταμάτα να διαμαρτύρεσαι άλλο. Αύριο εάν ξαναγίνουν εκλογές, πάλι τους ίδιους θα ψηφίσεις. Αυτό το απόδειξες στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.
    Μην κλαίς και μην κλαίγετε, η πολύτιμη ευκαιρία που είχε η Ελλάδα χάθηκε στις 17 Ιουνίου. Οι επόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν δε θα είναι άλλη μια ευκαιρία για τη χώρα. Το τρένο πέρασε και τον τελευταίο του σταθμό και οδηγείτε στον τελευταίο του προορισμό … στον γκρεμό !
    Η δικαιολογία, δεν ήξερα, δεν γνώριζα, δεν άκουσα, δεν το περίμενα, άλλα μου είπαν, δεν υπάρχει. Όφειλες να ξέρεις, να γνωρίζεις, να ακούσεις και να περιμένεις πριν τις τελευταίες εκλογές ότι αυτή η πάστα, αυτή η άθλια γενιά πολιτικών που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή είναι ανίκανη να σε βγάλει από το αδιέξοδο.
    Το σπέρμα αυτό χάλασε όπως και οι μήτρες που είναι τα κόμματα τους. Κάθε τι νέο(νέος πολιτικός) όπως θα μας το παρουσιάζουν αυτοί αλλά θα βγαίνει από το ίδιο σπέρμα και από τις ίδιες μήτρες θα προσθέτει άλλο ένα λιθαράκι καταστροφής σε αυτόν το τόπο.
    Οι νέοι πάντα ήταν το μέλλον και η ελπίδα ενός τόπου. Ακούραστοι, άφθαρτοι αδιάφθοροι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής μπορούν να τα καταφέρουν. Μπορούν να προσφέρουν πολλά σε αυτόν το τόπο και να οδηγήσουν την Ελλάδα εκεί που πραγματικά αξίζει. Φτάνει να τους δώσουμε την ευκαιρία και να τους εμπιστευτούμε.
    Αυτοί μας κυβερνούν


    http://www.votegreece.gr/archives/23518

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ