• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

    Το Πρόγραμμα Stargate & οι Κατάσκοποι Ψ

    Τα Μεταφυσικά και Ψυχικά φαινόμενα υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις παρυφές της Συμβατικής επιστήμης και τον Ακαδημαικό Κόσμο. Φαινόμενα όπως η Εξωαισθητική αντίληψη (ESP), η διορατικότητα, τα Αστρικά Ταξίδια, η Τηλεκίνηση κ.α έχουν υποβαθμιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, μαζί με τις χιλιάδες αναφορές από αποδεκτά συστήματα πεποίθησης που ασπάζονται αυτά τα φαινόμενα σε διάφορους πολιτισμούς. Ανέκαθεν υπήρξε πρόκληση για τους ερευνητές της επιστήμης η εδραίωση τέτοιων φαινομένων. Όλα αυτά ώσπου να έρθει στο φώς  Το Πρόγραμμα Stargate και οι Κατάσκοποι “Ψ” 
    Αυτό βέβαια άλλαξε το 1995 όταν η CIA αποκάλυψε ένα άκρως μυστικό πρόγραμμα ως τότε, που εκπαίδευε τους υποψήφιους στην Εσωτερική επιστήμη της «Απομακρυσμένης Όρασης», ικανότητα με την οποία οι άνθρωποι αυτοί μπορούσαν να παρακολουθήσουν δραστηριότητες σε μακρινά μέρη και μελλοντικά γεγονότα. Αν και η θεωρία αυτή θυμίζει ιστορία Sci-Fi, η απομακρυσμένη όραση δοκιμάστηκε και αναπτύχθηκε κάτω από αυστηρές επιστημονικές συνθήκες, έτσι ώστε να αποκτηθούν δεδομένα σχετικά με ξένες δραστηριότητες κατασκοπίας, να αποφευχθούν Τρομοκρατικές προσπάθειες, να ανακαλυφθούν κρυφές στρατιωτικές βάσεις κλπ.

    ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ STARGATE

    Το Πρόγραμμα Stargate, μέσα από τις τεχνικές του αναγνώριζε τις έμφυτες Ψυχικές δυνατότητες στους ανθρώπους και επιχειρούσε να εκμεταλλευτεί αυτές τις ειδικές δυνάμεις για σκοπούς συσσώρευσης πληροφοριών ζωτικής σημασίας για το πρόγραμμα.Οι αρχικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο Ινστιτούτο Ερευνών του Stanford (SRI), όπου οι εκτενείς έρευνες στόχευσαν στον ανθρώπινο Νου, και την δυνατότητά του να μεταβάλλει τις πτυχές του χώρου και του χρόνου.
    Η Έρευνα του SRI έγινε υπό την Αιγίδα της CIA και άλλων Κυβερνητικών υπηρεσιών, και διήρκησε για πάνω από είκοσι χρόνια. Οι Russell Targ, Hal Puthoff και Ingo Swann ήταν οι αυθεντικοί ιδρυτές του πάλαι ποτέ απόρρητου προγράμματος. Καθήκον τους ήταν η κατανόηση των Ψυχικών Δυνάμεων του ανθρώπου, αλλά και η χρησιμοποίηση αυτών των δυνάμεων Ψ για να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με την Σοβιετική Ένωση κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Από τα χρόνια της εμπειρίας τους ανακάλυψαν πως οι άνθρωποι μπορούν με ευκολία και γρήγορα να μάθουν την ικανότητα της Απομακρυσμένης όρασης, και μπορούν να ενσωματώσουν αυτή την γνώση του κόσμου – του παρόντος και του μέλλοντος – στις ζωές τους.
    Αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι αποκαλούμενοι  «Κατάσκοποι Ψ» , και ονομάστηκαν έτσι από την εξουθενωτική έρευνα του Jim Marrs πάνω στο Φαινόμενο. Το Πρόγραμμα Stargate παρήγαγε μερικά αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Ανάμεσά τους ήταν οι λεπτομερείς περιγραφές των μυστικών Στρατιωτικών Βάσεων της Σ. Ένωσης, η τοποθεσία των όμηρων που κρατούσαν οι Ερυθρές Ταξιαρχίες στην Ιταλία, η τοποθεσία των θυμάτων ομηρίας της Κρίσης του Ισραήλ, και ακόμα και η επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους ( η οποία και αγνοήθηκε ως ψευδή ενόραση ώσπου να συμβεί το γεγονός).
    eye
    Ο Αρχικός καταιγισμός των Μέσων Ενημέρωσης τότε ( του ABC, Της Washington Post, Tων New York Times κλπ) που περικύκλωσε τον αποχαρακτηρισμό του προγράμματος ως άκρως απόρρητο, αποκάλυψε μερικές εκπληκτικές λεπτομέρειες. Τα ονόματα που σχετίζονταν με το Πρόγραμμα Stargate και αποκαλύφθηκαν εκείνη την περίοδο ήταν εκείνα των Ingo Swann, που εκκίνησε το πρόγραμμα, Δρ.Russell hqdefaultTarg, Pat Price, Δρ. Hal Puthoff, Joseph McMoneagle και άλλων. Μία ενδιαφέρουσα ομάδα που αποτελούταν από σεβαστό Στρατιωτικό προσωπικό, Καινοτόμους επιστήμονες και Ακαδημαικές Αυθεντίες. Στο Nightline του ABC, ένας από τους «κατασκόπους» του προγράμματος πέρασε από τεστ και μπόρεσε να αποδείξει την αυθεντικότητα του συστήματος που χρησιμοποιήθηκε για την απόκτηση των Δυνάμεων Ψ.
    Οι Κατάσκοποι Ψ, και ειδικότερα εκείνοι με την δύναμη της Απομακρυσμένης Όρασης, μπορούν συχνά να επικοινωνήσουν, να βιώσουν και να περιγράψουν ένα κρυμμένο αντικείμενο, ή ένα απομακρυσμένο φυσικό ή αρχιτεκτονικό τοπίο, βασισμένοι στην παρουσία ενός ατόμου που βρίσκεται σε συνεργασία μαζί τους στο σημείο εκείνο, ή όταν τους δίνονται οι γεωγραφικές συντεταγμένες, ή κάποια άλλη αποσαφήνιση – την οποία και ονομάζουν ως «Διεύθυνση». Το σχήμα, η μορφή και το χρώμα περιγράφονται με περισσότερες λεπτομέρειες από τα ονόματα, τις λειτουργίες και άλλες αναλυτικές πληροφορίες. Αρκετές φορές επίσης μπορούν να περιγράψουν σχετικά συναισθηματα, ήχους, μυρωδιές, ακόμη και Ηλεκτρικά ή Μαγνητικά πεδία. Η Αυθεντικότητα των πληροφοριών που παρείχαν σε διπλά – τυφλά πειράματα έφτασαν σε ποσοστό ακρίβειας ακόμα και το 80%
    Πρόγραμμα Stargate : Οι Περιπτώσεις «Θέασης»
    Το 1984 ο Targ οργάνωσε μία σειρά από πειράματα απομακρυσμένης όρασης βεληνεκούς 10.000 μιλίων ανάμεσα στην Μόσχα και το Σαν Φρανσίσκο με την διάσημο Ρώσο Θεραπευτή Djuna Davitashvili. Η Djuna έπρεπε να περιγράψει που κρυβόταν ένας συνάδελφός της στο stargatebigΣαν Φρανσίσκο. Έπρεπε να επικεντρωθεί χιλιάδες μίλια μακριά και δύο ώρες στο μέλλον για να περιγράψει ακριβώς την τοποθεσία του. Αυτά τα πειράματα πραγματοποιήθηηκαν υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Η Djuna  κατόρθωσε να βρει την τοποθεσία σε όλες τις προσπάθειές της και το πείραμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
    Δέκα χρόνια νωρίτερα, το 1974 ο Russel Targ και ο συνάδελφός του Hal Puthoff πραγματοποίησαν μία επίδειξη Ψυχικών Δυνάμεων για την CIA. O Pat Price, συνταξιοδοτημένος Αστυνομικός Επίτροπος, περιέγραψε το εσωτερικό και εξωτερικό ενός Μυστικού Εργαστηρίου Όπλων της Σοβιετικής Ένωσης στα βάθη της Σιβηρίας, έχοντας στην διάθεσή του μόνο τις Συντεταγμένες της τοποθεσίας. Αυτή η δοκιμή είχε τέτοια επιτυχία που οι συμμετέχοντες υποχρεώθηκαν να περάσουν από την έρευνα του Κονγκρέσσου ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρχε παραβίαση της Εθνικής Ασφάλειας. Φυσικά δεν βρέθηκε τίποτα, και η Κυβέρνηση υποστήριξε το Πρόγραμμα Stargate για άλλα δεκαπέντε χρόνια.
    Τα δεδομένα από αυτές τις επίσημες και ελεγχόμενες έρευνες ήταν στατιστικώς σημαντικά (Χιλιάδες φορές μεγαλύτερα από τις προσδοκίες που μπορούσε να διεγείρει το τυχαίο) και δημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα περιοδικά του Κόσμου, όπως το Nature, το The Proceedings of the Institute of Electrical and Electronics Engineers , και το The Proceedings of the American Academy of Sciences. Τα είκοσι χρόνια της έρευνας πάνω στα ζητήματα της Απομακρυσμένης Όρασης περιγράφονται εκτενώς στο βιβλίο Miracles of Mind: Exploring Non-local Consciousness and Spiritual Healing’ των Targ και Katra.
    Πρόσφατες έρευνες σε τομείς διαφορετικούς όπως η απομακρυσμένη θεραπεία και η Κβαντική Φυσική ευθυγραμμίζονται με τις πνευματικές διδαχές της Ινδίας και όχι μόνο, που δίδαξαν πως «ο Διαχωρισμός είναι μία ψευδαίσθηση». Οι Δυνάμεις που ανακαλυύπτουμε τώρα περιγράφονται από τους Rishi ως «Siddhis», ή φρούτα της βαθιάς προσήλωσης και των τεχνικών Γιόγκα, που είναι γνωστές μόνο σε εσωτερικούς κύκλους.
    Το σημαντικό στις αποκαλύψεις που έκανε το Πρόγραμμα Stargate είναι το γεγονός πως θα πρέπει να ερευνούμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα την Παραψυχολογία, την Μεταφυσική και τον Αποκρυφισμό. Το Ανθρώπινο είδος χρειάζεται μονάχα να συνειδητοποιήσει πως υπάρχουν μέσα μας ακατέργαστες οι δυνάμεις που μπορούν να μεταλλάξουν την ανθρώπινη φύση, μετατρέποντάς μας σε ένα ανώτερο είδος σε παγκόσμια κλίμακα. Αρκεί να εξελίξουμε αυτές τις δυνάμεις με μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ