• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

    Καταιγιστικός ο Β.Πούτιν ξεμπροστιάζει τη Νέα Τάξη - ΒΙΝΤΕΟ

    Ο ηγέτης της Ρωσίας μοιάζει να είναι από καιρό έτοιμος για τη μεγάλη σύγκρουση.

    Για τις διεθνείς εξελίξεις μίλησε από το Σότσι της Ρωσίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατακεραυνώνοντας τη Δύση για την αποσταθεροποίηση στη Μέση Ανατολή και προαναγγέλοντας μία αναπόφευκτη σύγκρουση.


    Ο ίδιος προειδοποίησε πως θα επέλθει σύντομα το χάος αν εξακολουθούν να καταστρατηγούνται οι κανόνες λειτουργίας του ΟΗΕ, με τις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες να αγνοούν και να παρακάμπτουν τους διεθνείς κανόνες. Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις βασικές αρχές πάνω στις οποίες δημιουργήθηκαν τα ΗΕ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εάν δεν το κάνουμε αυτό τότε θα επέλθει το χάος", δήλωσε με έμφαση ο Ρώσος πρόεδρος.

    Έπειτα κατηγόρησε τις ΗΠΑ και γενικότερα τη Δύση για τη γέννηση και τη δημιουργία τρομοκρατικών οργανώσεων σε Ιράκ και Λιβύη, με το επιχείρημα ότι οι εξτρεμιστές ισλαμιστές απλά εκμεταλλεύτηκαν το κενό εξουσίας σε αυτές τις χώρες. 

    "«Και στη Λιβύη. Ξέρετε τι έγινε στη Λιβύη. Υπήρχε μια απόφαση του ΣΑ. Γνωρίζετε τι έλεγε το ψήφισμα αυτό; Μιλούσε για Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων. Τι σόι ζώνη απαγόρευσης είναι αυτή όταν βομβαρδίζεις το έδαφος της χώρας αυτής. Στο Ιράκ στην Λιβύη δεν υπήρχε ούτε ίχνος τρομοκρατίας. Οι τρομοκράτες απλά εκμεταλλεύτηκαν το κενό εξουσίας που δημιουργήθηκε με την καταστροφή των κυβερνητικών δομών και το αναπλήρωσαν. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και στην Συρία".

    Δείτε ολόκληρη την ομιλία του εδώ:


    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ