• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

  ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ(Βίντεο)

  Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
  Οργή για το κατάντημα της ανθρωπότητας. Είναι πολλές φορές, περπατώντας στους δρόμους των πόλεων, που αισθάνεσαι ένα μείγμα αισθημάτων, από θλίψη έως και οργή, βλέποντας πρόσωπα απελπισμένα και χαμένα σε μια αυταπάτη και σε ένα καταστροφικό κενό. Αυτή είναι η ανθρωπότητα του σήμερα.
  Η πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα καθώς τους βλέπεις να κυκλοφορούν με κάθε μέσον, ενδιαφέρονται μόνο για κατανάλωση, φιληδονία, καλλιεργώντας έναν άκρατο εγωισμό. Εδώ και δεκαετίες μας έχουν επιβάλλει ένα ρυθμό ζωής ψυχικής εξόντωσης και μια δικτατορία της οθόνης που κυριαρχεί σε κάθε μας στιγμή εκμηδενίζοντας την προσωπική μας ύπαρξη και διαλύοντας κάθε μορφή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.
  Οι συνέπειες αυτού του τρόπου ζωής είναι να παράγονται αναίσθητοι άνθρωποι χωρίς κανένα ηθικό έρεισμα χάνοντας το αληθινό νόημα της ύπαρξης και της δημιουργίας της ανθρωπότητας. Κάποιοι το λένε πιο απλά να περνάω καλά και ας πνίγεται όλος ο κόσμος. Παράγουμε τα προϊόντα του καπιταλισμού όχι στις «πολιτισμένες» χώρες μας αλλά σε χώρες που οι άνθρωποι σκοτώνονται από το πρωί μεχρι το βράδυ στη δουλειά για ένα ευρώ.
  Μένουμε αδιάφοροι στο θέαμα μικρών παιδιών να εργάζονται σε αυτές τις φτωχές χώρες σε άθλιες συνθήκες για να φοράμε εμείς τα ωραία ρούχα γνωστής μάρκας και τα ακριβά παπούτσια μας. Πολυεθνικές εταιρίες απομυζούνε, εκμεταλλεύονται με τον πιο στυγνό τρόπο την εργασία εκατομμυρίων δυστυχισμένων ανθρώπων απομυζώντας την ίδια μας τη ζωή στο βωμό της ακατάσχετης απληστίας τους για απεριόριστο κέρδος. Η απληστία τους αυτή είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Νέας Τάξης που προσπαθεί να επιβάλλει έναν ολοκληρωτικό έλεγχο της κάθε μας κίνησης ακόμα και της ίδιας μας της αναπνοής.
  chemmorhdees
  Μέρα με την μέρα μας επιβάλλουν όλο και περισσότερο την υλική και πνευματική δικτατορία τους και εμείς στεκόμαστε ανήμποροι και αδιάφοροι συχνά να αντιδράσουμε στην μαζική καταστροφή μας. Μας έχουνε κάνει κυριολεκτικά πρόβατα σε μια παγκόσμια αγέλη που τα οδηγούνε στο παγκόσμιο εργοστάσιο της σφαγής μας. Το δηλητήριο της Νέας Τάξης μας το σερβίρουν σαν την απατηλή ευτυχία που μας έχει παραπλανήσει και μας οδηγεί μαθηματικά στον παγκόσμιο όλεθρο.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ