Με ένα F-16C Block 52+ της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» να «σκίζει» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης και τον πιλότο του να κάνει ελιγμούς στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Η καθιερωμένη επίδειξη με τους εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από τη συμπρωτεύουσα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους πολίτες που παρακολούθησαν την παρέλαση, αλλά και από την πολιτική ηγεσία και τους φορείς που βρέθηκαν στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το μήνυμα που έστειλε ο Σωτήριος Στράλης ήταν: ''Καλημέρα Ελλάδα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια βρισκόμαστε στην πόλη της Θεσσαλονίκης σήμερα. Θα κρατήσουμε τη σημαία ψηλά, θα κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά''.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έστειλε τον δικό του χαιρετισμό στον πιλότο με συνομιλία τους την ώρα που πετούσε. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε:
" Κύριε Επισμηναγέ,
Η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις στον ιερό αγώνα υπεράσπισης της Πατρίδας μας".
Τι είναι το Τζιβαέρι;
-
[image: Τι είναι το Τζιβαέρι;]
Ποιος δεν έχει ακούσει (και σιγοτραγουδήσει) τους υπέροχους στίχους από το
"Τζιβαέρι", το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο όμ...
Το έγκλημα του Μαρόκου
-
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, αγνοώντας το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε
κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και την εγκαταλείπουν μαζικά τα παιδιά της,
τοποθετήθηκ...
«Σύμη, το νησί του Πανορμίτη»
-
Σύμη, το νησί του Πανορμίτη. Ένα νησί, με ιστορία που χάνεται μέσα στους
θρύλους και στις παραδόσεις. Η Ιερά Μονή του Πανορμίτη, αιώνες τώρα,
αποτελεί τον...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.