• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

    Ανακαλύφθηκε τεχνολογία για τον Έλεγχο του Χρόνου;

    Μπορεί ο άνθρωπος να καταφέρει να ελέγξει την ίδια την έννοια του χρόνου; Ίσως και να τα έχει καταφέρει, αφού ένας επιστήμονας ισχυρίζεται πως ανέπτυξε την τεχνολογία για τον Έλεγχο του Χρόνου
    Ο Δρ. David Lewis Anderson ανακοίνωσε την ύπαρξη της τεχνολογίας που μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του χρόνου (μαζί με ένα Αντιδραστήρα Χρόνου) που χειραγωγεί την ελεύθερη ενέργεια που δημιουργείται από το Χωροχρονικό πεδίο της Γης).  Αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να είναι η ισχυρότερη τεχνολογική εξέλιξη στα χρονικά της Ανθρωπότητας. Ο ίδιος αλλά και άλλες ομάδες ανά τον κόσμο έχουν προσπαθήσει να τελειοποιήσουν αυτή την τεχνολογία για αρκετά χρόνια τώρα, αναδεικνύοντας το γεγονός πως επικρατεί μία διεθνής προσπάθεια χειραγώγησης του Χρόνου. Ο Κόσμος αγνοεί την ύπαρξη τέτοιων τεχνολογιών που ίσως να χρησιμοποιούνται από τις Κυβερνήσεις του κόσμου, τον Στρατό αλλά και τις Πολυεθνικές Εταιρείες που προσπαθούν να τις αποκρύψουν, παρά το γεγονός πως είναι ίσως το σημαντικότερο ζήτημα (αν ισχύει) από την ανακάλυψη της Ατομικής ενέργειας. Μία τέτοια προοπτική ίσως ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας στους περισσότερους από εμάς, όμως ο Δρ.  Anderson διαβεβαίωσε με τον ισχυρισμό του  πως δεν είναι καθόλου φανταστική η πιθανότητα της ύπαρξης τεχνολογίας για τον Έλεγχο του Χρόνου.
    Και φυσικά υπάρχει το ρίσκο του πως θα χρησιμοποιηθεί μία τέτοια τεχνολογία αν τελειοποιηθεί. Το ζήτημα όμως δεν είναι πως και αν θα χρησιμοποιηθεί, αφού μάλλον χρησιμοποιείται ήδη στην Ιαπωνία, την Ινδία, ενώ γίνονται προσπάθειες για την χρησιμοποίησή της και στην Κίνα. Η ερώτηση που εγείρεται είναι πως θα επηρεαστούν οι Μυστικές δυνάμεις που επιχειρούν να χειραγωγήσουν τον κόσμο κατέχοντας αυτή την τεχνολογία, κάτι που σίγουρα θα αλλάξει πολλούς ανθρώπους στον κόσμο.
    timemachine
    Ο Δρ. Anderson έχει εκθέσει ανθρώπους σε “καθυστερημένους” και επιταχυμένους δείκτες χρόνου, και οι άνθρωποι τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία καθώς δεν μπορούν να διαπιστώσουν άμεσα τις αλλαγές που επιφέρει μία τέτοια “έκθεση”. Και τότε έρχεται το βαθύτερο συναίσθημα. Το γεγονός πως  οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται πως αυτό που αντιμετωπίζουν ως πραγματικότητα δεν είναι αληθινό, βασίζεται στο ότι όλη η κοσμοθεωρία τους στηρίζεται στο σύστημα πεποίθησης που ακολουθούν στη ζωή τους. Έπειτα αν διαπιστώσουν την “αλλαγή” δεν μπορούν να επιστρέψουν σε αυτό που γνώριζαν ως αληθινό. Έτσι είναι αρκετοί αυτοί που περιέγραψαν απίθανες πνευματικές εμπειρίες που ήταν αποτέλεσμα της έκθεσής τους σε μία μηχανή στρέβλωσης του χρόνου σε λειτουργία. Παραδόξως , ο Terrence McKenna είχε αναφέρει πως ίσως το υπερβατικό αντικείμενο στο τέλος του Χρόνου να είναι μία χρονομηχανή..
    Μπορεί τελικά ο άνθρωπος να χειραγωγήσει τον ίδιο το χρόνο ή πρόκειται για μία προσπάθεια εντυπωσιασμού από τις επιστημονικές ομάδες που ερευνούν το ζήτημα; Την απάντηση μπορεί να την δώσει μονάχα ο ίδιος ο χρόνος…

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ