• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ-Οι ισχυροί και οι πλούσιοι τρέχουν πανικόβλητοι- Τι Γνωρίζουν που Εμείς δεν Γνωρίζουμε;-Γιατί δεν μας ενημερώνει κανείς;(βίντεο)

    Υπάρχει μια ξαφνική κινητοποίηση αλλά ο απλός δεν έχει ιδέα

    Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε όλη την υδρόγειο, συμπεριλαμβανομένων των αυξημένων έντονων καιρικών συνθηκών, του οικονομικού χάους, μιλάμε για πόλεμο, και πολλά άλλα. Φαίνεται πως πλέον δεν περνά μέρα χωρίς κάποιο γεγονός που να δείχνει προσεχώς το «τέλος του χρόνου» για την ανθρωπότητα. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας οδεύει ολοταχώς προς την κόλαση…



    Και Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά για εκείνους που ζουν εδώ στον πλανήτη Γη.
    Στην πραγματικότητα, η Αγία Γραφή αναφέρει ότι θα υπάρξει μια αυξανόμενη ποσότητα του φόβου στις έσχατες ημέρες, τόσο πολύ έτσι ώστε οι καρδιές των ανδρών θα απογοητεύονται καθώς θα αντιμετωπίζουν τα γεγονότα που εκτυλίσσονται… Το αίσθημα του προσωπικού φόβου έχει ήδη αναπτυχθεί καθώς τα πράγματα συμβαίνουν επί της γης, και πιστεύεται ότι είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε τώρα.



    Οι πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, και πολλοί έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την «έξοδο» σε περίπτωση κάποιας καταστροφής. Έχουν αγοράσει εργαλεία επιβίωσης, γη, αγροκτήματα, σπίτια αντιπυρηνικά, πολυτελή υπόγεια καταφύγια, και μίνι-υποβρύχια για να προετοιμαστούν πλήρως. Γνωρίζουν επίσης πως κάτι βρίσκεται στον ορίζοντα και είναι πάρα πολύ φοβισμένοι, αλλά δεν είναι οι μόνοι που παρακολουθούν και περιμένουν….



    press-news.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ