• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

    ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!!! Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να έχουν γνώση και να έχουν την θέληση να αντισταθούν!!!

    Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να έχουν γνώση και να έχουν την θέληση να αντισταθούν!!!

       
    Ευρωπαϊκή χώρα προειδοποιεί τους πολίτες της…

    Η αναζωπύρωση του ψυχροπολεμικού κλίματος οδήγησε μια χώρα να αποφασίσει να ετοιμάσει τους πολίτες της για πόλεμο μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια.


    Ο λόγος για την «think west» Λιθουανία η οποία προχώρησε στην επικαιροποίηση του βιβλίου πολιτικής προστασίας το οποίο και διανέμει στους πολίτες λέγοντάς τους τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση ρωσικής εισβολής, σύμφωνα με την γνωστή προπαγανδιστική πολιτική τρόμου του ΝΑΤΟ.

    Το 75 σελίδων φυλλάδιο περιλαμβάνει οδηγίες επιβίωσης και προειδοποιεί ότι η Ρωσία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει στρατιωτική βία κατά των γειτόνων της
    Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να έχουν γνώση και να έχουν την θέληση να αντισταθούν. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο περιβάλλον τότε είναι δύσκολο να δημιουργηθούν οι συνθήκες για στρατιωτική επέμβαση».

    Ο επικεφαλής κρατικής ασφάλεια της χώρας Ντάριους Γιανίσκις προειδοποιεί ότι «κάθε πολίτης της Λιθουανίας μπορεί να γίνει στόχος κατασκόπων».

    Από την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία το 2014 οι σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και στις χώρες της Βαλτικής έχουν επιδεινωθεί δραματικά. Η Λιθουανία συνορεύει με τη Ρωσία στο Καλίνινγκραντ.

    Αμερικανοί αναλυτές έχουν προειδοποιήσει το ΝΑΤΟ ότι η Ρωσία μπορεί να καταλάβει τις χώρες της Βαλτικής σε λιγότερο από 36 ώρες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποφασίσει η Βορειοατλαντική Συμμαχία την ενίσχυση της παρουσίας του στις χώρες της Βαλτικής και στην Πολωνία.

    Η Λιθουανία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αγοράσει αμυντικά συστήματα αξίας 100 εκατ. ευρώ ως αντίμετρο στη ρωσική επιθετικότητα.

    ΠΗΓΗ
    volcanotimes.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ