• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

    ΙΝΔΙΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Μια επαρχιακή φυλακή στο Σανγκαρέντι (Sangareddy), έχει μετατρέψει τη φυλάκιση σε τουριστική ατραξιόν, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να ζήσουν σαν φυλακισμένοι για μία ημέρα, αρκεί να πληρώσουν 7,50 δολάρια ή 500 ρουπίες.
    Το σύνθημα των αρμοδίων παραγόντων για να προσελκύσουν… πελάτες, είναι «Νιώστε τη φυλακή»! Μιλούν, μάλιστα, για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που επιτρέπει στους ανθρώπους να βιώσουν την αίσθηση ότι βρίσκονται υπό κράτηση για 24 ώρες.
    Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι εθελοντές κρατούμενοι φορούν στολές της φυλακής, τρώνε σε μεταλλικές καραβάνες, και ακολουθούν ότι προβλέπει το πρόγραμμα της φυλακής, συμπεριλαμβανομένης της αγγαρείας για τον καθαρισμό κελιών και μαγειρέματος του φαγητού της φυλακής.
    Σύμφωνα με το εγχειρίδιο της φυλακή, οι κρατούμενοι θα ξυπνήσουν στις 5 το πρωί από δύο φρουρούς και μετά τον καθαρισμό κελιών τους, θα πρέπει να βγουν στην εσωτερική αυλή. Στις 6:30, τους δίνεται το τσάι, και στις 7:30 σερβίρεται το πρωινό τους.
    Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται 10:30 και αποτελείται από ρύζι, ενώ το δείπνο είναι στις 5 μ.μ. και περιλαμβάνει κάρυ, ρύζι, και πηγμένο γάλα για τυρί.
    Οι κρατούμενοι κλειδώνονται στα κελιά τους στις 6 μ.μ. και απελευθερώνονται το επόμενο πρωί. Για να βεβαιωθούν ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και ότι οι κρατούμενοι δεν είναι πάρα πολύ φοβισμένοι, ένας αξιωματικός περιπολεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.
    Όπως, λένε οι αρμόδιοι του προγράμματος, έχουν δεχτεί τηλεφωνήματα για συμμετοχές από όλη την Ινδία, όχι όμως από τους ντόπιους που φοβούνται την 220 ετών παλιά φυλακή…
    jail
    jail1
    jail2
    jail3
    jaila

    (με πληροφορίες και εικόνες από Oditty Central, Hindustan Times, και snoopit24)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ