• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

    Τι Κρύβει η Ξαφνική Επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα (video)

    Τι να γυρεύει άραγε η αλεπού στο παζάρι (Τι να γυρεύει άραγε ο Ομπάμα στην Ελλάδα);
    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    (ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ).
    Συγκλονιστικές απαντήσεις στα ερωτηματικά σχετικά με την ξαφνική επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα(πληροφορίες από τον τύπο και τα δημοσιεύματα που έχουν προηγηθεί και κυρίως από αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, που γνωρίζουν καλά την Αμερικανική εξωτερική πολιτική).
    Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν έρχεται την Ελλάδα μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει, όπως είπε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου τον Αλέξη Τσίπρα για τις μεταρρυθμίσεις που έχει πάρει η κυβέρνηση του.
    Γιατί το Στεϊντ ντιπάρτμεντ θεωρεί αυτήν την επίσκεψη πιο σημαντική απ’ όλες τις άλλες επισκέψεις αμερικανών προέδρων στην Ελλάδα;
    Σκόπιμη η επίσκεψη Ομπάμα, λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψης του Ρώσου ΥΠΕΞ Λαβρώφ.
    Η Αμερική θέλει να εξασφαλίσει την στήριξη της Ελλάδας, τώρα που ανοιχτά η Ατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) σφίγγει στρατιωτικά την μέγγενη στην Ρωσία.
    Ο Ομπάμα έρχεται να βολιδοσκοπήσει κατά πόσο η ενδοτική παρούσα κυβέρνηση της Αθήνας, το πειθήνιο εκτελεστικό της όργανο και με ποια ανταλλάγματα θα μπορούσε να αποδεχθεί, να χαρίσει κάποια νησάκια μας και ειδικά το νησί του Ταξιάρχη, την όμορφη Λέσβο, στην Άγκυρα. Ο Ομπάμα έρχεται να διαπραγματευτεί κατά πόσο θα μπορέσει να διαχειριστεί η κυβέρνηση Τσίπρα την μοιρασιά στο Αιγαίο. Οι αμερικανοί, λέγουν αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, σκέφτονται να παραχωρήσουν ελέω Αθηνών ένα μέρος του Αιγαίου πελάγους στην Τουρκία, ως αντάλλαγμα, έτσι ώστε να αποδεχθεί η Άγκυρα την ίδρυση ενός Κουρδικού κράτους, το οποίο θα περιλαμβάνει και κάποια εδάφη της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
    Ποια τα ανταλλάγματα που θα προσφέρουν οι αμερικάνοι στην κυβέρνηση Τσίπρα μέσω της επίσκεψης Ομπάμα, για να αποδεχθεί μια τέτοια μεγάλη προδοσία εις βάρος της πατρίδας μας;
    Το πρώτο αντάλλαγμα έχει να κάνει με την μείωση ή και ακόμα και την εξάλειψη του χρέους μας, με ταυτόχρονη επιστροφή στο νόμισμα της Δραχμής(Η Αμερική θα πιέσει και την Γερμανία για να αποδεχθεί μείωση του Ελληνικού χρέους).
    Το δεύτερο αντάλλαγμα της αφορά τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, σχετικά με την πώληση σύγχρονων οπλικών συστημάτων από την Αμερική στην Ελλάδα. Αντιπρόταση και Αντιπροσφορά δηλαδή, ώστε να αποτρέψουν την μεγάλη προσφορά της Ρωσίας η οποία θα έχει πολύ ευνοϊκούς όρους για να χορηγήσει στην Ελλάδα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη 3ης γενιάς Sukhoi Su-34, ρωσικά συστήματα αεράμυνας S300 και ρωσικά τεθωρακισμένα.
    Ο Αμερικανός πρόεδρος θα επιδιώξει με κάθε μέσο, ακόμη και με άμεσες απειλές και στυγνούς εκβιασμούς να εκδιώξει παντελώς την Ρωσική συμμετοχή, σε ρωσικά οπλικά συστήματα από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Η Αμερική θα προσφέρει και αυτή πολεμικά αεροσκάφη 3ης γενιάς F35 και θα αναλάβει το κόστος εκσυγχρονισμού των υπαρχόντων καταπονημένων μας F16.
    Το τρίτο αντάλλαγμα έχει να κάνει με την «υπόγεια» στήριξη της Ουάσιγκτον στις μελλοντικές εθνικές μας εκλογές, έτσι ώστε να συνεχίσει όσο κι αν αυτό ακούγεται αδύνατον, λόγω των δημοσκοπήσεων, να κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου και να διαχειρίζεται τον δημόσιο κορβανά η παρούσα κυβέρνηση Τσίπρα, έστω και σε συνεργασία με κάποιο άλλο κόμμα, αν όχι με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Καμένου.
    Οι τελευταίες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν στηρίζονται σε αμερικανικές πλάτες, διότι θέλουν να τον επαναφέρουν με το μέρος τους, ώστε να τον αποσπάσουν από την Ρωσία. Οι Ρώσοι γλίτωσαν τον Ερντογάν από την δολοφονία του, όταν αυτή επρόκειτο να γίνει με το στρατιωτικό πραξικόπημα του καλοκαιριού.
    Όλοι αυτοί βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον πραγματικό ξενοδόχο της οικουμένης, τον γλυκύτατο Κύριό μας, τον Ιησού Χριστό! Χωρίς να λογαριάζουν την γλυκιά μας την Παναγία, η οποία έχει σκεπάσει με το πανωφόρι της, την Ελλάδα από την Κρήτη έως και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, από το Καστελόριζο, μέχρι και το Δυρράχιο στην Βόρειο Ήπειρο, από την Κύπρο μέχρι το Μοναστήρι στα Σκόπια! Μη φοβάστε, να έχετε ακλόνητη πίστη στον Χριστό και εκείνος έχει τον τρόπο να κατατροπώσει τα κάθε λογής «δαιμόνια».
    Περισσότερα και πιο αναλυτικά στο βίντεο…
    Καλή ακρόαση. Ο Θεός μαζί μας
    ΕΚΠΟΜΠΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ με τον Διονύση Μακρή 30.10.2016
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ