• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

  FBI-CNBC: Η Χίλαρι, η Σκιώδης Κυβέρνηση και το Σχέδιο REX 84

  Δικά μου σχόλια: Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιληπτική μετάφρασις ενος άρθρο απο το σάιτ του μεγάλου αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού cnbc.com. ΆΡΑ, αυτά τα λόγια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικά μου, αλλά εκείνα ενος απο τα μεγαλύτερα κανάλια στην Αμερική!!! Διαβάστε το και μετά δείτε τα άλλα μου σχόλια απο κάτω…
  ___________________
  Μια νέα αποδέσμευση περιλητικών συνεντεύξεων και σημειώσεων από την έρευνα του FBI σεμηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον θέτει μια σειρά από ισχυρισμούς που θα μπορούσε να αποδειχθεί βορά για μελλοντικές επιθέσεις στην Δημοκρατική προεδρική υποψήφια…
  Everett Rosenfeld | @Ev_Rosenfeld
  Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, 2016 | 12:19 μμ
  Οι 100 σελίδες, που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα το πρωί, περιλαμβάνουν τους ισχυρισμούς ότι η Κλίντον αγνόησε “κατάφωρα” το πρωτόκολλο. Άλλοι ισχυρισμοί περιλαμβάνουν ότι μια ομάδα ισχυρών εργαζόμενων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσπάθησε να συντονίσει μια έκδοση εγγράφων, και ότι ένας επίσημος αξιοματούχος του ΥΠΕΞ ζήτησε για ένα «quid pro quo» που σχετίζεται με τα εμαιλ της πρώην Υπουρ. Εξωτερικών.
  Τα έγγραφα, που είναι το μέρος τέταρτο του μέρους τέταρτου που θα κυκλοφορήσει από το FBI, περιλαμβάνουν σημειώσεις και περιληπτικές συνεντεύξεις που μπορεί να φωτίσουν περισσότερα σχετικά με την απόφαση του ΦΒΙ να συστήσει στη κυβέρνηση να μην διωχθεί η Κλίντον για τις πράξεις της.
  Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι ασκούν κριτική την απόφαση αυτή, αλλά ο Διευθυντής του FBI κ James Comey έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι η κίνηση ήταν απολιτική.
  “Θέλω ο αμερικανικός λαός να ξέρει πραγματικά ότι το εκάναμε με τον σωστό τρόπο. Μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μας, αλλά δεν μπορείτε να πείτε δίκαια ότι το κάναμε με οποιοδήποτε πολιτικό τρόπο,” δήλωσε ο Comey τον Ιούλιο. “Εμείς δεν φέρουν νερό για κανέναν. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ε΄δω ό, τι είναι σωστό.”
  Μία αποκάλυψη των εγγράφων προήλθε από μια συνέντευξη με αγνώστων στοιχείων άτομο που άφησε να εννοηθεί ότι τα αιτήματα του Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας σχετικά με την Κλίντον περνάνε μέσα από μια ομάδα που αποκαλείται μερικές φορές… “η Σκιώδης κυβέρνησις.”
  (O Νόμος περί Ελευθερίας της Πληροφορίας στα Αγγλικά είναι “Freedom of Information Act”, FOIA)
  “Υπήρξε μια ισχυρή ομάδα υψηλόβαθμων υπαλλήλων του κράτους στους οποίους αναφέρθηκαν ορισμένοι ως την «Ομάδα του 7ο ορόφου» ή την «Σκιώδη κυβέρνησιν». Η ομάδα αυτή συναντήθηκε κάθε Τετάρτη το απόγευμα για να συζητήσει τη διαδικασία των FOIA, τα αρχεία του Κογκρέσου, και τα πάντα που αφορούν αυτές τις έρευνες FOIA του Κογκρέσου σχετικά με την Κλίντον, είπε η περιληπτική συνέντευξη του FBI.
  Η ομάδα αυτή, σύμφωνα με την περίληψη, υποστήριξε για μια απελευθέρωση εγγράφων Κλίντον να διεξαχθεί με τη μία “για σκοπούς συντονισμού”, αντί με βάση κυλιόμενη, όπως κανονικά θα συνέβαινε. Αλλά δεν πέρασε τελικά το δικό της η “Σκιώδης κυβέρνηση”, και η υπηρεσία υπεύθυνη αποφάσισε υπερ μιας κυλιόμενος απελευθέρωσης, είπε η περίληψη του FBI.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ