• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

    Κάθε μέρα και πιο κοντά ο πόλεμος - Τα σημάδια που κανείς δεν πρέπει να αγνοεί

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Με φόντο τη Συρία και το ευρύτερο μέτωπο στη Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ρωσία είναι έτοιμες να συγκρουστούν, συμπαρασύροντας όλο τον πλανήτη σε έναν πόλεμο δίχως αύριο.
    Τα σημάδια είναι πολλά και καθημερινά, κάνοντας και τους λιγοστούς πλέον δύσπιστους να παραδεχθούν πως "κάτι δεν πάει καλά". Οι συμμαχίες έχουν στηθεί και το μόνο που μένει είναι η πρώτη κίνηση που θα πυροδοτήσει τον μεγαλύτερο πόλεμο στη σύγχρονη ιστορία του ανθρώπου.
    Πολλά περιφερειακά μέτωπα συντηρούνται ενισχύοντας τις τοπικές αντιπαλότητες και δοκιμάζοντας τις υπομονές κρατών, στρατών και απλών πολιτών. Αυτό που συμβαίνει πάνω από τη Συρία είναι απλά η φυσική ροή των πραγμάτων, σε ένα παγκόσμιο χάρτη όπου ξεκάθαρα δύο αντίπαλες πλευρές συγκρούονται, προς το παρόν διπλωματικά, η Ρωσία και το ΝΑΤΟ ή αλλιώς η Παλαιά και η Νέα Τάξη.
    Οι σημερινές κατά πολλούς "τυχαίες" πολεμικές και πυρηνικές προετοιμασίες από τις δύο πλευρές, ανά πάσα στιγμή μπορούν να εξελιχθούν σε θερμά μέτωπα. Το θέμα δεν είναι εάν γίνει αυτό, αλλά το πότε.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ