• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

  ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

  Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να κάνει την ανθρωπότητα να δεχτεί να σφραγιστεί με το σημάδι του Αντιχρίστου.
  Έτσι, πρόσφατα, σε ένα όπως φαίνεται πείραμά της, στην πόλη του Λονδίνου, εκατοντάδες Λονδρέζοι στήνονται στην ουρά για να λάβουν ένα δωρεάν τατουάζ από έναν διάσημο καλλιτέχνη Scott Campbell.


  Η διαδικασία έχει ως εξής: τοποθετούν το χέρι τους μέσα σε μια σχισμή, όπου δεν γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, και περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα-έκπληξη το οποίο θα έχουν για όλη τους την ζωή τους καθώς πρόκειται για μόνιμο τατουάζ.
  Είναι όμως πραγματικά τόσο αθώο όσο φαίνεται ή μήπως αποτελεί άλλον έναν τρόπο προσπάθειας να ξεγελάσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί μαζί με το τατουάζ εν αγνοία της ένα τσιπάκι στο χέρι;

  nwo-logo-wrestler-tattoo-design-for-arm
  Βλέπουμε με λύπη πόσο αφελής είναι η ανθρωπότητα και κυρίως η νεολαία όπου με μια «δωρεάν» προσφορά τρέχει για να παραλάβει κάτι χωρίς καν να γνωρίζει τι περιέχει αυτό πραγματικά, και ότι η επιλογή αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για την υπόλοιπη ζωή και την ελευθερία της.


  http://nikosxeiladakis.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ