• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

    Έτσι θα δεσμεύονται περιουσίες Ελλήνων – Το σχέδιο της Ατζέντας 21 προχωρά

    Κανένα έλεος από την παγκόσμια εξουσία


    Η κυβέρνηση προσπαθεί να εισπράξει όλο και περισσότερα ληξιπρόθεσμα χρέη, με την Ατζέντα 21 να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη κατάσταση προς όφελος των σχεδίων της Νέας Τάξης.
    Έτσι, με εγκύκλιο για τις οφειλές που χαρακτηρίζονται ανεπίδεκτες, ουσιαστικά προαναγγέλλονται σαρωτικοί έλεγχοι σε καταθέσεις, θυρίδες, οποιδήποτε άλλο κινητό περιουσιακό στοιχείο ή ακίνητα, τα οποία το παγκόσμιο κράτος επιδιώκει να δεσμεύσει, καταργώντας την ιδιοκτησία, όπου μπορεί.
    Σε αυτή την κατεύθυνση, προτού χαρακτηρίζουν τα χρέη πολιτών ή επιχειρήσεων ανείσπρακτα, οι κρατικές Αρχές θα προχωρούν σε ελέγχους ώστε να διαπιστώνουν την περιουσιακή κατάσταση του οφειλέτη.
    Θα γίνονται δηλαδή έρευνες για τον εντοπισμό των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη με βάση τα εκάστοτε πρόσφορα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα της Φορολογικής Διοίκησης και μετά θα χαρακτηρίζονται τα χρέη.
    Εν συνεχεία θα ακολουθεί η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, ακόμα και στο 100% των καταθέσεων πάσης φύσεως λογαριασμών και παρακαταθηκών, μέχρι του ύψους των οφειλών προς το Δημόσιο και των συμβεβαιωμένων οφειλών προς τρίτους.
    Η Ατζέντα 21 είναι εδώ!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ